ИСТОРИЯ И ОТЗИВИ

 

Работа чрез мрежата започнахме през януари 2014 г.. В началото продажбата се извърваше само чрез Facebook. На 3 март 2014, е регистриран домейна https://anabol.bg

Първите групи бяха блокирани от администрацията на Facebook. Сега нашата група в Фейсбук: facebook.com/Анаболни-Стероиди е чисто консултативен. Така че можете да се присаедените към нашия форум, където ще бъдете информиран за всички новини относно продукти и да получите безплатна консултация за употребата на стероиди (подготовка на цикли), хранене, техники и др.

Нашият екип препоръчва да се внимава при покупка на стероиди от интернет магазини в България защото повечето от тях са измамници. Нашата почтеност сме доказали през годините с честен труд и вие лесно може да проверите чрез посещения на нашата тема във форума "Отзиви за работа www.anabol.bg", и да разгледате снимки с поръчки на нашите клиенти.

В момента ние си сътрудничим с повече от две хиляди души, а броят на клиентите постоянно се увеличава.
 

Надеждна работа


Ние работим в България и страните, който са в "Митническия съюз" с изключение на Турция.Пощенските пратки в Митническия съюз пристигат без проблеми, но страни извън него не. Митнически кодекс на митническия съюз влезе в сила на 6 юли 2010 г.

В нашия магазин можете да си купите стероиди с гарантиран произход, ако пратката се загуби, и неможе да се открие, ние ще изпратим повторение на вашата поръчка за наша сметка.

Продуктите са внимателно опаковани, със свеждане до минимум на възможността за увреждане на продуктите по време на транспортиране. Ако нещо е объркано,изпратете снимков материал на пратката, тогава ние ще ви изпратим нова за своя сметка.
 

Отлична репутация


Репутация на нашия онлайн магазин е 100% съответваща на качеството на нашата работа. През периода на работа с магазина не сме имали малко недоразумения. Имаше проблеми, които изискват от нас да намерим адекватно решение, понякога е имало закъснения на пратките, също така е имало случаи на изгубени пратки от куриерите но ние никога няма да разтроим нашите клиенти и винаги ще поемем отговорност и ще испратим нова пратка за наша сметка. Всеки клиент е наш приятел, а от нас можете да очаквате добро отношение и доверие.

Ние сме заинтересовани от това, пратката на нашият клиент да бъде изпълнена и да получи очакваните резултати, така че ние предлагаме не само бърза и надежден продажба на стероиди, но също така и добре организирана консултативна помощ за използването на анаболните стероиди, хранителни добавки, тренировки и др. Anabol.bg - е качествен и надежден магазин. Ние ценим нашата репутация, така че основната цел за нас е дългосрочно сътрудничество и основният ни преуритет е  - Вашето удобство и позитивната нагласа да работите със нас.
 

Опознайте повече:

Посетете нашият Форум

Задавайте въпроси в Facebook

Оставете скрииншот отзив

Можете да получите безплатно
професионален съвет и
да намерите информация
за нашите продукти.
Можете да задавате и вашите въпроси
в нашата онлайн страница.
Коментарите на нашите потребители 
за нашата дейност
ще останат с нас завинаги.

 


Снимки и информация от поръчки и обратна връзка от нашите клиенти.

 

Нашата почтеност сме доказали през годините с честен труд и вие лесно ще може да проверите това.Тук можете да видите последните поръчки с снимка на нашите клиенти:


                                                                                                                                                                     Виж всички снимки на поръчки в нашия форум:
 
 
Аз съм доволен добра организация.Поръчките ми идват за 1-2 дни.
Браво момчета !

evilpro, вт юни 30, 2015

Всичко при мен беше ок,доставката идва бързо имат хубави препарати! 

Успех!

armagata, 14 Юни 2015

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Добро отношение към клиенти, доставката е бърза. Благодаря ви, ще ви бъда редовен !

Петар Петров, ср юли 01, 2015

Реших да започна първия си цикал с стероиди и попаднах на сайтът www.anabol.bg Много препарати ми минаха през главата и краният ми избор беше Дианабол на Липтай. Главно ме привлече цената защото описанието беше много добро и цената беше много по добра от другите препарати. Така прочетох доста за този стероид отзиви коментари и реших да се спра на него. Поръчах 100 хапчета от дианабол но незнаех как да го пия обадих се на екипа на anabol.bg и те ми обесниха напълно подробно как да започна.След 2рата седмица чуствах как мускулите ми наистина се подуват и растът а това само от 2 таблетки на ден.След това преминах на 3 таблетки. Пиех ги сутрин след закуска и преди тренировка за 2 месеца покачих 11 килограма само единствено от Дианабол на липтай силата ми се покачи значително почти с 40%.Искам да изразя големи благодарности на екипа на сайта,желая ви само напред и нагоре момчета!

Олег Иванов, 28 Април 2015

 

100% Безопасност

Не забравяйте - всичко е с поверителна информация, защитена 100%. Нашият онлайн магазин за стероиди разполага с SSL-връзка с надежна защита за нашия сървар, който гарантира 100% анонимност и сигурност при работа с нас. Нашата система за сигорност непрекъснато се обновява и ние гарантираме за анонимност. Безопасността на нашите клиенти е основен приоритет на нашата компания.
 

 

 

SSL - криптографски протокол, който предлага и включва сигурна връзка. Тя използва асиметрична криптография за удостоверяване на обмен на кодове и ключове и симетричното криптиране за поверителност, кодове за проверка на автентичността на съобщенията. Нашият сайт разчита на протокол за сигурност TSL 1.2, което свидетелства за неговата надеждност. Проверете състоянието на нашия протокол за да се уверите за безопасност може да посетите официялният им сайт: ssls.com

 

 

 

 

 
 
 

 

В нашият магазин предлагаме следните отсъпки зависимост от поръчката:

от 80лв – подарак!
от 150лв – намаление 3% 
от 300лв – намаление 5%
от 500лв – намаление 7% + безплатна доставка
от 1000лв – намаление 10% + безплатна доставка
от 2000лв – намаление 20% + безплатна доставка
 

 

Отлично качество на стероиди

В нашият каталог можете да намерите всички най-популярни стероиди в страните от Европейския съюз и всички видове хормони и прохормони (пептиди). Ние разполагаме с едни от най-големите разновидности на анаболни стероиди (около 400 )! Фалшиви препарати не предлагаме, защото работим само с редовни доставчици от чужбина. А те от своя страна работят директно с производителите на стероидни и лекарства. В нашата ценова листа можете да намерите следните прозводители: British Dradogon Esto Pharma Generics Pharma Prarmtec Aburaihan Co.
Alpha Pharma Lipthai Vermodje Moldova Nas Pharma Bayer Malay Tiger и много други.
С фабрика Vermodje (Молдова) ние работим директно. Хормони и пептиди се доставят от Китай директно с лабораторията на Biotechnology Co. Които изпалняват условията на съхранение и транспорт.

Сега можем да наблюдаваме тенденцията на пазара със стероиди в Еропейския съюз за нередовни и фалшиви лекарства. Тази тенденция се наблюдава в световен мащаб. Специалисти твърдят, че качеството на стероидни лекарства е един от основните фактори, необходими за бърз растеж на мускулна маса и сила. Но си струва да припомним, че стероидите - това не са магически хапчета, но най-вече лекарства, които ускоряват анаболните процеси. С цел да се постигне максимално резултат от използването на стероиди, е необходимо да се храните правилно, да тренирате правилно и да осигорявате достатъчна почивка за да се избегне стреса. A мониторинга за качеството на лекарствата - това е нашата задача, която ние винаги ще изпълняваме!