Страница 1 от 1

Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: пет юли 13, 2018 9:21 am
от Gpetrov29
Здравейте, на 20 съм и реших, че ми дойде времето да направя първия си стероиден цикъл. Желанието ми е да кача мускулна маса и да изгоря мазнини.
Иска ми се да е нещо по-леко и се ориентирах към този цикъл със стромба и туринабол https://anabol.bg/стероидни-цикли-инфор ... м-и-съвети .
Познат, който вече е правил този цикъл ме посъветва да не го предприемам имайки предвид, че съм студент и ми предстои сесия и би ми попречило на концентрацията. Препоръчаха ми да заменя туринабола с анавар. Интересува ме какво е вашето мнение да заменя ли туринабол-а с анавар и дали е възможно да ми препоръчате схема за прием както и терапия за след приема (стромба + анавар).

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: съб юли 21, 2018 8:52 am
от executor.89
Стромба с анавар е добър стероиден цикъл за покачване на чиста мускулна маса и изгаряне на мазнини.

Аз бих ти препоръчал като зa първи цикъл за използваш станозолол солово в доза от около 30 мг на ден в период 6-7 седмици.

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: вт окт 09, 2018 9:21 pm
от Malin875
Здравейте мисля да започна стероиден цикал но съм меко казано зле на тая тема ходя на фитнес редовно от 5,6 месеца като взимам редовно протеин, креатин, BCAA, глутамин има ефект но искам да пробвам със стероиден цикал но се боя че нищо не разбирам помогнете!!С какво да започна и как да го взимам и след цикала, или по време на цикала какво да взема за да неми навреди, държа на качество парите не са проблем

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: чет ное 01, 2018 8:45 pm
от kod
Здравейте, да не отварям нова тема ще питам тук. Искам да направя орален цикъл без да си товаря много организма, следователно няма да имам и големи очаквания. Видях схема за: станозолол и анавар в сайта, занижих приема който е посочен и се получи това:

Изображение

Удачен ли е избора?

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: пет ное 02, 2018 7:56 am
от n.nikolov
Разбирасе, че е удачен. Дори с 20 милиграма на ден анаболен стероид може да се постигне много голям резултат.

Увеличи тренировките с 80%, храни се рационално и ефекта ще е осъзаем.

Успех

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: нед дек 02, 2018 11:12 am
от BeastM
Малко късно се намесвам, но не мислиш ли , че 12 седмици на хапове е прекалено?! Дозировката стига 40 мг и ако препаратите са хубави е много сериозен стрес за черния дроб и бъбреците. Само казвам.

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: пон дек 03, 2018 12:17 pm
от executor.89
Оксандролон е лек анаболен стероид, при който може да се стигат дози до 80 мг без дори да засегнат собственото производство на тестостерон.

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: пон дек 03, 2018 4:35 pm
от BeastM
Стига бе човек. 80мг?! Сигурен съм ,че има идиоти, които и по 200 биха взели, но недей да подвеждаш така момчето. Знаеш ли, че преди години стромбата и анавара се произвеждаха в таблетки по 2-5 мг, и от 15-20 мг момчетата се пръскаха. Следиш ли ми мисълта? Защо според теб беше така? Така беше и с метандиенона и много други препарати. Ако препарата е истински нямаш нужда от повече от 30мг да речем. И то ако с това си вадиш хляба. А относно потискането на собственото производство: Направи ти солов цикъл със стромба примерно и след втората седмица си пусни изследване да видиш дали не потиска тестостерона. Мислете за клиентите си, защото ако сте коректни пак от вас ще купят. Не се опитвайте да им пробутате повече, защото за човека резервни части няма!

Re: Помощ за първия ми цикъл

Публикувано: пон дек 03, 2018 5:11 pm
от executor.89
В предишния си пост говорех за Анавар. Така мога да се обзаложа, че този медикамент няма да подтисне собственото производство на тестостерон, защото е широко известен с изключително ниското си ниво на андрогенна активност. Така ако се приложи тази огормна доза в 12 седмичен цикъл естествено, че ще окаже ефект върху черния дроб, защото все пак е 17-алфа алкилен анаболен стероид.

Въпреки факта, че оксандролонът е алфа-17-алкилиран стероид, неговият токсичен ефект върху черния дроб е незначителен. Проучванията показват, че Anavar в доза от 20 mg на ден, приета в продължение на 12 седмици, не повлиява нивото на чернодробните ензими (показатели за разграждане на черния дроб).

Тъй като Anavar е производно на дихидротестостерона, той не ароматизира (не се превръща в естрогени, които причиняват странични ефекти като гинекомастия и натрупване на течност в организма).

Според проучване на Грюнфелд, д-р Карл, Анавар в доза от 80 mg дневно, намалява нивата на тестостерон с 67% след 12 седмици прием.

Източник: wikipediaНикъде несъм предлагал и казвал да се използва тази доза, а долкото 20 милиграмовата дневно дозировка съм напълно съгласен.