Страница 1 от 1

Тестостерон енантат и стромба

Публикувано: съб авг 31, 2019 2:59 pm
от ivanov96
Здравейте,
Преди около 4 месеца направих цикъл с метан и ми се отрази супер, сега мислех да направя един цикъл само със стромба, но след като обмислих реших, че ще е най-добре да комбинирам с някакъв инжекционен препарат.Та въпроса ми е следният,тестостерон енантат и стромба добра комбинация ли са и дали ще е добре за втори стероиден цикъл?

Re: Тестостерон енантат и стромба

Публикувано: ср сеп 04, 2019 7:51 am
от armagata
Зависи какъв ефект търсиш ?

Re: Тестостерон енантат и стромба

Публикувано: съб сеп 07, 2019 4:36 am
от ivanov96
Главно се целя към мускулна маса.А и това ще ми е вторият цикъл,дали ще е добре тази комбинация или ще ми дойде твърде много?

Re: Тестостерон енантат и стромба

Публикувано: нед сеп 08, 2019 6:18 am
от n.nikolov
Този курс е насочен към увеличаване на мускулната маса, състои се от комбинация на тестостерон с дълъг етер (енантат), характеристика на който са силни андрогенни свойства, които се поддържат през целия стероиден цикъл. Тестостеронът е предразположен към ароматизация, защото по време на курса се образува натрупване на вода и мазнини. Станазолол действа като коригиращо средство, значително изсушава мастните отлагания, намалява процента вода в мускулите, служи като добър антиестроген, а също така допринася за развитието на феноменална сила и издръжливост. Високият анаболен индекс на станазолол създава всички предпоставки за подобряване на качеството на придобитата маса.

При цикъл с тестостерон енантат и станазолол може да натрупаш около 8 кг мускулна маса и да увеличиш силата с около 33%, ускореният процес на синтез и възстановяване на протеина ще позволи на мускулите да не се изморяват и бързо да се възстановяват, което позволява на спортиста да тренира по-често и по-добре.


:arrow: Схема за прием

Този курс бих препоръчал да се приема пирамидно (макар че несъм голям фен на тази схема :roll: ), като се започне с минималната доза и постепенно се увеличава през целия цикъл. Таблетките се приемат сутрин, обед и вечер. Енантата трябва да се инжектира два пъти седмично, седмичната доза не трябва да надвишава 600 mg, трябва да се раздели на 2 пъти понеделник - 300 mg, а в четвъртък също 300 mg.

:arrow: Следва схема на станазолол :!:

седмица 1: 20 mg / ден

седмица 2: 30 mg / ден

седмица 3: 40 mg / ден

седмица 4: 30 mg / ден

седмица 5: 20 mg / ден


Курсът с енантат и станазолол е в състояние да потиснат секрецията на андрогенни хормони в организма, за да се елиминира този процес, след приключване на курса е необходимо да се използва трибестан (НО САМО ОТ АПТЕКА БЕЗ НИКАКВИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ), за да се възстанови производството възможно най-бързо и да се запазят резултатите. Приема се 2 седмици. Също така след цикъла 1 кутия кломифен заедно с трибестана ще ускори възстановяването на собственото производство на тестостерон.

Успех колега и дано съм ти бил полезен ! 8-)