Как мога да разбера дали продуктите са истински?

Отзиви за работа доволни/недоволни клиенти,критики и препоръки.
fakenatty
Мнения: 11
Регистриран на: чет юли 07, 2016 9:06 am

Как мога да разбера дали продуктите са истински?

Мнениеот fakenatty » чет юли 07, 2016 11:53 am

Как мога да разбера дали продуктите са истински?

evilpro
Мнения: 14
Регистриран на: съб май 30, 2015 4:17 pm

Re: Как мога да разбера дали продуктите са истински?

Мнениеот evilpro » нед юли 10, 2016 7:12 am

Според мен отзивите и мненията на другите са най-сигурния метод.

Потребителски аватар
admin
Site Admin
Мнения: 170
Регистриран на: съб май 30, 2015 10:57 am

Re: Как мога да разбера дали продуктите са истински?

Мнениеот admin » нед ное 04, 2018 5:13 pm

:arrow: КАК ДА ПОЗНАЕТЕ ОНЛАЙН МАГАЗИНА - МОШЕНИК

Интернет непрекъснато се развива и това значително разширява възможностите за търговия. През последните няколко години имаше множество онлайн магазини, където можете да поръчате голямо разнообразие от стоки. Спортната фармакология може да бъде поръчвана именно по този начин, тъй като е забранена за продажба в много страни. Този факт от своя страна има положителни и отрицателни страни.

Въпреки че сега говорим за правилния избор на онлайн магазин, който продава фармацевтични продукти, всички съвети се отнасят и за други области на онлайн търговията. Не е тайна, че използването на стероиди може значително да ускори развитието на спортистите. Въпреки това, важно е да запомните, че курсът може да бъде безопасен и ефективен само ако се използват оригинални стероиди. Няма да отделяме много внимание на факта, че спортистите трябва стриктно да следват инструкциите за употреба на AAS. Тук не става дума само за правилното дозиране на лекарствата, но и други изисквания. По-добре е да се говори за това как да се разграничи търговецът - измамник.

Какво да избягваме при избора на магазин

Ако виждате на уебсайта, или в социалните мрежи или в който и да е друг източник оферта за закупуване на лекарства с:
1) предварителна предплата (на територията на България);
2) доставка от техен куриер;
3) от ръка на ръка.

:!: :arrow: Тогава искаме веднага да ви предупредим, че това може да е измама!

В първия случай, мошеникът се възползва от факта, че можете да проверите съдържанието на опаковката само след като вече сте платили поръчката. Така може да ви бъде изпратено всичко, например мръсни чорапи.

Във втория случай, вие наивно изпращате парите си и може за това да бъдете напълно пренебрегнати. Обяснявам - никой здравомислещ човек няма да иска да Ви предаде нещо без да е съвсем ясно откъде идва то.

Третият вариант е най-интересният. Както ви беше обяснено по-рано, никой няма да се наеме да Ви предаде продукти, но защо все още има много подобни оферти в интернет? Каква е уловката? Ето я и истината. Насреща Ви може да застане истински престъпник, който да се опита да Ви вземе всичко, което носите.

Какво може да направи обикновеният спортист? Винаги можете да купите продуктите, от които се интересувате чрез познати треньори, при това на двойна и тройна цена. А можете и да си намерите доказан магазин за стероиди и да си пазарувате само от него. Цените по такива места са доста по-ниски, тъй като конкуренцията е голяма и всеки се бори за повече клиенти. При такива източници е обичайно да се плаща 100% предварително за стоките и доставката. А там, където има авансово плащане, винаги може да има измамници.

:arrow: Как да различим уебсайтовете - мошеници от приличните магазини?

Ще ви кажа веднага. Ако сте попаднали на подобен уебсайт и не сте разбрали по някакъв начин, че се опитват да ви измамят, вероятно сте наивен! Няма какво друго да е. Тези източници се разбират лесно, но само ако мислите. Единствено може да имате някакво извинение, ако се окаже, че магазинът е хакнат, но това е нещо, което не зависи нито от вас, нито пък от самия продавач. Хакването на сайта и последвалата му работа, с подходяща компенсация от страна на администраторите към засегнатите клиенти, говори изключително много за неговата надеждност.

Един от важните показатели в този случай е репутацията на платформата за търговия. За да я определите, трябва да посетите форума към самия магазин или мястото, където потребителите оставят своите мнения и внимателно да ги прочетете. Репутацията на магазина е именно в тях. При избора на доставчик на AAS цената също е доста важна. Оригиналните продукти не могат да бъдат евтини. Отзивите на нашия онлайн магазин могат да бъдат прочетени от всеки един потребител. Чрез проследяването на форума винаги ще сте наясно с всички събития на сайта, положителни и отрицателни.

Продавачът в повечето случаи спазва правилата за използването на тези форуми, винаги е учтив (освен ако не е глупав), не е натрапчив и не се опитва да ви продаде стоките си на всяка цена.

Има обаче все повече магазини в мрежата, които предлагат на клиентите си безплатна пробна поръчка, само трябва да платите за доставка. Можете да използвате тази услуга. Но това не е панацея! Измамниците отиват по-далеч. Те предоставят възможност за проба и заедно с продуктите получавате оферта за голяма поръчка. В момента, в който поръчате количеството, което искате и го заплатите те просто взимат парите ви за себе си. В нашия онлайн магазин в момента няма такава услуга, но можете да поръчате за тестване блистер или ампула, тъй като нямаме минимална поръчка.

И последният фактор, който искаме да споменем, е самия начин, по който изглежда уебсайта. Добрите уеб сайтове са скъпи. Всяка продуктова снимка е направена на фона на логото на компанията. Тези снимки излизат скъпо и това покачва още повече цената на продуктите. Просто не трябва да се връзвате на прекалено ниските цени, които някои сайтове обявяват. Ако намерите такива, то вероятно става дума за измама.

Въз основа на всичко по-горе, най-точният начин за определяне на целостта на магазина е мнението на други бодибилдъри за него. Всички други препоръки трябва да се считат за помощни. Комуникирайте във форумите и определено ще попаднете на приличен магазин. В заключение, бих искал да ви напомня, че за повечето нови културисти, мнението на опитните спортисти е единственият надежден източник на информация за правилното използване на стероиди.

Без техните мнения ще бъде изключително трудно да постигнете максимални положителни резултати без значителни рискове за здравето. Дори ако закупените продукти се окажат с високо качество, то нежеланите реакции може да се появят поради грешки. За да се гарантира, че всеки анаболен ефект е безопасен, е необходимо да се разбере механизмът на стероидите, както и да се познават характеристиките на собственото тяло. Освен това изборът на надежден дилър също е важен елемент.


Върни се в “Отзиви за работата на нашия Интернет Магазин”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост