АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Анаболни препарати са да насърчават бързото развитие на мускулния растеж. Но е необходимо да се разбере, че положителният ефект е възможен само, ако сичко се приема правилно и под режим.

В процеса на взимане на анаболни средства за периода от време, наречен цикъл с стероиди за начинаещи. Като цяло, анаболните средства са лекарства.

Новите в този бранш, който за първи път използват анаболни средства трябва да разберат първо какво искат за да закупят точният препарат.Първия цикал на стероиди за начинаещи трябва да бъде кратък. Като цяло, за новак препоръчват приемане само на един или два анаболни препарата едновременно. Начинаещият трябва да е запознат че при много големи дози от глупост може да присъстват потенциални странични ефекти и рисковете, свързани с приема на тези анаболни средства.Стероидите за начинаещи трябва да бъдат прицизно избрани с лека анаболна активност.Стероидите за начинаещи в първия или втория си стероиден цикал трябва да бъдат строго подбрани. За да се избегне излишна ароматизация,и заедно с това да не задържат течност в мускулните клетки и влакна. За да не доведе натрупване на излишни мазнини по тялото.Много бърз разтеж на мускулите може да доведе до излишни стрии върху кожата затова първият анаболен цикал трябва да бъде лек докато тялото се адаптира.Първият цикал може да ви донесе до 10кг. чиста мускулна маса.

Приемането на Winstrol Depot е необходимо не по-малко от 1 ампула през ден. И още по-добре за по-силен ефект да се слага всеки ден по 1 ампула. Което представлява 50 мг. активно вещество станозолол.

Този анаболен медикамент може да се използва в първия си цикал както и при професионални състезатели. Той има благоприятен ефект върху мускулите като ги кара да изхвърлят излишната мазнина и визуално да изглеждат сухи и релефни.При Turinabol няма да има задръжка на излишната течност, ароматизиране, както и гинекомастия тези два странични ефектна са напълно изключени при този уникален по рода си препарат.Средната доза Turinabol е 40 мг. По-добре е да се приема 5 часа преди тренировка защото максималната му активност е 12 часа.

Ако започнете начинаещ цикал с Turinabol можете да комбинирате с всички известни инжекционни препарати.Този препарат е универсален и се комбинира както с орални така и с инжекционни анаболни препарати.Turinabol засилва ефекта на инжектираните стероиди. По взаимно комбиниране тяхното приемане ще има силен синергичен ефект. При което всеки комбиниран стероид ще засилва ефективноста на другия.

 

Болденон трябва да се използва в доза от 400 за начинаещи в първият курс. А за по опитни трениращи може да бъде увеличена до 600 мг. в седмица.

Начинаещият цикал е най-добре, когато се започва от безвредния оксандролон. Той ще ви помогне да се почустване наистина спортист, тъй като този препарат действа. Мускулната маса е чиста и ще остане цялостна без да загубите нито един килограм след спиране на приемат му.

https://anabol.bg

 

 

Call