• Анадрол 20 Rapid (Pharm Tec) 50таб. по 10мг.

Анадрол 20 Rapid (Pharm Tec) 50таб. по 10мг.

  • Анадрол 20 Rapid (Pharm Tec) 50таб. по 10мг.
  • Производител: Pharm Tec
  • Код на продукта: 50таб.20mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00 лв

Име: Anadrol-20

Общо название: Oxymetholone


Описание: Натрупване на маса и сила. Успокоява ставни проблеми. Оксиметолон е анаболен- андрогенен хормон, който има същата химична структура като мъжкия хормон тестостерон, който се произвежда по естествен път в човешкото тяло.

Оксиметолон е един от най-силните по отношение на изпълнението на анаболни стероиди. За първи път е разработена през 1960 г. от Zoltan. Първоначалните цели са били да го използват за лечение на остеопороза и анемия, които са причинени от липсата на червените кръвни клетки в организма. Той също се използва като лекарство, използвано за лечение на HIV.


Оксиметолон е одобрен за човешка консумация. Този стероид работи добре при хора, занимаващи се с културизъм и работи ефективно за кратко време. Увеличава диаметъра на мускула за кратък срок. Има вероятност при приемане на оксиметолон в тялото да се задържи вода.


Тъй като е стероид, който се приема перорално, той обикновено се използва в комбинация с други стероиди. Оксиметолон е един от най- силните андрогенни стероиди на пазара. Има невероятното свойство да стимулира тялото да трупа маса с бързо темпо, стимулирайки протеиновия синтез в организма. Използва се предимно от бодибилдъри и атлети.


Като цяло, оксиметолон е прекрасен синтетични стероиди по много причини. Той е подходящ за щангистите и спортисти, тъй като дава по-бърз мускулен растеж. Неговият ефект е, че резултатите започват видимо да се проявяват в рамките на няколко дни от началото на приема.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Анадрол, Rapid, (Pharm, Tec), 50таб., по, 10мг., Анадрол 20 Rapid (Pharm Tec) 50таб. по 10мг.