• Анадрол (Generics Pharm) 32таб. по 50мг.

Анадрол (Generics Pharm) 32таб. по 50мг.

  • Анадрол (Generics Pharm) 32таб. по 50мг.
  • Производител: Generics Pharm
  • Код на продукта: 32таб,50mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 32.00 лв

Име: Anadrol


Общо название: Oxymetholone


Описание: Натрупване на маса и сила. Успокоява ставни проблеми. Оксиметолон е анаболен- андрогенен хормон, който има същата химична структура като мъжкия хормон тестостерон, който се произвежда по естествен път в човешкото тяло.

 

Оксиметолон е един от най-силните по отношение на изпълнението на анаболни стероиди. За първи път е разработена през 1960 г. от Zoltan. Първоначалните цели са били да го използват за лечение на остеопороза и анемия, които са причинени от липсата на червените кръвни клетки в организма. Той също се използва като лекарство, използвано за лечение на HIV.


Оксиметолон е одобрен за човешка консумация. Този стероид работи добре при хора, занимаващи се с културизъм и работи ефективно за кратко време. Увеличава диаметъра на мускула за кратък срок. Има вероятност при приемане на оксиметолон в тялото да се задържи вода.


Тъй като е стероид, който се приема перорално, той обикновено се използва в комбинация с други стероиди. Оксиметолон е един от най- силните андрогенни стероиди на пазара. Има невероятното свойство да стимулира тялото да трупа маса с бързо темпо, стимулирайки протеиновия синтез в организма. Използва се предимно от бодибилдъри и атлети.


Като цяло, оксиметолон е прекрасен синтетични стероиди по много причини. Той е подходящ за щангистите и спортисти, тъй като дава по-бърз мускулен растеж. Неговият ефект е, че резултатите започват видимо да се проявяват в рамките на няколко дни от началото на приема.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Generics, Pharma, Generics Pharma, Анадрол, (Generics, Pharm), 32таб., по, 50мг., Анадрол (Generics Pharm) 32таб. по 50мг.