банер стероиди

Бранч Уорън: биография, тренировки и стероиди

Качено от в Полезно на May 26, 2017 . 0 Коментари.

„Квадрозавърът”

Бранч Уорън (пълно име –Уилям Бранч Уорън, на английски - William Brench Uorren) -  е американски професионален културист, спечелил два пъти състезанието "Арнолд Класик" (през 2011 г. и 2012 г. и явявал се на най-престижните състезания по културизъм).

 

До днес атлетът е  на професионално ниво, въпреки че през миналия сезон не е показал особено добри резултати, както по време на пика на състезателната си кариера.

Бранч Уорън: пълна биография

Бъдещият културист на име Бранч Уорън е роден на 28 февруари, 1975 г. в Тейлър (Тексас, САЩ). Това е малък град в южната част на страната, който е кръстен  в чест на десетия президентът на САЩ Джон Тейлър. Градът е известен не със спортни съоръжения или индустриална инфраструктура, а с така наречения розов парк.

 

Уилям Бранч Уорън израснал в семейство спортисти. Баща му е бил футболист (занимавал се е с американски футбол), и е успял да възпита у сина си любов към добрата физическа подготовка. Между другото именно бащата е дал на сина си презимето - Бранч. На английски език това означава "дете" или "син" (в този случай, на английски думата "Бранч" се използва за означаване на "поколението").

  

Бранч Уорън и тренировките

Културистът Бранч Уорън (Branch Warren) проявява интерес към спорта още на около 14-годишна възраст. Младият мъж бил толкова впечатлен от снимките на някои легенди в културизма, че решава да стане като тях. Уорън винаги смята за свои идоли Том Плац и Арнолд Шварценегер.

Когато момчето е на 15 години се премества със семейството си в Далас, където започва сериозни тренировки във фитнес зала. Джобните пари обаче не са му достатъчни, за да  си закупи абонамент, така че на Уорън му се налага да лъже. В клуба той ходел  с помощта на най-добрия си приятел: първо приятелят му влизал в залата през парадния вход и после му отварял задната врата, за да влезе и той.

Настоящата кариера на Бранч Уорън като културист започва няколко години по-късно, когато той започнал да тренира в "Метрофлекс" (родната фитнес зала на Рони Колман). Там на 17 години Бранч започва се готви за първотоси състезание "Мистър Америка" сред подрастващите. Победата му е убедителна.При много по-силна конкуренция културистът Бранч Уорън взема участие във второто си състезание "“NPC Teenage Nationals” (1993 год). Тук му се  Джей Кътлър, който по това време също прави своите  първи стъпки в културизма. Въпреки ожесточената борба, шампионската титла отива при Уилям.

  

След като печели конкурса за млад спортист трябва да се откаже от по-нататъшни изяви, тъй като следването в университетазаема цялото му време и енергия. В културизма Уорън се завръща след 5 години: през 1999 г.,когато  взима участие в американското Национална първенство за юноши. Там той спечелва почетното 4-то място в тежката категория. Статутът на професионален културист Бранч Уорън добива малко по-късно: два сезона след то се завърнал печели състезанието "“NPC Nationals 2001”, което се явява и неговия пропуск за културизма "за възрастни".

 

Първата си победа като професионален културист Бранч Уорън печели през 2005 г.: след кратка пауза, той печели 1-во място на "Europa Supershow" и "Шарлот Pro". С течение на времето спортистът постигнал завидни резултати и спечелил много победи: в периода от 2006 г. до 2015-2016 г., той триумфира в престижни шампионати като "Арнолд Класик", "Ню Йорк Pro", "Атлантик Сити Pro", "British Grand Prix", "Australian Grand Prix "и др.

Бранч Уилям Уорън винаги се нарежда сред най-добрите културисти не само от настоящето, но и на всички времена. Но за да се озове сред легендите на бодибилдинга му липсва една голяма титла - на конкурса "Олимпия" той  никога не става победител. Изключителномного обаче се приближава до първото място (2-ро и 3-то през 2009 г. и 2010 г.). Понякога пропускал турнира поради здравословни причини. През 2008 г., Уилям  контузва трицепс прислизане по стълбите, а през 2001 г. –контузва квадрицепса при слизане от колата. Прави впечатление, че той несе контузва по време на тренировки а всички щети имат битов характер.

Днес Бранч Уорън не мисли да напуска културизма. Той все още тренира интензивно, въпреки слуховете за оттеглянето му, които продължават вечеповече от един сезон. Миналата година Уорън приключва договора с основния си спонсорпоради факта, че пропуска някои големи турнири, но въпреки кратката почивка, това не е края на кариерата му.

  

Бранч Уорън: спортни постижения

Уилям Бранч Уорън - не най-високият спортист в историята на културизма. Въпреки това, поради внушителните си размери той винаги се откроява от конкуренцията. Неговите впечатляващи квадрицепси и  мускулите на краката са обект на завист от страна на много от днешните културисти. Оттук идва и псевдонимътна спортиста - "Квадрозавър".

Brench Уорън - притежава впечатляващо оформени мускули. При ръст не повече от 169 см (според някои източници - 166 см, според други - 168 см) той се гордее с конкурентно теглоот около 114-116 кг (извън сезона масата му  нараства до 125-130 кг).

За повече от 10 години професионална кариера, Бранч Уорън спечелва няколко състезания по културизъм. Най-престижнатанаграда е двоен триумф на "Арнолд Класик", която Уорън печели през 2011 г. и 2012 г., надвивайки гиганти като Денис Волф и Декстър Джексън.  Общо за дветепобеди Уилям получава 260 хиляди долара от наградния фонд.

КултуристътБранч Уорън безспорно може да се нарече успял човек: той е богат и известен, и това, с което днес се занимава не цели толкова да спечели пари, а да му доставя удоволствие. Културистът е щастливо женен и отглежда  дъщеря заедно със своята съпруга.Собственик е на голяма транспортна фирма, произвежда облекла под собствена  марка,асъщо и провежда любителски турнир "Бранч Уорън Класик" (под егидата на NPC) .

Интересен факт: Бранч Уорън е истински фен на огнестрелните оръжия и любител на американските мотоциклети. Страстта за "оръжие" на Бранч е не просто прищявка, той е  запален и опитен ловец. Това се потвърждава от многобройнитему снимки в инстаграм. Мотоциклетизмът в живота на  спортиста също играе важна роля: любимият му мотор - "Харли" е на стойност сто (ако не и повече)  хиляди долара.

За коготоби било интересно: културистът Бранч Уорън е женен за професионална фитнес инструкторка на име Триш (снимките й често блестят на спортните страници в социалните мрежи). С Триш той се среща през 1999 г. в залата за тренировки (още на първата им й направил предложение). През 2005 г. двойката подписала, а през 2012 г.сем. Уорън вече имали дете.

  

Бранч Уорън: професионални тренировки

В първите години от любителското увлечение наУорън по културизматой се занимава с вдигане на тежести. Поради липсата на силни мускули на гърдите, ръцете и раменете, спортистът показва слабо представяне при упражненията с тежести (тогава вдигал не повече от 65 килограма), така че решава да се съсредоточи върхусъдържанието на упражненията. В резултат на това когато навършва пълнолетие, той вече може да вдига повече от двеста килограма.

В наши дни на тренировката на Бранч Уорън - е типичен сплит представляващ тренировки 6 дни в седмицата: на първия ден (понеделник) – акцентът е върху гръдния кош, на втория ден (вторник) – акцентът е върху краката, на третия ден (сряда) – акцентът е върху ръцете, на четвъртия ден (четвъртък) – акцентът е върху раменете и долната част на краката, на петия ден (петък) – акцентът е върху гърба и врата, на шестия ден (събота) – акцентът е върху ръцете. На седмия ден (неделя, обикновено спортистът почиваили прави лека кардио тренировка.

 

Бранч Уорън съзнателно си спечелва прякора "Квадрозавър". Неговата тренировка за  крака е много интензивна.

 

Ето и самите тренировки:

Разгъване на крака на тренажор - 3 серии х 20-30 повторения (с леки тежести);

Приклякане с щанга с цел загряване - 2-3 серии х 20-30 повторения ( с 60-140 кг);

Приклякане сщанга– 6серии х 5-20 повторения (с 220-320 кг);

Лег преса - 3 серии х 10-20 повторения (с 200-900 кг);

Разгъвания на краката на тренажор - 3 серии х 20-30 повторения (с максимално тегло);

Напади с щанга - 2 серии х 50 метра ( със 100-150 кг).

 

Повреме на тренировките Бранч Уорън особено много си пази коленете, като провежда задълбочена загрявка: "В миналото е имало моменти, когато влизам в залата и без загрявка веднага падам под щангата. По-възрастните ми колеги винаги са ме предупреждавали, че рано или късно ще си платя за безхаберието.

За щастие реших да гипослушам. В противен случай уврежданията не биха могли да бъдат избегнати. " Според статистиката, Уилям отделя по 20 до 30 минути, за да загрее всички мускули , бицепсите, глутеуса и т.н. "Все още не съм навършил 30, но трябва добре да се погрижа за тялото си,за да не съжалявам някой ден“- се казва в културист.

 

По време на тренировка, Бранч Уорън беше си остава рационалист. Той винаги казва: "Не позволявайте на своето собствено его да поеме контрол. Увеличаване на теглото е от значение, но процесът трябва да бъде разумен. " Трудно е да не се съгласим с мнението на атлета.

 

Бранч Уорън: анаболни стероиди

Бранч Уорън все още продължава да се състезава професионално. Не можете дори да се надявате, че ще получите отговор на въпроса  какви точно стероиди взима той. Факт е че Уилям употребява някои субстанции.  За това нямат съмнение, нито феновете, нито експертите по бодибилдинг.

Много шампиони от миналото  потвърждават, че за да се постигне успех в културизма не е достатъчно упорита работа и отлични генетика. Рано или късно, всеки започва да взима забранени лекарства, защото в противен случай няма да оцелее сред ожесточената конкуренция.

За да отговорим на въпроса какви стероиди взима Бранч Уорън трябва да разчитаме на теории и предположения. Смята се, че Бранч Уорън, като повечето от неговите "колеги", изгражда фармацевтичната си диета на тестостерон (тестостерон тип естер смес - сустанон), метан, тренболон, както и хормон на растежа (известен още като - растежен хормон).

В допълнение към тези Бранч Уорън използва  инсулин (необходимпри комбинация с хормон на растежа) и високи дози аналгетици (за интензивно обучение) и диуретик (за дехидратация на организма).

Важно е да се разбере, че това е само събрана от публично достъпни източници (специализирани форуми и сайтове) информация, и следователно може да е неточна. Спортистът не обича да бъде откровен по темата за спортната фармакология и с продължаването кариерата му ситуацията не се променя.

 

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call