банер стероиди

Грег Ковач - тъмната страна на културизма

Качено от в Полезно на Sep 17, 2017 . 0 Коментари.

Най-големият културист в света

Първо, нека обясним кой е Грег Ковач. Това е професионален бодибилдер с канадски произход, който се представя на най-високо конкурентно ниво от края на 90-те до средата на 2000-та година.

В спортната си кариера той няма големи победи: максимално заема 13-16 място, състезавайки се в турнирите "Night of Champions 1997", "Ironman Pro 1998" и "Arnold Classic 2004". От друга страна, той е широко известен като най-големият културист в света: при ръст 191 см спортистът може да се похвали със състезателно тегло от около 135-150 кг, а в извън сезона, теглото му се покачва до 180-185 кг.


За съжаление, спортистът вече не е сред нас. Грег Ковач умира на 22 ноември 2013 г. Причината за смъртта му е сърдечна недостатъчност. Материалът по-долу е превод на статията на Грег от известен друг сайт.

Той е написан от първо лице и съдържа честна информация за работните дни на културиста. По-специално, той говори за това с какви странности и предложения му се е налагало да се сблъсква по време на занятията си. Оригиналният текст не е нов, тъй като Ковач умира преди няколко години, но неговата актуалност и до днес не е залязла.

 

Увод

Хомосексуалните взаимоотношения се срещат в културизма поне толкова, колкото и протеиновите шейкове. Попитаха ме: колко често бодибилдърите получават странни желания, свързани със секса с хора от същия пол? За да бъда честен, в нашата индустрия има много такива истории.

Някои от тях съм успял да чуя. Добре е хората да са наясно, когато получават различни предложения до колко реални са те и колко стряскащи могат да бъдат.


Виждал ли си някога нещо, което не може да се "развие"? Повечето от предложенията, които съм получавал относно различни услуги са били предложения, които веднага съм искал да "чуя". В същото време в някои оферти се обещават толкова впечатляващи суми, че младите спортисти просто не могат да кажат "не", особено когато нямат стабилен доход.


Културизмът е скъп спорт, дори ако не използвате "химия". Трябва да плащате за добавки, лекарства, сезонни билети и други подобни. - всичко това води до празни джобове. В такъв случай не най-приятното, но простото решение става доста изкусително.

По-късно обаче се оказва, че някъде в интернет се появява видео, на което начинаещ културист прави толкова срамни неща, че получава нов псевдоним.


Искам да отбележа, че не изпитвам неприязън или ненавист към гейовете. Просто се случва така, че някои от тях очернят любимия ни спорт и "купуват" спортистите. По някаква причина всички тези случаи са заглушени, сякаш нищо не се случва.

 

"Бизнес предложение" - По-рано в кариерата си бях взел решение: ако някога трябва да се занимавам с "тъмни неща", за да плащам за стероидни цикли или спортното хранене, тогава ще напусна индустрията и ще се опитам да се ориентирам в нова област. Имах късмет, имах нещо, което мнозина не са имали - подкрепа от роднините и отлична генетика.

Аз не харчех много за анаболните препарати и можех да тренирам, докато не загубя съзнание. Веднъж след като участвах в Nashional's, получих договор за спонсорство, което за онези времена беше нечувано събитие.


Трябва да Ви предупредя, че няма да разкривам тайните на други хора и няма да споменавам имена. Въпреки това, никой не забранява да пиша за предложенията, които съм получил лично. Искам да покажа какъв вид хора живеят около културизма. Някои от предложенията бяха смешни, други бяха отвратителни, а някои продължават да пристигат и днес.


Бях на 23 години и се стараех да стана известен в света спортист. Веднъж телефонът иззвъня. По-нататък прилагам извадка от разговора, доколкото си спомням:

Грег Ковач: Ало?
Събеседникът (наричан по-нататък бизнесмен): Здравейте, казвам се Брус Шмид (името е фиктивно). Вие  Грег Ковач ли те?
Ковач: Да, как мога да помогна?
Бизнесменът: Харесва ми външния ви вид и мисля, че той би бил идеален за моята компания за спортни хранителни добавки. В момента търсим културист, който може да ни представлява и да популяризира нашите продукти на национално ниво. Около Вас се шуми много, затова ми се струва, че ще се справите добре с предложената работа.
Грег: Уау, супер! Тогава какво продава вашата компания? Какво правите вие?
Бизнесменът: Работим на пазара на спортното хранене, но не искам да влизам в подробности. Мога обаче да кажа, че вече трябва да спонсорираме много начинаещи и културисти. Първо, позволете ми да Ви задам няколко прости въпроса.
Ковач: Добре.
Бизнесменът: Трябва да знам параметрите ви. Колко големи са ръцете ви, гърдите, бедрата и кръста?
Грег Ковач: Е, те са нараснали толкова много, че не мога да дам точни цифри, докато не ги измеря. Никога не съм гледал особено много антропометрията. Мога да ви кажа данните по-късно, когато отчета сантиметрите преди и след натоварване. Така става ли?
Бизнесмен: Да, отлично. Можете ли да ни изпратите снимки?
Грег: Мисля, че мога.
Бизнесмен: Не бързайте да отговаряте на следващия въпрос. Трябва да съм наясно, тъй се опитваме да пробием и на секс пазара. Колко голям е вашият член? Какъв размер е?
Ковач: АХАХАХА! Вие се шегувате, нали?
Бизнесмен: Не, сериозен съм. Колко голям е вашият пенис?
Грег Ковач: Сериозно ли?
Бизнесмен: Сериозно!
Коментар: На този етап осъзнах, че това, което се случва, не е шега. И той няма да ме остави, докато не получи отговор. Затова реших да играя играта на г-н Шмид.
Грег: Добре щом толкова наистина искате да знаете. Аз съм доста голям човек - целия. Приблизително 25 сантиметра.
Коментар: В гласа на събеседника имаше вълнение.
Бизнесменът: Имате ли нищо против да летите до Ню Йорк веднъж месечно за промоционална работа?
Ковач: Да, разбира се може, ако фирмата иска да поеме разходите за това...
Бизнесменът: Разбира се, Грег. Не искаме да ви излагаме на финансови затруднения. В Ню Йорк имаме съвет, който един вид одобрява спортистите. Всички тези момчета са обезпечени  хомосексуалисти, които ще платят  вашите разноски и сметки. Те ще искат да проведат частно интервю с вас, за да са сигурни, че сте подходящи за нас.
Грег Ковач: Ммм ...
Бизнесменът: През годините много аматьори и спортисти са идвали при нас на интервю. За тях това е довело до солидна банкова сметка и подписан договор. Може да се наложи да посещавате Ню Йорк всеки месец. Какво сте готови да направите, за да впечатлите нашата делегация?
Грег: В какъв смисъл? Какво намеквате?
Бизнесмен: Е, какво сте готови да направите за нас, какви са вашите граници?
Грег Ковач: Съжалявам, но изглежда, че изобщо не се интересувате от бодибилдинг. Или може би се интересувате твърде малко от културизма. Това не ми допада. Дочуване.
Този кратък телефонен разговор наистина ме разочарова, но отворих очите си за тъмната страна на спорта. Това беше болезнено събуждане от моята наивност. Веднага реших: ако през следващите няколко години не стана професионалист и не започна да получавам пари от бодибилдинг, ще се съсредоточа върху нещо друго. И през ум не ми е минавало, че някога бих могъл да правя това, което събеседникът искаше от мен.

 

Как културистите се продават за пари

След това еднократно обаждане друго не е имало. Вярвам, че има цяла мрежа от много богати "гейове", които за оставили идеята за мен, след като са чули за недвусмисления ми отказ. За съжаление, този случай не беше последният. В бъдеще многократно съм получавал двусмислени предложения. Ето списък на някои от тях:


Борба с клиента до задушаване, докато не загуби съзнание;
Голи у дома с хладилник;
Мастурбиране пред уеб камера;
Изпращане на клиента намръсно бельо, чорапи, други дрехи;
Видео при ходене до тоалетната - не по малка, а по голяма нужда;
Частна сесия с позиране.
Честно казано, получавал съм много от тези предложения не веднъж или два пъти. Например аз постоянно получавам предложения да позирам гол. Не искам да споменавам сумите, които се предлагат за такива услуги, но повярвайте ми, те са доста големи.


Заключение

Искам да Ви оставя някакви препоръки на раздяла, особено полезни за младите спортисти, които се опитват да преуспеят в любимото си занимание. Преди всичко пред нас от време на време възникват трудни ситуации, които изискват сложни решения.

Всеки отговаря сам за себе си. Не е моя работа да съдя онези от вас, които биха се съгласили да си сътрудничат с г-н Шмид. Но, внимателно обмислете всяко действие, за да не правите прибързани действия. Уверете се, че след това можете да живеете с последствията и спомените за случилото се няма да ви преследват в бъдеще!


Ние всички сме различни хора и имаме различни вярвания. За някои е нормално да изпратят своите мръсни чорапи или бельо на някои анонимни селяни, защото "те са толкова глупави, че са готови да платят за това." Не забравяйте – само на Вас ще ви се налага да живеете с решенията, които вече сте взели, а не си струва заради пари да скубете косите си на по-късен етап!

 

Етикети: грег ковач, грег ковач тренировка, грег ковач стероидиПоследна промяна: Sep 09, 2020

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call