банер стероиди

Крис Kормиер: биография, тренировки и стероиди

Качено от в Полезно на May 27, 2017 . 0 Коментари.

Историята на една звезда в бодибилдинга

Крис Kормиер (на английски - Chris Cormier) е професионаленамерикански културист. Спортна му кариера достига своя връх в края на 90-те–години и продължава до началото на 2000-та година. Неговата основна цел е да спечели състезанието по културизъм "Тройна корона".

Освен това е участвал в шампионите "Арнолд Класик", "Мистър Олимпия" и "GNC-шоу", като на последния  се приближава възможно най-много до първото място, но никога не го достига. Негов идол в културизма е  Лу Фериньо, известен не само в бодибилдинга, но също така и на големия екран (актьор е и участва в кинопродукции и телевизионни филми).

 

Крис Кормиер: подробна биография

Крис Кормиер е роден 19-ти Август, 1967 година.  Според някои източници родното му място е Палм Спрингс (Калифорния, САЩ), а според други -  Бостън (Масачузетс, САЩ). Израснал е в сравнително заможно семейство и има щастливо детство.

От най-ранна възраст е бил доста подвижен и е проявявал интерес към спорта: в различни години е бил любител на бокса, на баскетбола, на американския футбол и, разбира се, културизма.

 

Животът на Крис Кормиер

Бъдещият виден културист Крист Кормиер започва да прави упражнения за придобиване на сила още на 12 годишна възраст. Както при по-голямата част от професионалните културисти тренировките в зала за Крис са просто хоби, като след това се превръщат в навик, а накрая в кариера.

Подготовка за първия си турнир, той започва на 16 години, когато езапочва да учи в колеж и  да живее независим живот. Две години по-късно той прави дебюта си в любителско състезание в Калифорния. Кормиер получава статут на професионалист през 1993 г., когато печели на първенството на САЩ NPC.

 

В едно от интервютата сиКрис Кормиер казва, че родителите му са го изпратили на училище една година по-рано, отколкото трябва и поради тази причина ръстът и теглото му били по-ниски всравнение с това на неговите съученици.

Въпреки това, в гимназията, след редовни посещения в тренировъчната зала, ситуацията коренно се променя. С течението навремето ръстът и масата му се увеличили и той изглеждал по-силен дори и от завършващите.

 

Местната инструкторка по аеробика г-жа Лория обърнала специално внимание на Крис Кормиер,като му обяснила, че годеникът й е културист. Под негово ръководство, Крис се обучавал през първите няколко години, като все още бил аматьор.

За почти цялата професионална си кариера културистътКрис Кормиер последователно се нарежда среднай-добрите културисти на света. Печелил е титли в различни състезания -  "Нощта на шампионите", "Арнолд Класик", "Ironman Pro" и "г-н Олимпия "(на състезанието" Олимпия ", както и в" Арнолд класик той никога не спечелил първото място, но се нареждал в челната тройка).

След победите в "Нощта на шампионите" и "Ironman Pro" през 1997-1999г., културистът Крис Кормиер заявява, че вече няма да взима участие в тези състезания, а ще се съсредоточи върху други. Негови приоритетиса  "Арнолд Класик" и "Мистър Олимпия".

И наистина, спортистът никога отново не участвав състезанието "Нощта на шампионите", така че можем да кажем, че той удържа на думата си. Но не съвсем, тъй като в "Ironman Pro" той се е състезавал повече от веднъж (отново е билпобедител през 2000-2002 г.).

Крис Кормиер официално приключва кариерата си в културизма през 2007 г., след като сезонът не е много успешен за него. През 2006-2007 г. той не е печелил голям шампионат и дори не е достигал 4-то място. Това не било неочаквано но разочаровало многоот феновете на атлета. Той  винаги е бил усмихнат и весел и затова  е истински фаворит на публиката. А колегите му много го харесвали.

В момента Кормиер се занимава бизнес, който донася основният му доход в живота.Той често посещава различни спортни програми по телевизията и показва актуални снимки в инстаграм. Социалните мрежи доказват, че културистът все още поддържа добра форма, независимо от факта, че не се занимава с професионален спорт вече 10 години.

  

Крис Кормиер: спортни постижения

Пълните антропометрични данни на Крис Кормиер никога не са били показвани, но е известно, че ръстът му не е повече от 178cm а теглото му е средно около 110-115 кг (по време на неактивния сезон то се покачваа до 125-130 кг).

От снимката на Крис Кормиер става ясно, че дори спортистът никога да не е бил "титан", той все пак има впечатляващи мускули за ръста си. Той имахармонично телосложение съчетано с оформени мускули и това му позволява да се превърне в състезател на професионално ниво:

 

1 място на NPC Teen National през 1987 (полутежка категория);

1 място на NPC USA Championship през 1993 г. (тежка и обща категория)

1-во място в Нощта на шампионитепрез 1997;

1-во място в Pro Invitational 1999 Ironman;

1-во място в Pro Invitational 2000 Ironman;

1-во място в Grand Prix Австралия през 2001 година;

1 място в Ironman Pro Invitational 2001;

1 място в Сан Франциско Pro Invitational 2001;

1-во място в Grand Prix Австралия през 2002 г.;

1-во място в Grand Prix Австралия през 2002 г.;

1-во място в Pro Invitational 2002 Ironman;

1-во място в Grand Prix Австралия през 2003;

1-во място в Pro Invitational в Сан Франциско през 2005 година.

 

Що се отнася до състезанията "Арнолд Класик" и "Мистър Олимпия", на тези първенства Кормиер многократно спечелва хубави награди: 4-ти през 1994 г., 5-ти през 1998 г., 3-то място през 1999 г., 2-ро място през 2000-2005 г. на "Арнолд "; 6-то место в периода 1994-1995 г., 7-мо през 1996 г., 8-мо през 1997 г., отново 6-то място през 1998 г., 3-то през 1999 г., 5-то място през 2001 г., 3-то място отново през 2002 г., 7-мо и 13-то места през 2004 г. и 2005 г. в "Олимпия".

  

Крис Кормиер тренировки

Крис Кормиер е редовен посетител на легендарния клуб "Фитнес Голд" в Лос Анджелис (Калифорния), който се смята за меката на културизма. Именно там са тренирали голямата част от шампионите на бодибилдинга. Във "Фитнес Голд" Кормиер е известен като един от силните посетители. Колеги му дават прякора "The Real Deal", което може да се преведе като "истинско момче" или "истински мъж".

В ежедневието, Крис Кормиер е примерен семеен мъж. Той е благ към родителите си, които са му помогнали да постигне завиден успех, и независимо от обстоятелствата, намира свободно време, за да бъде с любимите си хора.

По собствените му думи, роднините винаги са подкрепяли неговите инициативи, без значение колко налудничави са те.

  

Крис Кормиер: тренировъчна програма

Крис Кормиер, като всеки уважаващ себе си културист, тренира в зала почти през цялата година. Само от време на време може да си позволи да вземе кратък отпуск, така че да не се получи претрениране, което да забави  прогреса му.

Най-известната програма на Крис Кормиер е следната: - 4-5-дневен план, през койтов първите 4 дни упражнява всички мускули на тялото, а на петия ден почиваили прави само кардио тренировка. На шестия денцикълът започва отново.

Тренировките на Крис Кормиер протичат както следва: - тренировка сприоритет гърди, бицепс и корем в рамките напървия ден; квадрицепси, бицепси, бедра и прасци през втория ден; рамене и трицепс -на 3-ия ден, а преса, гръб и прасец–на четвъртия ден.

Културистът поддържа тезата, че  за най-добри резултати в един ден е необходимо да се тренират само механично или физически свързани части от тялото, както ясно се вижда и от схематаму на трениране.

Предмет на гордост за Крис Кормиер са гърдите и бицепсите, които винаги са били негов приоритет. В крайна сметка, в комбинация с пресата, те са едни от най-привлекателните мускулина нашите тела.

Наборът от упражнения на Крис Кормиер е много разнообразен в зависимост от ситуацията, но за напомпа бицепса обикновено предпочита концентрирани усуквания с гири, редуващи усуквания с гири и извиване на симулатора: средният брой серии и повторения са 4 по 12-15 съответно за всяко упражнение.

Освен това, първоначално спортистътзагрява с концентрирани усуквания (2 х 12-15 повторения) и едва след това започва да товари мускулите си максимално.

Крис никога не е бил консервативен и затова непрекъснато подобрява собствената си тренировъчна програма. Същото важи и за диетата, както дори и за спортния допинг. Когатопрез 80-те години Кормиер започва да взима хормон на растежа (HGH) малко хора знаят за него главно поради високата му цена.

С течение на времето обаче (90-2000-години), неговата достъпност и популярност се увеличават. В резултат на това лекарство присъства неотлъчно в диетата на културиста.

 

Крис Кормиер – анаболни стероиди

Крис Кормиер и Флекс Уилър в живота са близки приятели, може да се каже дори най-добри. Следователно имат известни сходства, както  в своите тренировъчни програми, така и в приема на определени препарати.

И двамата спортисти в края на 90-те си направили  собствен цикъл за приемане хормона на растежа, докато по-голямата част от колегите им предпочитали да взимат тестостерон, станозолол и оксиметолон.

Стероидите разбира Крис Кормиер е приемал във високи, но не максимални дози. Смята се, че дозата соматотропин никога не надхвърля 14-16 ED дневно, тестостерон - 1000-1500 mg на седмица, станозолол - стромба 100 мг на ден.

Колко истина има в тази информация едва ли някога ще узнаем. В интервютата спортистът не обича да разкрива истини  за миналото, особено що се отнася доприема на забранени вещества. Никой не би искал да носи отговорност за младите, които следвайки примера на професионалистите биха прибегнали до забранени субстанции.

Крис Кормиер вече в продължение на 10 години не използва стероиди, защото, за разлика от Флекс Уийлър, няма намерение да се върне в професионалния културизъм. Ако Уилър смята, че не прави нищо лошо, приемайки ААС, мнението на Кормиер е противоположно.

Спортистът не отрича, че употребата на допинг  бодибилдинга ще продължи, но вярва, че повечето културисти прибягват до нея само от отчаяние. Според него всички субстанции са основават на химията и за да са конкурентоспособни новодошлите са принудени да ги използват. Такива са AAC, пептиди, генен допинг – всички те обещават бърз напредък.

 

Важно е да се разбере, че решим да използваме спортната фармакология, е необходимо да избираме само висококачествени продукти. Те могат да сезакупят от доказани онлайн магазини като Anabol.bg.  Нашият сайт съдържа набор от продукти за всеки спортист и всякакви цели, независимо дали става дума за загуба на тегло или, обратното  - покачване на маса.

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call