Основа на стероидните цикли

Качено от в Стероиди на May 19, 2015 . 0 Коментари.

Рано или късно, всеки спортист, културист или Powerlifter разбира, че е стигнал края на естественният му растаж. В този случай, на помощ идват стероидите, което позволява драстично да увеличи личната форма и спортните постижения, за да завладее нови, недостъпни досега спортни върхове.

Курсове за начинаещи стероиди


Стероидите са не само привилегия само на професионалните спортове днес могат да се купуват, като цяло, от всеки. За новодошлите в този спорт, е важно да се разбере какви са курсовете на анаболни стероиди - дълги и къси, леки и тежки, за маса или за релеф.


Стероиди цикли за начинаещи и основите :

Качествени цикли на стероиди, трябва да са правилно форматирани, да позволяват на спортистите да получат до 10 кг маса за цикала или да получават твърда и суха мускулатура, в зависимост от целите на прилагането на стероидите. Популярни курсове със стероиди не винаги са подходящи за всеки, винаги трябва да се направи индивидуална спортна физическа подготовка и физически данни.

В интернет, има много подвеждаща информация, така че винаги трябва да се провери всичко, преди да се опитате сами да за почнете курс. По този начин, всеки разбира от анаболи Разбира се, дори най-сигурните,и не само от анаболни и по този начин могат да ви предизвикат нежелани странични ефекти. Освен това, ще ви набутат по мощно лекарството, с по-голяма вероятност от странични ефекти.

Инжекционните стероиди са по безопасни, защото те не минават през черния дроб и нямат отрицателно въздействие върху него. Начинаещите често избягват инжекции като испитват страх или други причини за неудобство.
 

Схеми на стероиди, и яката тренировка


Основният метод за ефективно и безопасно приемане разбира се е да се съобразява с препоръчителните дози. Подготвителни курсове с анаболни стероиди се изготвят по-добре под ръководството на опитни специалисти, които са в състояние да направят оценка на разумно ниво на спортиста.Така получавате дългосрочен резултат и ще се избегнат опасни странични ефекти. Високи дози от лекарствата не дават същите резултати или висок растеж, но много пъти се увеличива риска от развитие на гинекомастия, атрофия на тестисите, плешивост, и други.

Хранителната стойност която приемате повреме на цикала с стероиди трябва да бъде по-интензивна, отколкото в нормални условия, като в тялото са активни анаболните процеси,те активират протеиновия синтез и транспорт на кислород в кръвта. В същото време, диетата трябва да бъде балансирана, трябва да се увеличи приема на протеин. Той съдържа необходимия брой калории, и в същото време, перфектен баланс на протеини, мазнини и въглехидрати.
Изберете от сайта готов курс с стероиди и подгответе необходимата подготовка, за това ще ви помогнат в Forum-а на нашия онлайн магазин, където спортистите комуникират различни видове обучение и са квалифицирани консултанти за анаболните препарати.

Кога можем да спочнем цикъл с стероиди?


Курс с стероиди мога да започнат всички мъже на възраст между 18 години като изключим хората с сериозни здравословни проблеми. Много стероиди предизвикват високо кръвно налягане, както и оралната форма стероиди се отразява негативно на черния дроб и бъбреците. Затова хората, които имат проблеми с тези органи, трябва да се консултират с доктор преди започването на цикала.

Жените който използват стероиди често тяхните цикли са с къси дозировки и намалени поне наполовина. Някои лекарства са противопоказни за жени, защото имат силна андрогенна активност, което води до вирилизация и маскулинизация.

Повечето стероиди, които могат да бъдат използвани от мъжете, така и жените могат да бъдат намерени и закупени в нашия магазин. Широка гама от качество и обслужване са гарантирани.


Най-добрите готови стероидни курсове


Преди да започнете всеки курс разбира се, спортистът трябва да е готов за това, че той ще трябва да спазва строг режим на интензивно спортната тренировка и диета. Дори най-безопасните стероидни курсовете може да предизвика нежелани реакции, така че винаги включвайте в цената анти-естрогени като тамоксифен.

Първият курс с стероиди, и стероиди за начинаещи


Нашият екип препоръчва - комбинацията от Deca и Dianabol плюс терапия след цикъл с Tamoxifen, Proviron блокер кортизол и Tribulus. Тази комбинация е най популярната и то не само от едно поколение спортисти. Наборът от мускулна маса при този цикал е на много добро ниво. Един спортист който приема стероиди за първи път, веднага ще почувства уникалното им въздействието върху тонуса и силата му. След такъв курс от 5-6 седмици, ще трябва да си вземете почивка за поне няколко месеца.

Стероидни курсове, насочени към качеството на мускулната маса често включват лекарства като Anavar и Winstrol. Те се приемат когато има достатъчно налична маса. Anavar и Winstrol предприемат процеси на разбивка на мазнините и изпомпване на течността от мускулите и предоставят да се получи изключително суха мускулатура, твърдост и еластичност.

Не по-малко популярни стероидни курсове печелят чиста мускулна маса много добра е комбинацията от Болденон и Дека Дураболин, както и ако се включи разнообразие от тестостеронови естери. Те не просто вървят добре един с друг но имат и синергичен ефект, като се прилагат едновременно.Болденон и Дека има гладка, и е неутрализирана на отрицателните аспекти по себе си и в същото време има уникален анаболен ефект.

По време на цикала е важно да не пренебрегвате прием на антиестрогени и препарати за нормализиране на организма. Например гонадотропин, кортизолови блокери и други основни лекарства който в същото време позволяват да се запази печалбата на мускулна маса след спиране на препаратите.

Препоръчваме ви покупката на продуктите на Malay Tiger, за да се гарантира произхода и качеството.

Последна промяна: Jan 20, 2019

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call