Първи стероиден цикал за начинаещи

Качено от в Стероиди, Полезно на Jul 09, 2015 . 0 Коментари.
Първи стероиден цикал - кратко ръководство.

Какво е стероид? Тук ще опишем акстрактно за тези който искат да започнат цикал с стероиди. Ще ви обесним различните терминологии, за средата на анаболните стероиди, за да започнете правилно вашият стероиден цикал, тъй като е сложно да се изгради точният за вас цикал, за да бъде ефективен и безопасен. Как да се намали вероятността от странични ефекти, и така нататък. Тази статия е предназначена само за информационни цели, а не като ръководство за действие.
 
Първият цикал с стероиди.
Цикал обикновенно значи период от време, през,което едно лице приема анаболни андрогенни стероиди (ААС), нормално той трае 4-15 седмици, в зависимост от целта и употребата на ААС. Има много спецефични стероиди, например като Дианабол, Winstrol или Тестостерон енантат. Както знаето съчетанието на анаболни стероиди се препоръчва от повечето експерти.
 
Така нареченото "стероиден цикал за начинаещи" или "първи прием на стероиди", би довело за един или два анаболни стероида приемани през период от време. "Начинаещ" обикновено се нарича човек, който няма опит с употребата на стероиди.Едно важно нещо което трябва да знаее: за да се "изгради" с мускули както и увеличние на теглото, ще трябва да използвате предимно тестостеронови естери те са основния асистент към целта.
Важно е да се разбере, че тези които желаят да започнат цикал със стероиди, трябва първо да прочетат доста информация например за рисковете от странични ефекти и така нататък, и след това да вземе решение дали да използва стероиди или не.
 
Инжекции или орални стероиди за първият път?

Използването на стероиди под формата на инжекции може да изглежда много трудно за много хора, и по-специално за "начинаещите". Повечето предпочитат да започнат първия си цикал с орални стероиди като Дианабол, Станозолол, Винстрол. Но ако решите да вземете само един препарат, вие трябва да знаете, че е необходимо да се избере правилната комбинация за този препарат, както и дозата и продължителността на цикала.
 
Най-добрият начин е да се започне със комбиниране между орален и инжекционнен препарат като  (като Тестостерон, Нандролон, Винстрол). Може също така да се консултирате с нашият екип или с приятели, които вече са използвани стероиди за да ви помогнат с вашият първи стероиден цикал.
 
Как да изберем правилните препарати за моят първи стероиден цикал?
Първо за всички "новодошли" трябва да знаете всичко за стероидите: как се използват, как те действат върху човешкото тяло, какви странични ефекти могат да се появят. Ето защо е много важно да се чете малко повече от колкото трябва.
 
По-долу е сме описали кратко резюме на няколко популярни анаболни андрогенни стероиди, които могат да бъдат използвани за вашият първи цикал:
 
Тестостерон (енантат / ципионат / пропионат) са "съществени" съединения и с прости думи се използват за забавяне на освобождаването на тестостерон от организма и по точно тестостерон енантатципионат също има бавно освобождаване (около 2 седмици), тестостерон пропионат има бързодействащ ефект (2-3 дни). Заслужава да се отбележи, че при тестостерон пропионат инжектирането е "тежко" и болезнено и поради това инжектиране "новодошлите", които никога не са го инжектирали преди бързо се отказват.
Тестостеронът е изключително ефективен препарат за бързо наддаване на тегло и мускулна маса. В неговата свера на приложение може да се очаква андрогенни странични ефекти като агресивност или омазняване на кожата. Тестостеронът има висока склонност към превръщане в естроген, така че може да има нежелани реакции като задържане на течности и Генекомастия (образуващи тъканта на гърдата).
 
Dianabol - орален стероид, който е много популярен сред начинаещите, заради високата си капацитет за разработване на мускулна маса. Ако все пак решите да се започне с Danabol, тогава прочетете статията от самото начало, а след това да се вземе решение, защото Dianabol също може да доведе до андрогенни и естрогенни странични ефекти, е хепатотоксичен (токсичен за черния дроб), и да се вземе, че е само за ограничен период от време като повечето други устни стероиди.

Станозолол е орален стероид (които се приема през устата), които е много по предпочитан от спортисти защото придобива много повече чиста мускулна маса отколкото Дианабол. Той не се превръща в естроген, а оттам и естрогенни странични ефекти не се очакват. Освен това той е много по използвуем, тъй като лекарството не задържа вода в организма за разлика от други стероиди.

Нандролон: нандролон деканоат е структурно много подобен на тестостерон, но има намалени андрогенни свойства и се превръща в естроген по-бавно. Ако ще използвате този стероид преди състезание, трябва да бъдете внимателни, тъй като той остава в организма в продължение на няколко месеца.
Последна промяна: Jul 10, 2015

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call