банер стероиди

Стероиди за издръжливост

Качено от в Стероиди на Dec 03, 2015 . 0 Коментари.

Спортните допингови лекарства често се използват в бодибилдинга и в други силови спортове, те се използват ефективно и по-специално, за да се увеличи силата и издръжливостта на спортисти трениращи лека атлетика, бокс, борба и др.

В тези дисциплини най-популярните препарати, който се използват са : станозолол, болденон, нандролон, оксандролон, метандростенолон, а най-често тестостерон.

Професионални спортисти използващи стероиди за издръжливост и подобрение на работоспособноста най-често ги приемат в умерени количества или индивидуално (само един продукт). Рискът е голям, не само по отношение на странични ефекти, но също така и по отношение на допинг тестовете.

 

 

Сега, накратко за специфичните стероиди:

Станозолол - е може би най-популярният стероид за издръжливост, използван в леката атлетика и в близост до нейните спортове. Той първоначално е бил разработен за медицинска и ветеринарна употреба, но поради по-широкия и набор от действия бързо става популярна в областта на спорта.

През миналия век този стероид направи големи допинг скандали, дори и при най-високия ранг от спортисти - олимпийски шампиони, световни шампиони и т.н. Станозолол е в две форми - таблетки (Stanox и други) или инжектиране (Winstrol и други). Хапчета и инжекциите са близки по действие, но имат няколко разлики.

Когато се използва в дози от 50 мг на ден или през ден това лекарство не само подобрява издръжливостта, но също така да увеличи силата, загубата на мазнини, увеличава мускулната плътност и възстановяване.

Стероидите за издръжливост на основата на нандролон (нандролон фенилпропионат или деканоат) водят до дългосрочни подобрения и по-точно чрез подобряване на функцията на сухожилията, и най-важното укрепва ставите и костите.

В бодибилдинга, нандролон най-често се използва за стероидни цикли за маса разбира се, но никой не отрича възможността да се използва и в аеробни спортове като лека атлетика.

В крайна сметка, по-широкия спектър от действие на лекарството е малък проблем, защото то се развива дълго в организма, и ако планувате да се състезавате близките 5 – 6 месеца не е точният препарат за вас.

Болденон от своя страна - е достатъчно мек стероид с добро изпълнение и нисък риск от странични ефекти. С това може да се похвали и оксандролон. И двата препарата са относително безопасни по отношение на нежелани реакции, ефекта от тези стероиди е изключително добър особенно ако се комбинират (и се осъществяват ключови препоръки).

Отбелязваме, че болденон е инжектираш стероид, и е под формата Undecylenate (продължителност - около 15 дни). Oxandrolone е препарат за орално приложение (продължителност - около 12 часа). Тези анаболни стероиди имат голям списък от ефекти, не само за повишаване на тонуса и енергийния баланс (повече информация за тях може да се намери във форума или в нашия магазин).

 

Като цяло, почти всички стероиди до известна степен са ефективни за повишаване на издръжливост и производителност.

Да предположим, че някои от тях не действат директно върху фигурата, но може да я подобрят косвено, например чрез увеличаване на нивото на еритропоетин, растежен хормон и IGF-1. Ако имате нужда от помощ за прилагането на стероиди в лека атлетика и други спортове, подробни препоръки могат да бъдат намерени в нашия форумен ресурс.

Етикети: стероиди за издръжливостПоследна промяна: Sep 10, 2020

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call