банер стероиди

Тренирайте като звездите на холивуд

Качено от в Тренировки, Полезно на Dec 13, 2017 . 0 Коментари.

Тренирайте правилно - изберете правилната методика

Тази статия представлява превод на няколко текста от списание "Мускули и фитнес". Що се отнася до превода, фокусирали сме се по-скоро върху литературното, а не върху дословното представяне на оригиналните материали. Ако имате въпроси, моля да ги напишете в коментарите. Ще обсъдим спорните моменти заедно.


Дейвид Кингсбъри: Авторът на оригиналния текст, който частично формира основата на нашата статия е Дейвид Кингсбъри. Той е личен треньор, който работи със знаменитости. Дейвид стана известен благодарение на подготовката на Хю Джакман. Той тренира звездата преди да заснеме филми като "Wolverine: The Immortal", "X-Men: Дни от миналото", "X-Men: Apocalypse" и вероятно "Logan".

 

Тренировките на холивудските знаменитости

Вдигането на тежести не е трудно. Вярно е. Проблемът е в това, че хората объркват лесните  с леките упражнения. В резултат на това фитнес индустрията е изпълнена с "експерти", които умишлено решават общи проблеми по сложни начини: тренировъчните зали са пълни с некомпетентни преподаватели, а спортните програми са станали изключително сложни. Пред всички тях стои една основна задача - да изпразнят джобовете на трениращите.


Ето защо в тренировките се придържам към тяхната простота. Това обаче не означава, че ако тренирате под моята опека би ви било лесно. Ще ви дам конкретен пример. Един от последните ми клиенти, благодарение на чиято трансформацията вероятно сте разбрали за мен, е Хю Джакман. Помогнах му да се подготви за снимките на "Върколак" и "Х-Мен" (последните филми, където той изглежда наистина страхотен и релефен). Независимо от факта, че холивудските тренировки по правило предполагат посещение на курс по йога или функционална аеробика, нашите упражнения с него са възможно най-близки до тези на професионалните бодибилдъри или пауърлифтъри. Не без различия, но сравними.

 


В резултат на това Хю получава оптималната си физическа форма - силни ръце, способни да огъват стомана, прекрасен торс, който може да се сравнява по физика с този на победителите в Олимпия, и мощни крака, които са толкова силни, че по нищо не отстъпват на състезаващите се лекоатлети. Можете лично да изучите тренировъчната програма , по която се готви  Джакман. Вече е лесно да я намерите в интернет (бележка на преводача – ще можете да я прочетете в един от нашите бъдещи материали).

 

И не се колебайте да ме критикувате, ако според вас това е пълна глупост. Не се срамувам от резултата, така че не се страхувам от критика по мой адрес или моята схема. Радвам се, че мога да споделя с вас подробностите. И хейтъри винаги е имало и ще има.  В такъв свят живеем.

 

Индивидуални тренировки за знаменитости

Може да прозвучи спорно, но съм сигурен, че на върха на формата си, Хю може да се състезава с много спортисти, та дори и културисти. Вероятно той е единственият истински актьор, след Арнолд Шварценегер, който е способен на това. Последният (Арни)  в края на спортната си кариера успява да се състезават с победители културисти.

 

Доказал го е през 1980 г., когато след 5 години почивка, се завръща и спечелва в „Олимпия“. Ако говорим за Джакман, то неговите тренировки се различават от тези на бодибилдърите  в начина, по който се обединяват традиционните елементи в тях. Студийните босове искат да видят рязката трансформация на своите актьори. Повечето продуценти не се и замислят. И за тях е без значение колко малко време ви дават. След завършването на договора, тренираната звезда трябва да изглежда като супергерой, готов да спаси света по всяко време на деня или нощта.

 


В ерата на интернет при културизма хакерските номера не минават. Няма да можете да нарисувате мускулатура или да скриете мазнините с помощта на Photo Shop (бележка на преводача - компютърна графика), така че никой да не  усети. Такива неща лесно се откриват и често се критикуват. Ето защо актьорите и актрисите, които участват в екшън филми, трябва да тренират не по-малко от състезаващите се спортисти.


Пред мен винаги стои предизвикателство: да помогна на знаменитостите да изградят тяло, достойно за герой от комикс, което да няма мазнини и при това всичко трябва да стане за възможно най-кратко време. Като правило ми се дават само няколко месеца.


След дълги години на реализация и надминаване на очакванията, станах известен като "супергерой", който долита, за да успее в рамките на седмици да превърне някоя знаменитост в културист. Чувствам де поласкан от това, как шефовете на Холивуд, и най-вече самите трениращи, говорят за работата, която върша. Но за това аз жертвам много– работя и физически и психически. Например, за един от мъжете, които трябваше да тренирам видоизмених немската обемна тренировка, с която смятам, че много от вас са добре запознати.

 

След това лично настоявах за актуализиране на схемата. Ако никога не сте чували за тази програма, то нейната същност е да извършите 10 серии от по 10 повторения на упражнение. Този времеви изпитателен план не е по-лош от продуктите на немската автомобилна индустрия. Каква беше моята модификация? Смесих немската тренировка  с други сесии, състоящи се от по-малко повторения, но по-голям брой серии.


Когато сте нов във фитнес залата, класическите занятия (3 серии от по 8-12 повторения на упражнение) са отлична отправна точка. Те помагат за изграждането на базата, която е необходима за прехода към сериозни тренировки. Освен това в първите етапи малкият брой сетове е отлична възможност да стимулира мускулите, без да ги унищожавате. Унищожаването никога не трябва да бъде цел на упражненията, ако говорим за новодошли.


Но за по-опитни трениращи е необходим голям брой серии сключови упражнения за по-нататъчен растеж. Сериозно, опитайте сами. Използвайте по-малко движения за тренировка, като се стремите да увеличите обема работа за всяко от тези движения. Звучи просто, но наистина не е лесно.

 

Ще разберете, че на следващия ден няма да можете да ходите, да седите или да лежите.


Този подход не изглежда толкова секси, колкото тренировката, състояща се от дузина упражнения и позиране пред огледало. Обаче акцентът върху простотата ще даде по-бърз резултат. С други думи, като работите повече върху ключовите упражнения и по-малко върху вторичните упражнения, ще прогресирате стремително (не по-ефективно, а именно по-бързо, стремително). 
В крайна сметка за мен основният враг винаги е бил времето. А тренировките на Хю Джакман не са изключение.

 

След няколко месеца трябваше да се доближа до резултатите, които много много треньори на спортисти постигат след няколко сезона сериозна работа. Ефективните, но дългосрочни схеми в тази ситуация  не са опция.

 

Тренировките на звездите: Хю Джакман

Сега малко по - подробно. Използвахме система от 6-8 серии на "големи вдигания", упражнявахме се в диапазона от 5-8 повторения, обикновено включващи ексцентрична фаза 3-4 секунди. Ако искате, ще дам малко научна информация: мускулните микротравми по време на тренировка са резултат от ексцентрични движения; Установено е, че тези микротравми служат като сигнал за началото на адаптационния процес в мускулите.

 

Така че, като се фокусираме върху разширяването и добавянето на ексцентричен стрес, което означава повече мускулно напрежение, ние само можем да спечелим. Ето как може да се комбинира тази система с описаната по-горе програма "по-малко движения - “повече серии":

 

  • Клекове с щанга върху раменете - 5 серии х 6 повторения (4 секунди в ексцентричната фаза), 120 секунди почивка между сериите;
  • Клекове с щанга на гърдите - 3 серии х 12 повторения, 90 секунди почивка между сериите;
  • Суперсерия, която включва:  
  • Напади с щанга - 3 серии х 12 повторения (за всяка страна), 60 секунди почивка между сериите;
  • Разгъване на гърба (хиперекстензии) - 3 серии х 12 повторения, 60 секунди почивка между сериите;
  • Търкаляне на ролка за преса - 4 серии х 8 повторения, 60 секунди почивка между сериите.


Ако основната ви цел е да покачване на маса, най-вероятно ще искате да практикувате в диапазона от 6-12 повторения. Но не им отделяйте цялото си внимание. Няколко внимателно планирани тежки повторения (3-5) ще спомогнат за увеличаване на здравината и насърчаване на мускулния растеж, дължащ се на миофибриларната хипертрофия. В края на краищата малкото на брой повторения ви позволява да работите с по-големи тежести.


Не можем да пропуснем, че упражненията, представени в тестовата схема, не са предназначени за работа с максимална тежест, тъй като ще трябва да работите с бавна ексцентрична фаза. Тук тежестите трябва да са по-леки, отколкото при работата с бърза ексцентрична фаза. Не слушайте собственото си его, то само ще ви пречи.


Като цяло: без значение колко уверени се чувствате - не нападайте щангата. При бодибилдинга "излишъкът" е много по-опасен от "недостига". Уврежданията, макар и незначителни, могат да забавят, да спрат или да върнат напредъка. Трениращият трябва да намери златната среда, което не е толкова лесно, колкото изглежда.


 
В заключение, ще отговоря на следния въпрос: практикувам ли високо интензивнитренировки с клиентите си? Да, практикувам. Можем да включим в сесиите такива видове натоварвания, че, да да предизвикаме ефекта на мускулната хиперстимулация. По мое мнение те отлично се прилагат в ограничените по време сетове. Това е ефективна връзка за достигане на лимита. Но е по-добре да не изграждате на тази основа цялата си тренировка.

 

Препоръки на холивудските звезди

От тъмнокожата красавица  Холи Бари до бившия борец Дуейн Джонсън - събрахме съвети от любими на всички знаменитости, които може да са полезни за вашите тренировки. Хю не се нуждае от представяне. Първо, защото той е частично герой на тази статия. На второ място, защото дори хората, които не са фенове на супергероите знаят кой е Wolverine.

 

Така че Джакман успешно се слива с образа на един от главните герои на "X-Men". Няма да дърпаме котката по опашката, а веднага ще преминем към работата.. Ето някои препоръки от известния актьор: 


1 - "Когато започнах, аз вярвах, че ще мога да постигна нужната форма в рамките на един месец. Сега това звучи абсурдно. Ако мислите, че можете да добавите 10 килограма мускули за по-малко от шест месеца, значи много сте се заблудили. Това е трудна работа.За такъв период е възможно да се върне загубеното тегло, но не и да се увеличи масата от нулата ";


2 - "Аз съм вълшебник." Понякога просто крещя така, като вдигамщангата. Хората около мен ме гледат като луд. Що за психар? Но това работи. Насочете акумулираната ярост в правилната посока, след което ще можете да постигнете желаното от вас. След това хората ще започнат да ви гледат съвсем различно, каквото и да правите "; 


3 - "Един трик: по време на тренировката следете внимателно пулса си (сърдечния ритъм). Никога не оставях сърцето ми да пада под 140 удара в минута. Аз правя всичко възможно! ".


Ема Стоун: Ема е млада актриса, която вече е постигнала световно признание. Нейната игра в "Бърдмен" и "Ла Ла Ленд" е била високо оценена от критиците и обикновения зрител. В същото време на екрана, Стоун винаги изглежда страхотно, привличайки вниманието на противоположния пол. Но за да спаси секси фигурата си, момичето трябва да работи усилено в във фитнес залата.


1 - "Съвети за красивия пол: когато мускулите се упражняват чрез силови тренировки и след това се занимавате със стретчинг, тогава се получават красиви форми."
2 - "Поддържането на тегло за мен е истински проблем. Това е особено трудно, когато съм под стрес. Колкото по-възрастни ставаме, толкова по-трудно е да поддържаме форма. " 
3 - "Аз редовно посещавам фитнес залата, като тренирам индивидуално до 5 дни в седмицата. Но независимо от това как изглеждам, хубаво или ужасно, аз винаги съм сама. Хората си стискат палци взаимно поради собствената си несигурност. Така повечето хора крият дълбоките си комплекси.

 

Джон Сина: Сина - борец, актьор, шоумен, бизнесмен и герой . Неговата популярност, както мускулите му, се увеличава всяка година. Вижте последната снимка на Джон. Става ясно, че тренировките в "WWE" - не са шега.


1 - "Обръщайте внимание на клековете. Това е единственият вид упражнение, без което не можете. Точка! И не спорете с мен! ". 
2 - "Тренировка с партньор - за мотивация, не можете да измислите  нещо по-добро. Вие се насърчавате един друг да работите с максималните си  възможности. " 
3 - "Аз съм в състояние да клякам с 225-килограмоващанга, правейки дълбоки серии от по 5 чисти повторения. Но това не означава, че ще се тренирам с такава тежест всеки ден. Здравето е по-важно от представянето. "Камерън Диас: е популярна актриса и бивш модел. Може да я познавате от филмите ":Маската", "Бандите от Ню Йорк" и "Много лош учител". На 45 г. тя все още изглежда привлекателна. Как го постига? Този въпрос се задава от хиляди фенове. 


1 - "Моята обичайнатренировка е следната: 5 минути на бягащата пътечка - бягам за 30 секунди със скорост 15-20 километра в час и правя 15 секунди почивки между джогингите. Следващите упражнения включват - напади, клекове, сгъвания и разгъвания на ръцете. Всяко упражнение се изпълнява в  2 серии от по 15 повторения. Общо тренировката трае до 30 минути. " 


2 - "При бягането значителна част от натоварването, пада върху коленете и ставите. Важно е да ги предпазите от травми. За да избегна нараняване, тичам по-малко, но по-бързо. Аз правя кратки спринтове с висока скорост. "


3 - "За първи път започнах да ходя редовно във фитнес залата преди да започнат снимките на  Ангелите на Чарли. За мен това беше истински тест. И сега не мога да си представя живота без фитнес. Не прекъсвайте тренировките, когато сте стигнали до средата. След това щесъжалявате за решението, което сте взели.

 

Вин Дизел: едва ли се нуждае от презентация. Но ако сте живели в пещера през последните 10 години, ще ви информираме, че актьорът е спечелил световна слава благодарение на филмите "Трите Х", "Хрониките на Ридик" и "Бързи и яростни" (1, 3-8 част). 


1 - "В младостта си винаги съм се опитвал да стана повече. Останалото не ме интересуваше. И днес съм още по-фокусиран върху качеството на мускулите. Моето съвременно трениране е задълбочено изследване на всеки мускул, така че на екрана да се показват плодовете на упоритата работа. Теглото не е толкова важно. "


2 - "Първото нещо, което правя, когато имам отделни почивки  или кратка ваканция, т.е. нямамвъзможност да се упражнявам нормално –намирам  си велосипед. Карам, докато не загубя всичките си сили. "


3 - "Не подценявайте влиянието на почивката. Трябва да можете и да се възстановявате. Не можете да тренирате цялата седмица до изнемощяване. Резултатите от това няма да се проявят по-бързо, а по-скоро може да стане обратното. "

 

Холи Бери: Секси и талантлива, Холи Бари, дори и петдесетгодишната майка на две деца, остава мечтата на милиони хора по целия свят. Малко вероятно е някой да си пречупи езика, за да нарече нашата героиня непривлекателна. Такъв е образът ив "Бонд" (бележка на преводача е "Не умирай днес").


1 - "Една от първите роли, която изискваше от мен сериозна физическа трансформация - Селина Кайл (бележка на преводача -" Catwoman ", 2004). Тренирах по 5 дни в седмицата. Първоначално искахме да тренираме с треньора по време на обедната почивка, но времето очевидно не беше достатъчно, защото имахме само 25-30 минути. Упражненията бяха наистина трудни, но резултатът си струваше.


2 - "След това (бележка на преводача - на 23-годишна възраст Холи Бари разбра, че е болна от диабет), започвате да се следите внимателно: какво и кога да ядете, колко да спите, колко тежите? Когато ви се случи нещо такова искате – не искате мислите повече за себе си. Това категорично допринесе за моята мотивация да присъствам във фитнес залата.


3 - "Спортът е най-доброто решение, защото искам да бъда себе си. И когато злоупотребявате дори с малки козметични процедури, ставате различен човек. "

 

Дуейн Джонсън : Дуейн Джонсън, известен още  като Джон сена е бивш борец , а  сега - актьор, шоумен, бизнесмен. От дните на "WWE" той е запазил прякора "Rock" (английски - "The Rock"). Днес "Скалата" е един от най-добре платените актьори в Холивуд.


1 - "Ключът към ефективността на тренировките ми ми - обичам цикличнитетренировки и харесвам супер сетовете. Като правило, на всяка сесия работя върху 1-2 части от тялото. "


2 - "Имам не само личен треньор, но и личен готвач. Следването на строга диета ене по-малко важно от ефективнитетренировки. Правилното хранене играе ключова роля както при наддаването на тегло, така и при загубата му. "


3 - "Дори по време на почивка, аз съм постоянно ангажирани във фитнес залата. 5 дни тренировки, силова тренировка + кардио, е моят стандарт. Хранителният ми режим също е пълен. Той включва до 7 хранения на ден. "

 

Манди Ингбър: е личен треньор, работещ с Дженифър Анистън, Ким Кардашиан и Брук Шийлдс. Специалността й е йога и аеробика. Тренировъчният курс на специалистката е наречен "йоголоза" и е много известен сред знаменитостите, тъй като се състои от прости, но ефективни упражнения.

 


1 - "Ако искате да постигнете тялото мечта, първо обичайте тялото, което имате сега". 
2 - "Само чрез йога никога няма да постигнете видим напредък. Моятатренировка  се състои още от кардио и силови натоварвания. Бягане, въртене на педалите, упражнения с гири и щанги - тогава ще видите резултата. 
3 - "Винаги идвайте на тренировка в добро настроение и работетеусърдно. Без добра мотивация във фитнес залата няма да постигнете нищо. "

 


Дженифър Анистън: Звездата от поредицата "Приятели" Дженифър Анистън е почти на същата възраст като Холи Бери. Въпреки това, въпреки възрастта (бележка на преводача – тя  е на 48 години), тя редовно се включва в списъците с най-сексапилните знаменитости Вероятно съветите на актрисата ще ви подскажат как да съхраните добрата си фигура дори при наближаването на 50-те. 


1 - "Ако имам планирана тренировка, тогава се събуждам в пет и половина сутринта. Ако не, ставам в 8-9 часа. Първото нещо, което правя сутрин, е да пийна чаша топла вода с лимон. Преди тренировка с моя треньор  (Mandy Ingber) загряваме  за 15-30 минути. Същинската част  продължава 40 минути. "


2 - "Във фитнеса тренирам на бягаща пътечка, велотренажор, елиптичен симулатор, тренирам с тежести. Обичам да сменявам натоварването. Това поне поддържа интереса ми към тренировките, като не им позволява да се превърнат в рутина. "


3 - "В диетата ми няма нищо уникално. Стотици подобни програми можете да намерите в списания, книги и интернет. Ако просто се откажете от вредната храна, ще можете да усетите разликата.Силвестър Сталоун: е ветеран В киното. Започва с боеве и в наши дни продължава да го прави, показвайки великолепните си за своята възраст мускули (бележка на преводача – той е на 71 години). 


1 - "Безкраен брой упражнения за ръцете. Но според мен няма нищо по-хубаво от класическите–набирания и кофички. "


2 - "Ставам рано сутринта - в 7:00 часа. След 45 минути по план имам първа закуска. Аз ям нещо леко. След това имам още 30 минути, за да се отпусна, а след това ще тренирам. Така  започват 5-6 от моите 7 дни в седмицата. "


3 - "Тренировките ми се провеждат по схемата - 3 дни подред тренировка + 1 ден почивка. Ако седмицата е натоварена, например имам много бизнес срещи, тогава тренирам само два поредни дни. Има, разбира се, седмици, когато не е възможно да се намери дори един свободен час за упражнения, но това се случва много рядко. Благодаря на моя агент! ".


Трейси Андерсън: Тя е личен треньорна Мадона, Шакира, Виктория Бекъм, Никол Ричи, Кийт Хъдсън и Гуинет Полтроу (техните препоръки за фитнес можете да прочетете няколко параграфа по-нататък). Жената работи с известни личности в продължение на няколко години и е много търсена оттях. Нейните професионални умения разкриват историите на много известни личности от Холивуд. 


1 - "Според моето виждане, фитнесът представлява много повторения и малко упражнения. Правейки по 60 повторения с 10 различни упражнения, вие наистина се натоварвате, докато ако правите по 30 повторения при 30 упражнения - най-вероятно няма да имате много добър резултат. 


2 - "Причината, поради която звездните ми клиенти тренират  в продължение на 2 часа на ден, е, че тяхното ниво на издръжливост трябва да е по-високо от това на обикновения човек. Ако говорим за певец или певица, те танцуват часове на сцената. Трябва да са подготвени за тези натоварвания.“


3 - "Опитайте 30 минути кардио (аеробика, бягане, скачане на въже, каквото и да е) + 30 минути силови натоварвания (гири и щанги), 5 пъти седмично, ако не знаете откъде да започнете. Доколкото знам, класическите сесии все още не са се провалили.

Гуинет Полтроу: е носител на Оскар и звезда в световен мащаб. В нейната филмография има достатъчно достойни картини. От последните творби може да се разграничи ролята на приятелката на Тони Старк в "Iron Man". Като цяло, Гуинет се снима повече от 20 години. Въпреки това нито тежката работа, нито раждането на 2 деца са развалили красивата фигура на Полтроу.


1 - "Бъдете последователни. Работя по програмата, която ми направи Трейси Андерсън. Тя буквално трансформира тялото ми. И все пак, когато започнахме, никак не лесно. Трудно е да се накараш да отидеш в салона, ако не разбираш защо или за кого го правиш. Тренирайте за себе си! ".


2 - "Да забравите за диета и да преминете към нездравословна храна е по-лесно, отколкото изглежда. За да предотвратя това, аз приготвям храната си за целия ден от сутринта. "


3 - "Детоксът е надеждна помощ при отслабване. Моят лекар препоръчва прочистване на тялото  поне веднъж годишно. Той твърди и аз съм склонна да му вярвам, че храносмилателната система е основата за доброто здраве."

 

Тери Крус: за нея сме разказвали по-рано. За него сме изготвили отделен материал "Тери Крус - от постиженията в НФЛ до успехите вкиното", който можете да видите, ако се интересувате от живота на актьора.


1 - "Аз съм вече на 50 години (бележка на преводача - всъщност, Тери Крус е на 49, той е роден през 1968 г.). Ето защо, имам съм по-склонен да тренирам спортисти, отколкото бодибилдъри. На моята възраст здравето е по-важно от външния вид. "


2 - "Американският футбол ме научи как да тренирам. Но днес разбирам, че не можеш да живееш в салона. Да се ползва такъв режим не е полезно. Трябва да можеш да се отпуснеш.


3 - "Или наддавай на тегло или отслабвай. Когато имаш цел, ти никога не стоиш на едно място, не спирай за минута! "Харли Пастернак: е тренирал и продължава да тренира знаменитости от първата величина. Сред клиентите му са Меган Фокс, Кати Пери и Лейди Гага. Към техните личности може да имаме различно отношение, но не може да се отрече влиянието на тези звезди върху поп индустрията.


1 - "Преди да се запишете във фитнес залата, определете какви резултати искате да видите. Това е първото нещо, което трябва да направите. След това помислете за подбора на програми за тренировки, схеми за хранене и други нюанси. "


2 - "При тренировката не трябва да се съсредоточава върху продължителността, а върху интензивността. Дългите сесии не гарантират максимален напредък. "


3 - "Ако искате първо да отслабнете, тогава да тренирате 100% и яжте 80%. Звучи банално, но все още има една истина, която мнозина не разбират: по време на диетата, наблюдавайте колко ядете и какво ядете. Мини-тортите или мини-пицата не са диетични продукти! "


Меган Фокс : Въпреки факта, че Мегън Фокс сравнително наскоро стана майка на третото си дете, тя все още изглежда чудесно. Това потвърждава инстагрампрофилът на звездата. Нейните съвети не могат да се нарекат професионални, но със сигурност са полезни.


1 - "В наши дни има модерна тенденция - хората се опитват да носят колкото е възможно по-малко дрехи. Момичетата вече не се чувстват неудобно заради телата си, а напротив, искат да ги покажат. И всеки иска да се облича по начина, по който му харесва. Ето затова са тренировките! ".


2 - "Тренирах  дълго време, за да си върна формата след раждането на Йорни (бележка на преводача – това е третото дете Меган Фокс). Този път трябваше да се поизпотя. 5 тренировъчни сесии на седмица + кардио, точно като на професионалните спортисти. "


3 - "Работя с личен треньор. Не се преструвам, че съм експерт, за да подготвям самостоятелно програмите си. Моят съвет към начинаещите: ако не разбирате и не планирате да разберете, тогава опитвайте да изградите тяло сами. Наемете квалифициран специалист, спестете енергия и време. "


Валери Уотърс: Частен треньор, който помага за поддържането на оптималната физическа форма на такива филмови звезди като Дженифър Гарнър и Джесика Бил. Валери тренира предимно  момичета и жени, тъй като сеансите й не се съсредоточават върху упражненията за сила. Но това не означава, че тя не ги разбира. Уотърс не може да бъде наречена некомпетентна.

 
1 - "Първият ми съвет: напади, напади и пак напади!".


2 - "Не губете време за тренировки. Изпълнявайте упражненията едно по едно, за да поддържате сърдечно-съдовата система и цялото си тяло в постоянен тонус. "


3 - "Момичета, не се съсредоточавайте върху собствените си размери и тегло. Разбира се, важно е да се наблюдава напредъкът. Не е нужно обаче да се ходите на кантара на всеки 5 минути. Така само ще се стресирате допълнително. Астресът, както е известно, оказва негативно влияние върху ефективността на диетата и упражненията. "

 

В заключение

Като последващо слово, бихме искали да добавим няколко думи от себе си. Онлайн магазинът Anabol.bg, а не блогът, който сега четете, предлага съвременен асортимент от спортна фармакология и надеждна услуга за нейното придобиване. Ако мечтаете да получите масивни мускули, обръщайте внимание на анаболните препарати, а ако искате да отслабнете, спрете се на фет бърнърите. Ние, от своя страна, се грижим клиентите ни да получават качествени продукти на добра цена.
Успех във вашите тренировки!

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call