Kак да ускорим изгарянето на мазнините ?

Качено от в ПОЛЕЗНО на Aug 18, 2015 . 0 Коментари.

Повечето хора,който ходят на фитнес, желаят възможно най-скоро да отслабнат, което се постига чрез изгаряне на излишните мазнини. Но ако вие не разполагате с ясна представа за това как да се постигне желания резултат, дори с дълготраини тренировки може никога да не получите желаният ефект. Ето защо спортистите, които използват услугите на опитни треньори, постигат целите си по-бързо, ефективността на тренировките в този случай е 100%.

Ако пренебрегнете простите правила, желаният резултат може никога да не дойде а просто да загубите няколко месеца безсмислено изчерпване на тялото ви. Така че е по-добре да не си губите времето и да следвате простите правила, които са помогнали на много хора. Ускоряване на процеса на изгаряне на мазнини, с специални методи, които ще се фокусират върху разглеждането по-подробно.

 

Тренировка с висока интензивност спринт

Благодарение на изследванията наскоро разбрах, че използването на цикличността спринт помага за бързото отслабване. В изследването участваха определен брой хора. В резултат на това, ние открихме, че едно упражнение увеличава скоростта на метаболизма с 42%, а скоростта на изгаряне на мазнини с 75% (при четирите серии от 30 секунди, всяка).

 

Използването на рибено масло и L-карнитин са много голям фактор

Придържайки се към такава диета можете не само да ускорите изгарянето на мазнините, но и да се противопоставите на премахването на гликоген в тялото. Добре известен е факта, че способността на рибено масло повишава чувствителността към инсулин. Приема на Л- карнитин, ще увеличи количеството енергия, чрез ускоряване на транспортирането на мазнините в клетките на организма.

 

Хранене с нисък гликемичен индекс

Храни с нисък гликемичен индекс съдържат бавни въглехидрати, който помагат равномерно да повишите нивата на кръвната захар, което от своя страна стимулира изгарянето на мазнините и увеличава скоростта на 10%.

 

Кофеин

Ако пиете достатъчно течности, съдържащи кофеин, а именно, кафе или чай, темповете на горене на мастните клетки ще се ускорят. Също така полезните свойства на кофеина не са изчерпани. Защото съдържа антиоксиданти от това тялото ще се възстанови бързо след изтощителна тренировка. Чрез влиянието на кофеина, мастните клетки започват да играят ролята на енергийните ресурси, за да изпълнявате упражнения и да не губите сила с течение на времето. Ако човек страда от сърдечно-съдови заболявания, употребата на кофеин е противопоказен, особено преди тренировки.

Придържайки се към горните техники можете да постигнете много, но не забравяйте за правилно хранене, което е важно условие за постигане на резултатите пред него. Справки могат да бъдат намерени в нашия блог или форум. При правилно хранене се предполага балансирано хранене.

Последна промяна: Aug 18, 2015

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар: