Анализи

Качено от в Полезно на Feb 03, 2016 . 0 Коментари.

В книгата си Б. Филипс пише, че най-ефективният начин да се контролира здравето е редовния кръвен тест.

Вашата първа стъпка към по-тежките анаболни стероиди трябва да бъде към клиники или всякъкви други лечебни заведения, в които правят кръвни тестове. Добрата новина е, че в наши дни намирането на такива институции не е трудно, а и цените са много достъпни - 25 лева за биохимичен тест и 50 лева за цялостен анализ на хормоните.

Изключение прави анализа на кръвата захар, в продължение на няколко часа от 3 до 5, ще трябва да се вземат редовни изследвания на кръвта. Най-добре е да се направи сутринта на празен стомах, въпреки че няма особени разлики ( освен ако несте се натъпкали с мед ).

Агенциите за кръвни тестове приемат пациенти само в ранните сутрешни часове. Основното нещо на, което трябва да се обърне повече внимание е черния дроб. Мислим, че всички знаете колко е важно редовно да се правят изследвания за хепатит B?

В края на краищата, повечето негативност пада върху черния дроб при хора, който се занимават със спорт и приемат изобилие от протеин, който често има отрицателно въздействие върху състоянието на черния дроб. Също така анаболните стероиди също имат много токсичен ефект върху черния дроб. Има 2 важни основни анализа на черния дроб - функционален тест - ALT и AST (тестове за хепатит).

Можете да спите спокойно и да не се тревожите за състоянието на черния ви дроб, ако тестовете са приблизително равни на тези показатели - AST 10-34 U / L, ALT 9-43 U / L. Ако ефективността на AST и ALT е над нормалното, трябва да преминете още няколко тестове, като албумин и билирубин, както и няколко други.

Най-доброто решение би било пълен анализ, това ще позволи на вас и на вашия лекар да се обоснове пълната картина на състоянието на черния дроб. Ако се превишават допустимите параметри АЛАТ и АСАТ в няколко пъти, че ще трябва да се изследват за хепатит (A, B, C).

Също така е важен анализът на холестерол, неговото съдържание в кръвта и неговата фракция на плътност. HDL LAPVP ако е "положителна" съдържанието на холестерол в кръвта, не трябва да надвишава  1.42 ммол / л. LDL холестерол с ниска плътност, когато се изчислява холестерола в кръвта неговата концентрация не трябва да превишава 3,5 ммол / л. Друг важен анализ - атерогенния фактор, в общи линии, анализът показва предразположеност към хронично генно заболяване.

Индикаторите на този анализ (анализ на атерогенния фактор) варират в зависимост от възрастта на човека. Например, хората от 40 до 50 години, индикаторния процент е 3-3.5, а в началото на тридесетте години тази цифра не трябва да надвишава 2,5.

Анализи

При посещение в болницата не забравяйте да проверите и бъбреците, направете анализ и на урината. Не забравяйте да направите няколко други изследвания, като: анализ на триглицериди (ниво на метаболизма на мазнините) тестове за калций и натрий, и други тестове, включително и основния кръвен тест.

Може би ще ви бъдат предложени тестове и за проверка на щитовидната жлеза, но не отказвайте, както се казва - "предупреден = уязвим". Анализ на нивото на естроген и тестостеронов анализ никога няма да бъде излишно, защото спорта прости си го изисква.

 

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call