Често задавани въпроси при прием на анаболни стероиди.

Качено от в Стероиди на Nov 29, 2015 . 0 Коментари.

Колко килограма мога да покача през първата година?

При достатъчни дози, най-значителен ръст ще придобиете в първия стероиден цикъл. Количеството килограми не може да се изчисли, защото си е от човек до човек, някои могат да добавят 8 кг и то само за 6-8 седмици. Част от тези килограми могат да бъдат вода, но количеството от суха маса ще остане 4-6kg.

 

Ще се повиши ли спортното ми ниво от стероидите или всичко идва с времето?

Да и не. Стероидите могат да ви помогнат в две неща, свързани с растежа на мускулите. На първо място, те ще ви помогнат бързо да достигнете границите и растежа на генетична мускул. Ако продължите да тренирате активно, ще трябва да използвате и анти естрогени, за да поддържат вашата генетична граница. Стероидете може да ви позволят да отиде далеч отвъд генетичния лимит. Важно е да се подчертае тази крайна придобита физическа форма дълго време не може да се поддържа без повторно приемане на анаболни стероиди. Тялото винаги ще се върне към нормалния метаболизъм, веднага щом спрете употребата им. В този смисъл - придобитото тегло няма да бъде постоянно. Стероидите постоянно променят физиологията на вашите мускули, като добавят повече клетъчните ядра. С много клетъчните ядра мускула бързо може да се увеличи. Дори след дълги периоди на въздържание от стероиди, ядрото остава. Вие ще осетите ефекта на "мускулна памет", което ще ви позволи да достигнете своя генетичен лимит по-бързо, отколкото ако не сте използвали стероиди преди. Така че в това отношение, има дългосрочни ползи в допълнение към временното увеличение в размера на мускулите.

 

Стероидите ме карат да изглеждам като професионален културист?

Ако вашата генетика е добра за мускулния растеж, то тогава е възможно, с повече усилия. Ако сте като повечето хора, стероидите няма да ви направят да изглеждате като професионалист. Генетиката играе важна роля при определянето на крайния срок на вашата физика. Много хора използват стероиди и изглеждат впечатляващо, но много малко, "химици" могат да достигнат до професионалистите.

 

Колко опасна е дългосрочната употреба на стероиди?

Продължителната употреба на стероиди за немедицински цели може да бъде нездравословна практика. Въпреки това е трудно да се определи нивото от риска. Основният проблем, който може да се появи при злоупотребата с анаболни стероиди е сърдечно-съдови заболявания, убиец номер едно на мъжете. Болест на сърцето - бавно прогресиращо заболяване, което може да се развива без симптоми в продължение на десетилетия. Злоупотреба със стероиди може да ускори образуването на плаки в артериите и да причини редица други промени в сърдечно-съдовата система, което може да доведе до повишен риск от инфаркт или инсулт. В случай на смърт, обаче, патологът едва ли ще признае „употреба на анаболни стероиди” причина за смърт. Точната причина за смъртта на , "химиците" с голям опит, е трудно да се определи.

 

 

Стероидите могат да бъдат използвани за безопасно подобряване на спортните постижения?

Не медицинска употреба на анаболни стероиди принципно не може да се счита за безопасна практика. Въпреки това, може да се твърди, че стероидите могат да се използват с висока безопасност в продължение на много години. Важно е да се знаят основните принципи на намаляване на негативните ефекти на стероидите върху организма. Ако следвате тези принципи и сте внимателни при избора на лекарства, дозировка и продължителността на използване, диета с ниско съдържание на наситени мазнини, холестерол, захар и прости въглехидрати, активни тренировки по време на "Химия", можем да кажем, че рискът е минимален.

 

До колко стероидите са безопасни за хората ?.

Тестостеронът, независимо от формата му на рецепция, е най-безопасният стероид за мъже. Когато дозата е умерена 200-400 дози мг в една седмица, може да забележите малки промени в рисковите фактори на сърдечно-съдовата система. Също така доста безопасни са инжекциите - болденон, нандролон и мастерон.

 

Какви стероиди са безопасни за жените?

Жените са по-склонни да се страхуват за последиците от анаболни стероиди. Във връзка с това, Оксандролон или Примоболан са едни от най-добрите медикаменти за жени. Необходимо е да се следят непрекъснато показателите на жените при прием на анаболни стероиди, като трябва да се обърне най-много внимание на мъжките хормони, защото може да се предизвика мъжествени ефекти при жените.

 

Мога ли да намеря стероиди на черния пазар?

Трудно е да се даде конкретна цифра, но мисля, че повечето от половината или всички стероиди на черния пазар – са фалшиви или в тях не присъства активната субстанция. Повечето продукти са произведени в нелегални лаборатории. Тези продукти са официално опасни за вашето здраве и по-добре да съберете повече пари и да си купите оригинални анаболни стероиди, който идват от официален фармакологичен завод. Anabol.bg препоръчва продуктите на :

Malay Tiger

Alpha Pharma

Balkan Pharma

GEP

Vermodje Moldova ( сиви кутии)

 

 

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call