Цикъл със стероиди за сила

Качено от в Стероиди на Jan 05, 2016 . 0 Коментари.

Стероидни цикли за сила : Те са използвани главно от силови спортисти, като паурлифтъри и многобойци. За културистите този фактор не е важен, те се нуждаят от плътна и красива мускулна маса. Стероиден прием за покачване на силата дава на един спортист възможност за значително увеличаване на спортните постижения, да прекрачи прага на конвенционалните възможности и да постигне впечатляващи победи.

Въпреки това, прием на анаболни стероиди, за да се увеличи силата или теглото могат да предприемат не само професионалисти, но и обикновени фенове на бодибилдинга.

 

Основното нещо, което трябва да знаем е - един разумен подход и правилния избор на дозите!

Общият принцип на стероидните цикли за покачване на сила и мощ, се основават на ограничен брой мощни андрогенни и анаболни стероиди, който вече ефективно се използват повече от едно поколение.

Стероидните цикли често са комбинация от лекарства, с невероятен начин за действие. Едно основно лекарство плюс 1-2 допълнителни това е най-честата комбинация, която дава възможност да се направи индивидуален и отделен цикъл, за да се получат невероятни резултати.

Цикълът със стероиди за покачване на силата трябва да бъде ясно изчислен с целите на всеки отделен спортист, и да се формира в зависимост от нивото на приемащия.

Приема на тези медикаменти в такъв цикъл като цяло е по-добър от гледна точка на дозировките в циклите за маса и релеф, но неговата продължителност е по-кратка, което е добре ако се избере от начинаещ атлет.

За всеки цикъл със стероиди на базата за сила, винаги се включва добрия стар тестостерон, който има изключително гъвкави свойства. Той е толкова ефективен, че може да се използва дори индивидуално, и да даде добри резултати.

За тези, които никога не са приемали стероиди, достоен и безопасен за първи прием е използването на Turinabol индивидуално в 40 мг на ден. Продължителността на приема е 8 седмици.

Това ще осигури мимално покачване на тегло, което е особено важно за тези, които искат да останат в ниска категория. Резултатът на цикъла - увеличение на силовите показатели с  30-40 кг, и най-важното - минимум странични ефекти. Класически цикъл за сила използван вече 60 години – със стероида метан разбира се, също така в продължение на 8 седмици, в дози от 30-40 мг на ден с гладко влизане и излизане от цикъла.

Въпреки това, понякога влизането и излизането с минимална доза не необходимо, когато стероида се приема индивидуално. Но за начинаещите щангисти тази методика е най-добрия начин. Този анаболен стероид е помогнал на много знаменитости в силовите спортове.

 

Стероидни цикли за сила при напреднали : По-напредналите използват различни комбинации, който се състоят от няколко анаболни препарата. Съчетанието на тестостерон и станозолол в допълнение може да придаде силен растеж на производителността на енергия, но ще добави няколко килограма към телесното тегло. Тестостеронът, който обикновено се използва е пропионат естер.

 

Пример - тестостерон енантат и метандиенон в комбиниран прием в 7 седмици, като последните 2 седмици енантат се заменя с пропионат. Структурата на този цикъл е много ефективна, защото се съчетават дълги и къси продукти. Тази комбинация може да се нарече примерна.

 

За по-закоравелите в областта на спортните стимуланти, които вече имат приличен опит, могат да опитат комбинация от тренболон ацетат (75-100 мг през ден), Станозолол (40-60 мг дневно) и тестостерон пропионат (600-800 мг на седмица).

Такъв мощен "боеприпас" за много кратко време, ще придаде взривен ръст на сила и издръжливост. Комбинацията е много добра от факта, че лекарствата имат синергичен ефект и се подсилват взаимно.

По-силните стероидни цикли в допълнение към тях винаги трябва да се прибавят антиестрогени, те винаги и задължително се използват по време и след края на цикъла.

С цел повишаване на ефективността, избягване на странични ефекти и запечатване на резултатите след цикъла. Изключително важно е да се придържате към спортен режим на хранене, употребявайте разумно медикаментите с точно описаните дози и най-вече интензивни тренировки.

Във форума в нашия магазин квалифицирани консултанти ще ви помогнат да направите вашия стероиден цикъл, основан на вашите изисквания и цели. В този форум винаги можете да говорите с опитни състезатели и да получати компетентни отговори на вашите въпроси.

Когато вече сте разбрали кой стероиди ще ви подействат най-добре и искате да направите всички необходими приготовления за това, можете лесно и бързо да направите поръчка от нашия онлайн магазин.

Вашата поръчката ще бъде изпратена по куриерска фирма до всяко кътче на Република България. Стероидите в нашия онлайн магазин работят напълно, нашата репутация гарантира за тяхната ефективност.

Поръчка на анаболи от нас е с пълна конфиденциалност и анонимност. Ние работим вече повече от пет години, и можем да гарантираме за това, което казваме. Коментарите за нашата работа от доволни клиенти потвърждават това.

Според материали за: Anabol.bg

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call