Стероидни цикли за покачване на спортните успехи

Качено от в Стероиди на Aug 09, 2015 . 0 Коментари.

Цикъл за сила с използването на стероиди, използвани главно от силови спортисти и тежкоатлети. За култористите тази насока не е толкова важна, те се нуждаят от чиста и суха мускулна маса.

Цикъл със стероиди дава на спортиста възможност за значително подобряване на неговото спортно постижение, защото има момент, когато вече се прекрачва прага на конвенционалните възможности и възможноста за победа става по-малка. Въпреки това, използването на стероиди, за да се увеличи силата или теглото може да се предприеме не само от професионалисти, но и от обикновени фенове. Основното нещо - един разумен подход и правилен избор на дозите.

Най-добрият избор за начинещи.

Общите принципи на стероидните цикли за придобиване на сила и мощ, се основават на ограничен брой мощни андрогенни и анаболни препарати и това е доказано от многото поколения спортисти. Стероидните цикли често са комбинация от лекарства, който имат невероятен начин на действие. Основен препарат плюс 1-2 допълнителни ще даде много жъзможности да получите невероятни резултати, както при професионалисти, така и при аматьори.

 

Цикъла със стероиди за напредване в постиженията трябва да бъде ясен още преди предприемането и началото му, и да се изчисли точно за даденият човек. Цикала за сила е много по-лесен от гледна точка на цени, за разлика от цикъл за релеф в подготвителен период, също неговата продължителност е по-кратка, който следва, че може да се предприеме и от неопитни спортисти.

 

За всеки цикъл със стероиди, въз основа на сила е добрия стар тестостерон, който има изключително гъвкави свойства. Той е толкова ефективен, че може да се използва дори самостоятелно, и също така да даде много добри резултати.

 

За тези, който никога неса взимали стероиди, много безопасен и подходящ препарат е Turinabol от доза 40 мг на ден от продалжителност 8 седмици. Той ще осигори минимален набор на телесно тегло, но ще подобри значително силата ви, което е особено важно за тези, които искат да останат в ниска категория. Резултатът на цикъл с Туринабол - увеличение на силата с 30-40%, минимални странични ефекти.

 

Още класически курс за сила - индивидуален прием на метан, също с продалжителност 8 седмици, в дози от 30-40 мг, с минимално начало от 10мг и излизане също с 10мг на ден. Попринцип Трибойци и Щангисти не биха могли да постигнат постижения без помоща на този препарат. Той е най-значителният фактор при силовите спортове.

 

СТЕРОИДНИ ЦИКЛИ ЗА СИЛА ПРИ НАПРЕДНАЛИ.

По-напредналите спортисти предприемът цикли с включването на няколко препарата. Съчетанието на тестостерон и станозолол допринася към силен растеж на производителността на енергия и добавя няколко килограма чиста мускулна маса. Тестостеронът обикновено е пропионат естер.

Ето един приличен прием на два уникални препарата - тестостерон енантат и метандиенон за първите 7 седмици, последвани от 2 седмици енантат, който заменя пропионат. Структурата на този цикъл е много ефективна, защото съчетава дълги и къси продукти.

За по-закоравелите спортисти, които вече имат приличен опит, по приемане на стероиди, може да се приложи комбинация от тренболон ацетат (75-100 мг през ден) и Станозолол (40-60 мг дневно) и тестостерон пропионат (600-800 мг на седмица). Това ще ви подейства като „боеприпас” но ще бъде приеман по-кратко време, за да се даде максимален старт на ръст в силата и издръжливостта. Комбинацията е уникална от факта, че лекарствата имат синергичен ефект и се подсилват взаимно.

 

При тези цикли е задалжително да не се включват само анаболни стероиди, а също и анти-естрогени, който са лекарства за терапия след цикъл. С цел повишаване на ефективността разбира се, трябва да се придържате към спортен режим на хранене, разумно дозиране на препаратите и интензивни тренировки.

 

Във форума на нашия магазин квалифицирани консултанти ще ви помогнат да направите индивидуален, а вас стероиден цикъл на базата на вашите килограми ръст и тренировъчен опит.

 

Когато вече сте остановили какъв цикъл да предприемете и кое ще е най-доброто, а вас необходимите приготовления за него може лесно да се поръчат от нашия онлайн магазин. В най-удобен за вас момент поръчката ще бъде изпратена по куриер до всяко кътче на България. Стероидите в нашия онлайн магазин работят напълно, не може да се тревожите за тяхната ефективност.

 

От материали за : Anabol.bg

Последна промяна: Jan 20, 2019

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call