Най-добрите стероиди за начинаещи

Качено от в Стероиди на Jan 04, 2016 . 0 Коментари.

Не всички анаболни стероиди са подходящи за начинаещите в културизма. Много от тях са формирани за използването само от опитни състезатели, дори и в най-ниски дози. Непосредствен пример за това е стероидът тренболон (от къс до дълъг действащ ацетат естер), който от гледна точка на анаболна и андрогенна дейност превъзхожда самия тестостерон.

 

Най-голямата грешка е ако се хвърлите в съветите на некомпетентните. Туринабол, болденон, метандиенон, тестостерон пропионат, станозолол (и т.н.) - Това са най-правилните стероиди за начинаещи. Тяхната безопасност няма съмнение ако ги използвате по съответствие с препоръките, а ефективността - макар и не много висока, е достатъчна, ако тялото на спортиста не е запознато с тежките спортни стимуланти.

 

Нашият екип за начинаещите спортисти винаги препоръчва "меки стероидни препарати” за да можем да гарантираме изразени резултати без повишен риск от странични ефекти. И винаги това е правилният подход. В тази статия сме избрали, кой по-точно са стероидите за начинаещ и ще опишем защо препоръчваме точно тях.

 

Turinabol - за начинаещи

Това е може би е най-често прилагания медикамент в първия стероиден цикъл. Оралният Turinabol (стероидът се произвежда от различни марки под наименования : Turinover, Oral Turinabol, Turinox и др.) се появи в средата на миналия век, като през годините се превърна в гарант за успех при млади спортисти.

Turinabol е много ефективен при хора занимаващи се с бодибилдинг, тъй като той е създаден само за спортни цели (първоначално много негови стероидни аналози, са предназначени само за медицината, Oral Turinabol се синтезира специално за употреба от спортисти). Активната съставка е разработена от метандиенон, но променена до голяма степен за раждането на един уникален продукт с по-мек ефект върху спортиста.

 

За развитието на стероида са отговорни източногерманските експерти. За първи път е приложен от спортисти през 1965 г., като по това време се превръща в ключов фактор за около десет хиляди спортисти от ГДР (използван е при подготвянето на атлети за много ключови турнири, включително и на Олимпийските игри).

 

Какви подобрения дава Turinabol за начинаещите спортисти? Стероидът се гордее с индекс на анаболна активност 180% от тестостерона. Андрогенната активност е намалена с около 50% от колкото на тестостерона. Действието на лекарството е в период на 6 до 8 часа. Активността му се усеща още в първите дни от цикъла, но подобренията се развиват гладко и напредват с течение на времето.

Ефектите на лекарството: увеличаване на мускулната маса, увеличаване на възстановяването и плътността на мускулите, повишена производителност на енергия, издръжливост и работоспособност.

Странични ефекти. Когато употребата е нормализирана (в рамките на препоръчваната доза) страничните ефекти са редки. Възможни появи или нарушения се дължат на андрогенен ефект (рядко акне, мазна кожа, повишена агресивност), действията на естрогена (дори и по-рядко - задържане на течности, високо кръвно налягане, гинекомастия) или хепатотоксичност.

Каква дозировка от Turinabol се препоръчва за начинаещи? Оптималната доза е в рамките на 30-60 мг на ден (приема се на празен стомах или след хранене). Този стероид (хапчета или капсули) действа бързо, така че ако се предприеме стероиден цикъл се препоръчват ежедневни натоварвания. Средната продължителност на приема - 6-8 седмици общо. За момичета се допуска намалена доза - 5-15 мг на ден в обща продължителност на приложение около 4 до 6 седмици.

С какви други стероиди начинаещите могат да комбинират Туринабол? - с тестостерон пропионат, болденон, станозолол, и др. Лекарството има леки и не особени странични ефекти и върви добре с почти всички анаболни и андрогенни стероиди.

И тъй като за него не е характерно задържане на течности може да се използва в стероидни цикли за релеф, за да се увеличи плътността и красивия вид на мускулите. С други думи, това е почти универсален стероид, който е идеален за начинаещия спортисти.

Аналози на активното вещество (hlordegidrometiltestosteron) Turinover, Turinadrol 10, Turinabolos, Turanax и други лекарства от различни фирми.

 

Тестостерон Пропионат за начинаещи

Тестостероновите естери са основа на много ефективни стероидни цикли в културизма. Опитни спортисти често избират продължителен стероиден естер (енантат или ципионат), като за начинаещите, обикновено се препоръчва краткия пропионат.

Той задържа по-малко вода и по принцип се смята за най-безопасният тестостерон, докато действието му е бързо и ефективно.

 

По отношение на страничните ефекти, тестостерон пропионат за начинаещите в бодибилдинга практически е безвреден. В някои случаи, разбира се, може да се прояви нарушение на андрогена (акне или увеличение на либидото) или естрогенни странични ефекти (характеризиращи се със задържане на течности и гинекомастия, който практически е лесно да се елиминират).

Последиците от намалено производство на тестостерон могат да бъдат предотвратени чрез антиестрогени (терапия след цикъл) и спомагателни продукти (тестостерон бустери).

Потенциален недостатък на стероида се счита също необходимостта от често прилагане на инжекции.

Тестостеронът пропионат естер действа средно 2 до 3 дни. Препоръчва се да се прилага всеки ден или поне веднъж на всеки три дни, това е един от най-лошите му недостатъци за спортистите, който не понасят инжекции. Но за останалите това не е проблем.

Всички потенциални недостатъци на тестостерон пропионат се компенсират от неговите действия.

Това е лекарство със силно анаболна и андрогенна активност. Очакваните видими подобрения: качествен растеж на мускулите, повишаване на тонуса, качествено възстановяване, увеличаване на мускулната сила, повишена мускулна плътност и повишено либидо.

Препоръчителни дози тестостерон пропионат достъпни за начинаещи - 100 мг през ден или на всеки два дни. Един флакон (10 ml), ще бъде достатъчен, за най-малко 20-30 дни на приложение. Стероидът ефективно се комбинира с почти всички анаболни препарати, което го прави отличен избор за повишение на ефективността на стероидния цикъл.

Стероидни цикли с тестостерон пропионат за начинаещи в културизма - с Turinabol, метандиенон, нандролон фенилпропионат, болденон и други в съответствие с приоритетите.

Тежката задръжка на течности по време на цикъла обикновено не се наблюдава, също като предишния подчертан стероид (Turinabol), тестостерон пропионат може ефективно да бъде включен при процес на релеф, а не както повечето го използват само за увеличаване на растежа или мускулна маса и сила.

Лекарството показва всичките си ефекти, когато се използва от спортисти трениращи аеробен спорт, дори използван индивидуално, но по-често се използва в комбинация.

Цикъл с прилагане на тестостерон пропионат за начинаещи се препоръчва продължителноста да е в района на 6 пълни седмици. Това в действителност, е само естер на тестостерон, който се прилага от мъже и жени.

За момичета се счита приемлива доза от около 20-50 мг на всеки 5-7 дни (максималната продължителност на прилагане - 6 седмици). В противен случай, може да се сблъскат с вирилизация.

Аналози на активното вещество (тестостерон пропионат) Testosterone Propionate, Testover P, Propiolic и други лекарства от различни фирми.

 

Болденон за начинаещи културисти

Болденон често се използва от опитни спортисти (комбиниран) и начинаещи (соло или в комбинация с лекарства, като тестостерон пропионат или Turinabol). В спорта, най-често срещаният стероид е естерът ундециленат.

Той се различава от неговите аналози главно с дългия му период на дейност (около 2 седмици), което го прави добър избор за спортисти, който не понасят чести инжекции.

Болденон и най-ефективна му доза варира от 400 мг на седмица (препоръчителна доза е в рамките 200-600 мг на седмица). Приема се в стероидни цикли с времетраеност средно 6-8 седмици, може да се използва от мъже и жени.

Отново, за момичетата се препоръчва намалена доза - 50-100 мг на седмица (може да се увеличи ако им понася добре).

Boldenone Undecylenate не е мощен стероид, но неговите ефекти са добре съвпадащи за начинаещи спортисти. Това е добро лекарство за използване в стероидни цикли за мускулна маса.

При нормално приложение от 8 седмици със спазване на препоръките, той ще усигори висококачествен растеж на мускули и ще увеличи издръжливостта и качество на възстановяването ще подобрява изграждането на кръвта и следователно доставката на кислород до мускулите.

Тежко задържане на течности не е присъщо за него, така че придобитата мускулната маса ще се запази след края на цикъла.

Какви рискове оказва Boldenone Undecylenate, като странични ефекти? Болденон сега се счита за един от най-безопасните стероиди. Ароматизацията е много слаба, съответно и естрогенните странични ефекти са редки.

Неговата андрогенна активност в сравнение с тестостерона е намалена с - 50%. Нарушения като акне, повишена агресия и мазна кожа, се проявяват главно при не прекомерно използване.

Също така трябва да се подчертае, че болденон не е токсичен за черния дроб и не намалява естественото производство на тестостерон. Ето защо, комплексна терапия след цикъл не се изисква (обикновено е достатъчно тамоксифен в малка дозировка).

Комбинирани стероидни цикли с болденон за начинаещи: тестостерон пропионат, за повишаване на силата, апетита и увеличаване на мускулната маса; метандиенон за растеж в мускулна маса и апетит; със станозолол за качеството на мускулния растеж, увеличаване на мускулната плътност и релеф; и други, в зависимост от целите.

Болденон (Boldenone Undecylenate), благодарение на мекото му въздействие и ниския риск от странични ефекти добре се включва в почти всички стероидни цикли. Основното нещо е да се спазва дозировката, честотата и продължителноста на употреба.

Имайте предвид, че на пазара болденон е от дълго време, а състоянието му, е като безвреден и почти универсален стероид.

Той е проектиран през 50-те години на фирмата Ciba: първоначалното му име е "Bold" (жаргон) и е бил предназначен за ветеринарна употреба, а дори и за медицината, но с течение на времето става по-известен като спортен стимулант.

Аналози на активното вещество (Boldenone Undecylenate): Equiplex 200, Boldever, Boldenone и други наименования на различни фирми.

 

Станозолол за начинещи

Станозолол е стероид, който се произвежда от много търговски форми. Синтезира се във формата на таблетки (таблетки или капсули), или в течен вариант (ампули или флакони от 1 до 20 мл). Действието и на двете версии са идентични, основната разлика между тях е, в действителност, метода на прилагане - орално или чрез инжектиране.

 

Станозолол е един много добър стероид за едно ново начало. Опитни спортисти редовно прибягват до използването му, когато са в процес на релеф (и не само). Стероида се появи в 60-те години на 20 век и вече се превърна в един от най-популярните спортни стимуланти.

Той първоначално е бил разработен за медицински цели и ветеринарна употреба, но голямата си популярност по-късно получава в спорта. С използването му нашумяха няколко допинг скандала (вижте историята на Бен Джонсън).

Стромба е много ефективен стероид за осигуряване на най-висок ръст от качествени мускули (сухи и плътни мускули) това се дължи на благоприятния му ефект, който изгаря мазнините и премахва излишните течности. Също така стероидът е в по-високо търсене в дисциплините: лека атлетика, бокс, хокей и т.н., защото там се изисква повишена сила и издръжливост.

 

Въпреки това начинаещите не трябва да забравят за рисковете, който може да окаже стромбата. Нежеланите реакции, макар и рядко появим и могат да причинят неудобство.

По-специално най-изразения ефект е хепатотоксичност, който се изразява от приема на орална форма, затова често спортисти избират вариант на инжектиране. Този бързодействащ анаболен стероид е валиден в организма не повече от два дни (период на полуразпад - от 8 до 24 часа).

От друга страна, "стромба" (жаргон) не намалява естественото производство на тестостерон, дори и в дългосрочна употреба не изявява странични ефекти или е изключително рядко. Индексът на андрогенната активност е значително намалена в сравнение с тестостерон - 30%.

Оптималната доза станозолол за начинаещи варира в зависимост от формата на прилагане. При таблетките 30-50 мг на ден, чрез инжектиране - 50 мг дневно или през ден. За жени инжекционната версия не се препоръчва.

Спортистките употребяват само на таблетки (или капсули) в намалени дози - по-малко от 10 мг на ден. В противен случай странични ефекти, като вирилизация ще бъде трудно да се избегнат.

Стероидни цикли със стромба - станозолол за начинаещи в културизма - с тестостерон пропионат, Turinabol, нандролон (фенилпропионат или деканоат), метандиенон и други анаболни вещества, в съответствие с целите.

За покачване на маса с нандролон и / или метандиенон, за релеф с примоболан и така нататък.

Индивидуален прием на станозолол може да се използва ефективно, по-специално за преодоляване на спортни предизвикателства, но най-често спортисти го използват в комбинация.

Аналози на активното вещество (станозолол): орално - Strombafort, Stromba, Stanox, Stanodrol 10; инжектиране на водна основа - Winstrol Depot, Stanoject, Farmastan, Stanover (1 мл или 10 мл); инжектиране на маслена основа – Stanozolol Oil Base; и други такива от различни фирми.

 

Метандростенолон изборът на начинаещи

Метан - анаболен стероид, използван от атлетите с различни нива на опит и обучение, включително и от начинаещи в ниски дози (в соло или в комбинация със колеги за по-добро действие - тестостерон пропионат или станозолол инжекционна суспензия).

Dianabol (Methandrostenolone) да предположим, че това не "лек стероид", но също така и един от най-мощните. Странични ефекти при препоръчваната дозировка, продължителност и честота на използване са редки, задържането на течности е налице (както е отбелязано по-горе, стероидът е предназначен за използване преди всичко с цел увеличаване на масата).

Ефекти на метандиенон за начинаещи: сила, повишаване на издръжливостта, бързо увеличаване на мускулната маса, повишен апетит, намаляване на телесните мазнини (има малък ефект от изгарянето на мазнините), укрепване на скелетната система, подобряване на ставната функция.

Страничните ефекти на лекарството: естрогенни нежелани реакции (задържане на течности и гинекомастия), андрогенни заболявания (акне и мазна кожа), ефект от намален тестостерон и хепатоксичност. По-голямата част от този потенциал нарушения, се предотвратяват с приема на антиестрогени.

Метандиенон за начинаещи в най-познатите имена в търговските марки "Danabol" и "Metan", са на разположение под формата на таблетки. Но през последните години започна да се появява в продажба и нови аналози за инжектиране, (маслена основа). Един от най-популярните от тези лекарства е Diabolic от GEP (100 мг / мл, 10 мл).

Дозировката на метандиенон е 30-50 мг дневно под формата на таблетки и 50 мг на ден под формата на инжекции. Стероидът също се е разпространен сред спортистки, който го използват в дози от 5-10 мг дневно.

Препоръчителната продължителност на рецепцията - 6-8 седмици. Увеличаване на времето не се препоръчва поради общото увеличение на чернодробна токсичност и странични ефекти.

Метандиенон се комбинира в зависимост от целите. Той е комбиниран с лекарства като станозолол, за да се получи по-качествен мускулен растеж, или болденон, за да се постигне по-голяма мускулна маса и увеличаване на апетита. Изборът е наистина голям.

Един от класическите стероидни цикли е комбинацията с нандролон. Използва се в продължителност около 8 седмици и се предвижда значително нарастване на мускулната маса, увеличаване на силата и дори укрепване на организма. За подобни цели стероида редовно се съчетава с тестостерон (пропионат или Sustanon).

Аналози на активното вещество (метандиенон): орално - Danabol, Methandienone, Metan, Naposim, Metaxon, Инжекционен на Gep и други подобни от различни фирми.

 

Стероидни цикли с анаболни и андрогенни стероиди за начинаещи

В тази статия ние споменахме, не всички стероидни препарати за начинаещи. Всичко е в зависимост от приоритетите в бодибилдинга и други популярни дисциплини. Начинаещите днес използват също различни нандролони (деканоатни и фенилпропионат), Мастерон, (рядко), оксандролон (най-вече) и много други.

Друг важен аспект е какви са стероидните цикли за начинаещи.

Докато опитните културисти използват съставно комбинация от анаболни стероиди за постигане на целите си, начинаещите напредват достатъчно дори със солова употреба на препарати, като Turinabol.

В ранния стадии, когато тялото все още не е „втвърдено” леките стероиди ще повишат вашите резултати на много високо ниво. Освен това, сред така наречените "леки" или "меки" препарати съществуват стероиди за почти всяка задача.

Друга сериозна грешка е незабавно да се започне с висока доза от същия Turinabol или тестостерон пропионат. Анаболните и андрогенни стероиди за начинаещи все пак са относително безопасни, но в дългосрочен план (особено без подходящ опит), може да доведат до последствия.

За жените, най-опасните странични ефекти са вирилизация, мъже - различни андрогени, естрогени или нарушения на прогестогена. Не се придържайте към поговорката „колкото повече – толкова повече”

По принцип, ако вече сте решили за избора и употребата на стероиди за вашия първи цикъл, тогава сте добре дошли в интернет страницата на нашия онлайн магазин. Ние имаме на разположение почти всички анаболни и андрогени стероиди за развитието на спортните резултати, както и средствата, свързани с тях - от антиестрогени до гонадотропин.

Ако нещо неви е ясно ви препоръчваме да посетите форума на магазина. Опитните консултанти не само ще ви помогнат да изберете най-добрия препарат, но ще ви изготвят правилен прием и терапия след цикъл.

 

Според материали за: Anabol.bg

Етикети: стероиден цикъл за начинаещи, стероиди за начинаещиПоследна промяна: Sep 10, 2020

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call