банер стероиди

Опити с анаболни стероиди

Качено от в Стероиди на Feb 15, 2016 . 0 Коментари.

Тази статия съдържа сведели от първа ръка за това, че хората, включително някои топ бодибилдери, са използвали анаболни стероиди и други мускулноизграждащи агенти. Някои от сведенията са взети направо от личните тренировъчни дневници на бодибилдърите (с тяхното съгласие).

Други ми бяха испратени за публикация в „Блога на Anabol.bg”. Имената на хората, които са съобщили следващите сведения, са пропуснати, за да се защити правото им на личен живот.

В някои случаи съм отговарял на въпроси, които са били повдигнати от опита им с анаболните стероиди. Този опит от първа ръка, който някои атлети са имали с тях, разкрива ценна информаци, която може да помогне на другите билдери.

 

Ако имате опит, който икскате да споделите или върос, на който искате да ви се отговори, пишете на нашата електронна поща.

 

„начало 3 октомври”

Тегло: 100кг

Изтласкване от лег: 205

Истласкване от полулег: 195

Клякане : 65

Странчен пулдаун за гърди: 227

Гребания от седеш : 260

Екстенция за трижепс над гава: 95

Сгъване на машина: 60

 

Препарати: взети таблетки станозолол 20мг днвно плюс инжекции с тестостерон пропионат на всеки пети ден, започвайки от 4 октомври с общо десет инжекции. Таблетките са 10 мг всяка и инжекциите са по 1 куб. сантииметър, съдържащ 100мг. Ще взема общо 200 таблетки. Целият цикъл ще трае около 50дни.

 

Размери на тялото

Гърди 110

Ръце 42

Врат  40

 

12 октомври: направих първите девет дни. Вече съм натрупал пет килограма, но не съм забелязъл някакви забележителни промени в силата си. Подавам се на раздразнение доста лесно, но няма нищо, което да не мога да контролирам.

Напоследък либидото ми се е разпасало. Не съм забелязал акне или подпухналост заради задържането на водата. Ако не друго, сега имам добър релеф.

20 октомври: завърших първите 17 дни от цикъла си. Забелязах значителни промени в силата си, увеличаване от около 15 килограма в силата за главните мускулни групи и 10 кг за по-малките мускулни групи.

Абсолютното ми тегло сега е 105 кг. Напоследък се усещах малко неспокоен. И чуствах, че трябва да бъда в залата по-често. Имах някои проблеми по време на сън, но това не бяха дълбоки смущения. Забелязах, че либидото ми е високо дори за мен, добре, че имам приятелка. Забелязах увеличаване на акнето ми, но като че ли изчезна доста бързо.

Що се отнася до агресивността, несъм забелязал каквито и да е големи промени, но това е само мое мненение. В този момент, в който съм, все още вземам 4 хапчета дневно и инжекцията на всеки 5 дни.

 

25 октомври: сега съм взел общо 5 инжекции. Все още вземам 4 хапчета дневно. Теглото ми сега е 108 кг, но има дни, когато изглеждам здрав и релефен и дни, когато изглеждам мек и мазен, всъщност изглежда като че ли задържам вода.

Забелязах също така, че раменете ми нямат голямо увеличение на силата и не са така плътни, като останлите мускули. Това няма значение, тъй като те са една от най-добрите части на тялото ми.

Възтановителните ми способности са големи, не съм забелязал да имам мускулна треска наследващия ден. Що се отнася до страничните ефекти, забелязах, че тестисите ми са малко по-помалки, също така забелязах, че космите на лицето ми растат по бързо. Чувствам че мога да натрупам поне още 5 килограма.

30 октомври: сега съм взел ообщо 8 инжекции. Когато купих таблетките си станозолол можех да взема само 150 таблетки, неможах да намеря още 50 на време, така че купих 100 хапа руски дианабол.

Открих, че дианаболът в Канада и в САЩ е повече от вероятно да е фалшив, след като е взет извън пазара. Дианаболът, който купих, бе чрез човек, получил го от Европа. Реших да отида направо на дианабол като един вид ирамидиране, за да увелича растежа, и след това да стане цикъл със станозолол и динабол. В мемента вземам 20мг дианабол.

Натрупах още 3 килограма, така че сега тежа 111кг. Забелязах също така впечатляващо увеличние на силата си. От друга страна изглежда че имам малки пъпки като акне по гърба и гардите, но не изглежда като забележимо.

Увеличих също така калориите си до около 5500 дневно. Изглеждам здрав и релефен и хората започнаха да го забелязват. Имам малко или изобщо нямам задържане на водата. Нямам някакви проблеми с препаратите.

6 ноември: сега ми е останало само една инжецкия пропионат. Като че ли забелязвам малка гинекомастия. Това е заради дианабола. Сега тежа 112 килограма и силата ми е отново нараснала.

Мисля, че ще изолзвам само 70 таблетки, тази седмица скочих до 5 таблетки дневно. Сега, когато приблизително съм към края на цикъла си, усещам, че препаратте, които използвах, бяха твърде силни.

13 ноември: сложих си последната инжекция тестостерон и намалих дианабола до 3 таблетки дневно. Сега тежа 115 килограма, но силата ми си остана приблизително същата. Акнето ми си остана същото и станах параноик на тема загуба на маса защото няма такава.

21 ноември: сега вземам последния си станозолол с последня си дианабол. На два станозолола  един дианабол съм. Безпкоя се за това, че мога да загубя натрупаното, когато спра стероидите, така че купих бутилка АПЛ – животински дериватив на ХЦГ – и също така бутилка прогестерон, за да държа кучешките си цици под контрол. Силата и теглото ми останаха същите, без големи промени.

28 ноември: вземам две таблетки станозолол дневно заедно с два куб. см инжекция АПЛ и половин куб. прогестерон. Вземам прогестрерона веднъж на всеки три дни. Теглото и силата ми са все още същите. Забелязах повторно увеличение на либидото си. Този път е по-забележително, отколкото преди. Можех да правя секс 6 пъти за една нощ и ерекцията си бе просто толкова здрава, колкото пъвия път. Също така и тестсите ми си възстановиха размерите.

5 дкември: сега вземам един станозолол дневно и 2,5 куб. см инжекция АПЛ.
Ще вземам АПЛ за три седмици, за да не разруша собственното си прозиводство на лутенизиращ хормо. Също така вземам половин куб. см погестерон на всеки три дни. Сега тежа 115кг и силата ми спадна значитлно.

12 декември: сега съм без станозолол и имам останала 1 инжекция АПЛ заедно с общо 4 инжекции прогестерон. Силата ми отново е горе-долу същата и теглото ми сега е 112 кг. По същество всичко свърши добре. След месец и половина ще ви представя прогреса си. Сега ще ви дам върховното си тегло и силови възможности, както бяха на 13 ноември

 

Тегло : 112 килограма

Исткалсвае от лег : 225 максимум 235

Изтласкване от полулег: 215 максимум 225

Клякане : 234 Максимум 280

 

27 януари: сега тежа 108 килограма, може би изглежда като загуба на тегло, но не е. Телесната ми мазнина беше 9,5% в сравнение с 13,5% когато бях на стероиди. Това сравнение е направено чрез машина за анализ на тялото.

Метаболичното ми ниво сега е 2413 в сравнение с 2324 при стероидите. Вземал съм ефедрин хидролорид 100г дневнвно плюс 200мг кофеин всеки четвърти ден. При мен тази комбинация работеше много добре.

Правя също така аеробика в очивния ден. След цикъла силата ми спадна, но сега си върнах 95% от нея обратно и постоянно подобрявам това. Възнамерявам да използвам стероиди отново през юли.

Този пъ ще взема болденон, 200 таблетки анавар, кломифен и провирон. Усещах, че си струваше, но възнамерявам да използвам по-леки стероиди и да си направя кръвен тест.


„През целия си живот съм бил кокалесто, слабо дете. Големите момчета винаги ме закачаха и искаха да се бият с мен, защото бяха два пъти по-олеми. Дори и на 20 години тежах 60кг и бях висок 165 см.

Пез 2009г. един мой приятел започна да вдига в добра и голяма зала. Вземаше някои стероиди като дека дураболин. Стана наистина здрав и голям, не можех да повярвам , така че си куших малко от него. Натрупах 10 килограма мускули, беше чудесно.

Когато ги свърших, той повече не можеше да намира каквито и да е стероиди. Аз живея в малък град и е невъзможно да намеря стероиди. Тогава едни канадци ми казаха, че могат да ми продадат какъвто икскам стероид.

Взеха ми парите и така не получих нищо. Така че отидох в Мексико и взех таблетки тестостерон и примоболан чудесно бе, че са толкова евтини там, но се изплаших да не умра и никога не отидох отново.

Когато и те свършииха, започнах да ходя при вететеринарите. Можех да взема болденон винаги, когато пожелая, но те не действаха така добре, като дека дураблинът, така че спрях да вдигам около две години”


 

Сега си отворих малка зала и започнах да вдигам отново. Беше чудесно, но ми трябваха стероиди. Това, което наистина исках да опитам, бе човешкият хормон на рестежа. Искам да стана голям и да остана такъв, но големият проблем е да с намеря този  препарат. Би било чуденсно, ако американското правителство може да стои настрани от нашия личен живот.

Какво правим с тялото си е наша лична работа. А да направим дългата история кратка ще кажа, че стероидите действат при мен без проблем. Станах голям и се чувствах добре.

Искам отново да бъда такъв. Послепис: количесвото стероиди, което взех, бе ниско в сравнение с това при повечето бодибилдери и въреки това действаха добре.

Преди някоко години едно момче от Канада рекламираше книга ; „Доклад за стероидите”, в различни бодибилдинг издания. Той никога не написа тази книга. Когато хората си я поръчваха, той ми изпращаше обратно ценова листа за стероиди и фурмуляр за попълване.

Той поставяше един минимум за поръчка и изсикваше парите в брой или запис, да се изпратят в канадска пошенска кутия. Хората, които направиха това, не пилучиха нищо. Читателите на различни издания, в който той рекламираше, се оплакаха и изданията спряха да бъдат публикувани.

Този човек е частично виновен за „ Muscle & Fitnes” и „Flex” да не приемат повече обяви, в които се споменава за стероиди.

След като бе елиминиран от списанията, този човек започна да купува пощенски формуляри на клиенти от компании, които имаха интереси в бодибилндинга. Така той родължи измамите си, изпащайки на тези клиенти своите ценоразписи и формуляри за попълване. Американскте и канадските пошенски служби се опитваха да го хванат няколко години.

Само че имаха проблеми с това, тъй като той никога не стоеше дълго на едно място. Той мошеже да изпрати една вълна от формуляри, да събере поръчките, да се премести в друг град и да започне на ново.

При това вскеки път сменяше името си и наименованието на бизнеса си. Друг проблем при залавянето му бе, че хората, опитващи се да поръчат забранени препарати по пощата, нямаха особено желание да уведомят властите за това.

В края на краищата след три или четири години го хванаха и го тикнаха в затвора, но никой не знае колко стотици хиляди долари направи той за това време.


„ Един мой приятел бе много срещу изполането на стероииди. Преди около  години той бе горе-долу на 20г. и тренираше от 4 години без стероиди. Един ден някой дойде в залата с нещо, наречено кленбутерол. Този някой каза, че това е отличен продукт и нито е стероид, нито е опасен. Приятелят ми опита и бе много доволен от резултата. Той откри, че има и по-лесен начин да станеш голям и да бъдеш във форма. Днес той е много голям провърженик на стероидите, тъй като кленбутеролът тотално промени съзнанието му.”


Както приятелят ви е опитал, и кленбутерлът, и стероидите имат значителен анаболен ефект. При всичко това е важно да се помни, че и двата продукта могат да причинят негативни странични ефекти. Кленбутеролът може да бъде по-безопасен, отколкото стероидите, но това не значи, че не е опасен изобщо. В добавка към това кленбутеролът не е така ефективен анаболен агент, както стероидите.


„Както и много други билдери тук, и аз паднах жертва на всички „свръх”, които обкръжаваха кленбутерола в последните няколко години. Всички тези статии, които твърдяха, че това е някакъв чудодействен препарат, който един ден ще направи стероидите остарели и излези от употреба, бе трудно да се пренебрегват.  Докато бях в Европа, успях да купя малко спиропент – кленбутерол в Германия ( запасих се за 3 месеца ), който струваше около 2 канадски долара за кутия с 20 таблетки. Това бе единственният размер, който имаха. След заврщането си в Канада не можех да се стърпя да почна да тренирам. Взех 4 таблетки, направих интерва и не взех нищо през следващите 2 дни. Повтарях този „ 2 дена със, 2 дена без” цикъл в продължение на 3 месеца.”


Ако трябва да бъда честен, трябва да призная, че първоначално тренировата ми тръгна добре. Чувствах се се така, като чели имах повече енергия и забелязах, че имам малко повече сила.

И нямаше нищо, което си струвше да си запиша в къщи. Отначало помислих „отлично, този кленбутерол е редовен” , но след около седмица забелязах, че няма абсолютно никакъв положителен ефект върхо тренировката ми. Продължих, докато тримесечната доставка свърши, предполагайки, че чудотворният препарат ще ми изстреля и трансформиа в Мистър Олимпия.

Поглеждайки сега назад, аз отдавам първоначалното натрупване на енергия и сила на първата си седмица почивка, докато бях в Европа. След като се бях впрегнал, очаквайки кленбутеролът да направи чудеса за мен, вярвам, че ефектът на безвредния препарат също действа добре.

Това не е научно изследване, само опитът на един човек. Просто чувствам, че всички тези „свръх” са си точно това – свръх.

И това, което наистина ме палеше , че има хора, които го продават дори за 100 долара за 100 таблетки. Аз естесвено не платих толкова много. Мога само да си представя как се чувстват тези от вас, които са платили такива пари за този боклук.


Просто за да подчертая – аз не търся извинение за използването на стероиди. Изолвах ги и реших, че предпочитам да си остана естествен. Не вярвам, че в дългосрочен план си струва кракосрочните ползи. Но ще бъда първият, който ще каже, че стероидите действат – за това няма съмнение – което е много повече от това, което може да се каже на всичките тези суплементи, навоводнили пазара. Чудете се, че Джо Уедър, самообявилия се фитнесгури на 20-ия век, може с чиста съвест да сложи всички тези лъжливи обяви в своите списания – но това е друга история.”


Има много възможни причини експериментът ви с кленбутерола да завърши така, както се е получило. Може би сте купили фалшифициран продукт или пък сте взели слаби дози от редовен продукт.

В добавка към това за мен изглежда по-вероятно вие, както споменахте в първото си писмо, да сте имали изключително големи очаквания за кленбутерола заради всички те тези статии, написани за него.

Въпреки че е вярно, че кленбутерола има анаболен ефект, е заблуждаващо да се твърди, че той е толкова мощен, като анаболните стероиди.

Кленбутеролът придоби популярност между атлетите, тъй като е по-трудно да бъде открит и е по-безопасен от анаболните стероиди. Не вярвам, че някой, който е вземал стероиди и кленбутерол, би могъл да каже, че те са еднакво ефективни Предлолага се, че кленбутеролът и другите б2-агонисти ще се изолзват по-често от атлетите в бъдеще.

Това увеличено използване ще бъде повече заради невъзмоожността при допингконтрол да се открият нови анаболни агенти, отколкото това тези агенти да са по-мощни, отколкото анаболните стероди.


„Един приятел от колежа тренираше по обичайния начин и наистина не стигна до никъде. Взе малко Метан и малко тестостерон ципионат и найстина започна да поддава на прогрес. Тръгна от 75 кила и стигна до 85 за три месеца.  Това бе добрата част от цикъла. Той започна да яде всичко, което му попаднеше, и пиеше тонове мляко. Изглеждаше така, като че ли целият е напомпан с въздух. Повече той не взема стероиди, казвайки, че вече нищо не е истинско. Все още тренира, но се върна обратно до около 82 килограма. Също така все още е агресивен, когато пие.”


Дота вероятно е сексуалното желание на приятеля ви да е спаднало във времето след стероидния цикъл. Анаболните стероиди карат тетисите да атрофират. Те се свиват на размер и намаляват или напълно спират продукцията на тестостерон.

По време на стероидния цикъл анаболните стероиди заемат местото на тестостерона, който тестисите обикновено произвеждат.

Това поддържа сексуалното желание на ниво. Всъщност тъй като атлетите често земат няколко пъти количеството анаболнни стероиди, което тестисите не могат да „произведат,,  по време на цикъла сексуалното желание често се увеличава.

В края на цикъла тестисите остават атрофирали, но анаболни стероиди повече не се вземат. При липсата на нормална тестостеронна продукция и ексогенни анабилни стероиди сексуалното желание вероятно ще намалее.

За щастие тестисите почти винаги възвъщат нормалната си тестостеронна продукция в рамките на няколко месеца. Загубата на сексуалното желание може да бъде намалена чрез постепанно сваляне на дозите към края на цикъла.


Един мой приятел тежеше под нормалното и имаше много лошо самочувсвие, така че опита всички напитки за трупане на тегло и различни тренировъчни програми. Не се случи абсолютно нищо. Той откри доктор, който му предписа анаболни стероиди. Те му помогнаха да натрупа теглото, което искаше, и това подобри самочувствието му и направи живота му по-приятен. Между другото момчето, което го критикуваше... Знам, че насилието не е хладнокръвно, но така момче просто не спираше с приятеля ми. С други думи, той си го заслужаваше.”


Всички ние сме били някога в ситуации, когато ни се е искало да си присвоим физиката на Арнолд и да забием на някого един в лицето. Както и да е, когато става въпрос за стероиди, има някои важни факти, които трябва да се помнят.

Тийнейджърите не трябва никога да вземат анаболни стероиди. Те могат да спрат растежа на костите. Тези тийнейджъри, които вземат стероиди, за да станат големи, често остават по-малки за останалия период от живота си.

Те никога няма да достигнат пълния си потенциал на растеж на тялото заради преждевременно спиране на растежа на костите, което причиняват анаболните стероиди.. Въпросът е ясен: искате ли да бъдете по-големи от другите за няколко години, или за целия остатък от живота ви ?

След много години възобнових интерса си към бодибилдинга. Купих си членска картрта в „Голд Джим” във Венис, и започнах да тренирам отново.

В продължение на години купувах веки суплемент ,рекламиран в популярните списания, включтелно фрак, борон, дибенкоайд, хромиум пиколинат, хот стъф, метаболол 2, про опитбол, адренал аминокиселини и още много други.

Единсвеното, което отцъстваше при мен, бе количеството пари, което харчех за тези боклуци. Забелязах, че някои суплементи могат да ми помогнат да стана по-голям и по-добър, но не в това е работата.

Усилената работа и постоянството се отплащат по-добре на действително естесвения бодибилдер. По-нататък забеляах, че ми се иска да бъда по-известен и да се опитам да намеря някой стероиди. Нямах представа как и откъде да започна.

Октрих, че ще трябва прекалено много усилия да намеря някого, който би ми продал нещо истинско.

Намеренията ми се промениха дотолкова, че това да съм масивен не бе повече толкова важно. Обичам фитнеса, но знам, че това, което ви трябва, са правилните знания за това как да станете големи.

„Занимавам се с бодибилдинг и вдигане на тежести от около 10 години”.

В рамките на това вмреме запознанията ми за спорта зедно с познанията ми за стероидите също растяха. Радвам се на умерени успехи и трупане на маса, опитвайки различни суплементи от различни компании. Само че едва преди две години имах възможността да пробвам цикъл с „Винстрол”.

Ще ви кажа, че разиката се усети почти веднага. Физиката ми се придоби по-завършен вид, стана по-содилдна и по цялосттна. Открих също така, че се възстановявам много по-бързо и бях винаги готов за следващата си тренировка.

През това лято – лятото на 2010г., - изглеждах най-добре от когато и да е било. Всички мои приятели, роднини и колеги забелязаха това. След това намалих и разредих ипозлването на сероиди, тъй като източникът ми не можеше да ги намира заради по-строгите ограничения.

Казано накратко, опитът ми бе овече положителен и ще родължа да ги използвам винаги когато е възможно.”


„Надявах се, че ще можете да ми помогнете с тези стероиди. Взмемам ги по медицински причини чрез спрейове за нос, наречени насакорт и вансенас. Проблемите, който имам, са, че хванах гинекомастия, продпухналост на лицето, костите ми от главата до краката станаха по-големи, особено на челюста и брадичката, и станах наистина космат.

Небих имал против всичките ми косми да растат, ако не бе направило брадичката и челюста ми по-големи. Изглежда, че те са пораснали повече от другите ми косми, защото са се развили непропорционално. Ако има някакъв начин да спра растежа им, мисля, че ще продължа да вземам тези стероиди, така че останаата част от тялото ми да настигне размерите на главата ми.

Особено съм притеснен от растежа на космите, тъй като бях изключително космат и сега започнаха да ми никнат косми и по гърдите.”


Трудно е да се даде точен отговор на въпроса ви, без да се знаят медицинските причини, заради които вземате стероиди, и дозите и честотата на използването им. За щастие мислим, че вече сте говорили по тези проблеми със своя лекар и той ви е дал мнението си. Ако здравното ви положение позволява, най-доброто решение и било да спрете напълно използването на стероди.

Ако това не може да стане, има определни стероиди и начини на предписването им, които могат да облекчат някои от преблемите ви.

Анаболно-стероидни рецептори могат да бъдат открити в цялто ви тяло. Такива има в брадичката ви, в челюстта, мускулите и много други зони. Възможно е предписването на стероиди под формата на спрей за носа, за да доставя по-високи дози стероиди в брадичката и челюстта ви, отколкото в другите части на тялото ви заради това, че те са по-близо до носа.

Ако си бяхте инжектирали стероиди директно в мускулите или някоя друга част на тялото, която се опитвате да подобите чрез тях, тази зона би получила повече стероиди, отколкото челюстта и брадичката. Като резултат от това ще получите по-голям растеж във въпросната зона и по-малък в споменатата по горе.

След като вички рецептори във въпросната зона са запълнени, последващото изповане на стероиди може лесно да вдигне нивото им в кръвта достатъчно високо, за да предизвика излишен растеж в брадичката, челюстта и други неочаквани места.

Намалението на дозите и честотата на използването на стероидите ще намали и страничните ефекти, които ще изпитате. В допълнение към това някои стероиди имат по-слаб маскюлинизиращ ефект (например подтикват към растеж на космите), и по-силен анаболен, тъканно изграждащ ефект от останалите. Един такъв стероид е „Анавар”.

Жените бодибилдерки предпичитатт стероиди като него заради техния по-слаб маскюлинизиращ ефект. Но при всичко това дори тези стероиди, ако се приемат в достатъчно големи дози, могат да предизвикат екстермна маскюлинизация.

Най-често срещаният случай на гинекомстия е периферното превращане на анаболните стероиди в естроген. Той предизвиква поява на женски характеристики като развитие на гърдите. Някои анаболни стероиди като провирон, флуоксиместеролон и дихидротестостерон не могат да се превърнат в естроген.

Далече по-малко вероятно е да причинят гинекомастия, отколкото другите, които могат да се превърнат в естроген.

 

Етикети: опити със стероиди, стероиди, анаболи, анаболни стероидиПоследна промяна: Sep 10, 2020

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call