Орални стероиди : Предимства и Недостатъци

Качено от в ПОЛЕЗНО на May 18, 2015 . 0 Коментари.

Дори начинаещите, който за първи път се сблъскват с фармакологията, трябва да знаят, че има две форми на Анаболни Препарати - първата е таблетна, тоест се приема орално, втората - е течна (инжекции), която се инжектира. Но това, което много хора не осъзнават, е фактът, че първата и втората форма има своите предимства и недостатъци. 

Какво? Прочетете внимателно статията и ще разберете.

Oral Anabolic: Орални Стероиди - всички "за" или "против"

Да започнем със оралната таблетка. Защо точно тях? Няма конкретна причина, въпреки че може да има: в днешни дни, да кажем, че оралните стероиди са с най-висока популярност сред младите спортисти; често новаците при планирането на назобване така да го нарека, често се спират точно на тях.

Стероидите в орална форма за спортиста

Така че, до точката която стигнаме : анаболни стероиди в хапче, което можете да си купите от нашият сайт , не са представени по такъв широк диапазон, както средствата за инжектиране. А наистина ефективно таблетка е по распространена, защото ако вземете активните съставки, на търговските наименования, вие можете буквално само с орални стероиди да промените вашият външен вид например : (Оксандролон, Turinabol, станозолол, methandienone, оксиметолон и други).

В допълнение, много орални анаболни стероиди имат преки аналози в инжекции, по-специално на вече споменатите Methandienone И станозолол (Winstrol) Който са нещо още превъзходно. Инжектиращият станозолол, например за разлика от хапчетата, са без токсичност за черния дроб а това е един огромен плюс.

Сега ще опишем накратко как работят и анаболните стероиди, произведени под формата на таблетки, като цяло. Известен факт е, че хормона тестостерон, както и почти всички свои производни аналози, от тях самите не могат да се абсорбират по орален път, те ще бъдат унищожени в стомаха и червата, преди те да стигнат до кръвния поток. Това бе доказано както от спортисти при научни изследвания. Освен това, като субекти в тези проучвания участвали предимно жени. Защо? Това е просто: женското тяло е много по-лесно да се идентифицира увеличението на мъжкия полов хормон.

Как тогава да имаме доверие на оралните стероиди, ами ако те не влязат в човешкото тяло.Отново, прост отговор : всички таблетки  покачват мелекулното ниво, така че да не се разпадат в стомашно-чревния тракт и ефективно абсорбират в кръвния поток. В същото време кръвта се движи чрез прочиствен цикъл през черния дроб, които в организма е главния филтър, където справедливия дял от стероиди е активиран. Между другото, това е основната причина за влошаване на функцията на черния дроб, във връзка с таблетни форми стероиди.

Ние идентифицирахме повече или по-малко значими два вида на перорални лекарства (не най-силните макар, че доста голям диапазон от оралнте стероиди имат чернодробна токсичност). Какво ще кажете за предимствата? Замен те са много. По-специално, едва ли някой ще твърди, че оралните стероиди са трудни за използване. Това е много голям плюс защото 60% от атлетите ги е страх от инжектиране ;)

Орални Стероиди

Има едно значително предимство, което може да се похвали за оралните стероиди - почти всички от тях са много бързи и бързо се елиминират от организма, без да оставят следа. Продължителността на живота на повечето таблетки е средно около един ден. Това, между другото, обяснява защо почти всички лекарства от тази група трябва да се вземат често (обикновено дневно) - това се прави, за да се поддържа необходимото ниво на активното вещество в кръвта.

Също предимства включват факта, че орални анаболни стероиди, като хапчета, са трудно да се открият по време на взимане на допинг. Тоест, те се препоръчват за тези спортисти, които имат сериозна конкуренция в спорта, защото те живеят в най-кратки срокове, защото след края на цикала, за да се определи какво са използвали е почти невъзможно.
Последна промяна: May 18, 2015

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар: