Какво е това Станозолол,Стромба,Винстрол всичко за препарата и неговият прием.

Качено от в Стероиди на Apr 01, 2015 . 0 Коментари.

Какво е това Станозолол,Стромба,Винстрол всичко за препарата и неговият прием.

Стромба  изгражда плътна, качествена мускулна маса без притеснение за излишни мазнини и  водна задръжка. Това го прави страхотен стероид в цикъл за релеф, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.Бодибилдърите, които го ползват споделят, че повишават значително чистата мускулна маса, плътността и силата. Oралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки стероиден цикъл. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.Винстролът изгражда плътна,качественна мускулна маса без притеснение за излишна подкожна течна задръжка.Това го прави страхотен стероид за "изчистващи" цикли, когато водната и мастна задръжка са значителният проблем. Също така е много популярен измежду атлетите комбиниращи го в спортовете за сила/бързина и издражливост.

Истинският станозолол може лесно да се разпознае, когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа. В резултат на това водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето – то има млечно бял цвят.

Stanozolol(стромба) на BIOTECH се приема в доза от 30мг. – 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желаният резултат. В цикъл за релеф се комбинира с параболан , мастерон или  Тестостерон пропионат. Такива комбинации помагат за сепарацията и нацепения вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.  Обикновено за маса се изпозва с по-силен андроген като  Тестостерон енантат илиТестостерон Ципионат. При тази комбинация станозолол ще контролира водната задръжка, покачването на масата ще бъде по-малко отколкото с метандиенон, но за сметка на това по-качествено.

Последна промяна: Jan 20, 2019

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call