Станозолол (Winstrol Depot)

Качено от в Стероиди на Mar 23, 2016 . 0 Коментари.

Известно наименование в спорта : Стромба

Търговски наименования:

Winstrol Depot; 50 мг / мл; Фирма Zambon, Испания, Италия.

Stromba; 50 мг / мл; Sterling Riches, Великобритания.

Winstrol Depot; 50 мг / мл; Desma, Турция.

Strobajectaqua (Strombaject аква); 50 мг / мл; Молдова.

Stanozolol - анаболен стероид, който намери своя път в спорта още през 1984 г. След това, през 1986 г., нареченият станозолол в подземната литература се класифицира като "невалиден, неефективен" ( "Хормоналната регулация и психо-физическите натоварвания в професионалния спорт", по цитат от книгата на Hekker Marais).

Това твърдение е в противоречие със съкрушителното широко използване на Winstrol в различни спортове.

Winstrol като е цяло един от любимите стероиди на спортистите. Stanozolol е, например, един от химикалите, които са предоставили на много спортисти отлични успехи на състезания. Това вещество е изключително полезно за един спортист - забележим растеж на мускулите и красива очертана мускулатура.

 

Winstrol - лекарство за победители.


Winstrol Depot е открит в кръвта на спортиста Шон Рей в първия голям шампионат по културизъм, в който той става победител. Световно първенство по лека атлетика в Щутгарт разкриха два случая на с прием на допинга станозолол.

Накратко: Winstrol - много ефективен стероид, когато се използва правилно. Важно е да се прави разлика между двете му форми на освобождаване, защото инжекционния Winstrol е значително по-ефективен от оралната версия на лекарството. Следователно, инжекциите са по-предпочитани от повечето спортисти.

Винстролът е един от малкото стероиди, които не е на маслена основа. Въпреки че почти всеки бодибилдър, който има опит със стероиди знае тази разлика, но съществуват няколко грешки, които не трябва да се допускат: интервалите между инжекциите при Winstrol Depot трябва да са по-къси от други стероиди.

Това означава, че Winstrol се прилага по-често от мастноразтворимите стероиди (напр. Primobolan®, Deca, Sustanon 250 Parabolan т.н.) Причината е в сравнително краткия полуживот във водните разтворими стероиди, които бързо се освобождават в кръвния поток, но са краткотрайни.

Опитът показва, че Winstrol 50 мг / мл трябва да се прилага най-малко веднъж на всеки два дни, и най-добри резултати се наблюдават при дневна доза от 50 мг.

Веществото Станозолол - производно на дихидротестостерон, следователно, Winstrol Depot е с удължено действие, не ароматизира в естроген и само в редки случаи може да доведе до задържане на вода.

Въз основа на тези характеристики основното приложение на Winstrol Depot с удължено действие - подготовка за състезание по културизъм.

В комбинация с диета, която е богата на протеини, Winstrol Depot придава на мускулите твърдост и еластичност. "Виновникът" за тези ефекти е диетата, защото поради ниския си андрогенен компонент винстрол надеждно предпазва спортиста от увреждане на мускулната тъкан.

Липсата на отделен андрогенен ефект се компенсира от комбинираното използване на Parabolan. Комбинацията от Winstrol Depot 50 мг на ден и Parabolan 30 мг на ден преди няколко години се споменаваше като "комбинацията от най-добрите първенства."

В зависимост от нивото на спортиста трябва, като правило, 50 мг Winstrol да се прилага през ден и Parabolan 76 мг / 1 ml на всеки 1 - 3 дни.

Въпреки, че няма научни доказателства в подкрепа на специалното взаимодействието на Winstrol Depot и Parabolan, е много вероятно да се получи синергичен ефект въз основа на многобройните примери от практиката. Други стероиди, които успешно се комбинират с Winstrol - Masteron, Danabol, Halotestin, Oxandrolone, тестостерон пропионат, Primobolan.

Winstrol се използва не само за подготовка преди шампионата, но също така и за изграждане на мускулите. Поради ниското натрупване на вода бързи печалби в тегло с Winstrol са изключително редки.

Winstrol - правилният избор за начинаещи

Културисти, които искат да изградят сила и маса често съчетават Winstrol с Danabol, Anadrol 50, тестостерон, и Deca-Durabolin. С комбинацията от 100 мг на ден Anadrol 50 и 50 мг "Вини". г (Winstrol) на ден и 400 мг Deca-Durabolin седмично един амбициозен спортист може да заприлича на атлетите от големия спорт.

Winstrol® е главно анаболен с относително умерено изразено андрогенно действие, което обаче може да стане видимо при жени в доза от само 50 мг на седмица, а за мъже в по-високи дози. Често жените спортисти използват Винстрол 50 мг 2 пъти седмично.

Въпреки че въздействието му значително намалява е необходимо инжектиране на най-малко 2 пъти седмично, в същото време може да доведе до нежелано натрупване на андрогени в женското тяло, което води до вирилизация.

И все пак една доза от 50 мг Winstrol Depot на всеки втори ден при  жени спортисти е по-скоро правило, отколкото изключение. Други не андрогенни причинени странични ефекти като главоболие, мускулни крампи, високи показатели на HDL и LDL (в редки случаи), високо кръвно налягане, може да се появят при жените, така и при мъжете.

Възможността за увреждане на черния дроб от инжектиране на "стромба" (Winstrol) е много малка. Winstrol Depot се разтваря във вода, и обикновено инжектирането е малко болезнено и неприятно, отколкото в случая на маслените разтвори.

 

Winstrol Depot и функции, за които трябва да знаете.

Въпреки че има много ментета инжекционни Winstrol трябва да го разпознавате като: млечен цвят с водниста течност с утайка. Оригиналният "станозолол" (Winstrol Depot) се утаява, т.е. вещество се отделя от водната инжекционна течност ако ампулата за известно време е в покой.

Ако ампулата е оставена за няколко часа върху маса вещество се събира и се утаява като бял слой на дъното на ампулата. При прилагане разклатете ампулата поне 10тина секунди.

В никакъв случай не купувайте ампули, които съдържат повече от 1 мл суспензия, тъй като оригиналното лекарство се инжектира в 1 мл от стъклени ампули Winstrol. Оригиналният испански винстрол от компанията "Zambon" е най-разпространен и най-ефективен.

Италианската ампула на компания "Zambon" е в малки шишенца, но със син шрифт. Надписът на италиански и испански език е един и същ (Winstrol Depot). Фалшивият станозолол често е на разположение в обичайната търговия в тесни флакони.

Винстролът има и друг недостатък, при честите инжекции постепенно се оформя буца в задните части, което кара спортистите да инжектират Winstrol Depot в раменете, краката или дори ръцете. Въпреки това при инжектиране в определени мускулни групи състезателите са забелязали, че този метод е придружен от ускорен растеж на засегнатия мускул.

Американският професионален културист известен със своите железни трицепс благодарение „винстрол” Спортистите, които искат да избегнат инжекциите всекидневно, да приемат 2-3 мл Winstrol Depot два пъти седмично.

 

Най-предпочитани продукти в нашия сайт:

 Winstrol Depot Desma

 Winstrol Stanozolic Gep

 Winstrol Stanover Vermodje

 Rexogin Winstrol Alpha Pharma

 

Според материали за Anabol.bg

Етикети: winstrol depot, инжекционен станозолол, винстрол, станозололПоследна промяна: Sep 10, 2020

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call