Наръчник за мъжа, за да вкара своята жена във форма

Качено от в Полезно на Apr 01, 2015 . 0 Коментари.

Момчета, нека да приемем фактите. Ако планирате да прекарате по-голямата част от живота си блъскайки железата в залата, Вие ще искате Вашата жена да се присъедини към веселбата.

Разбира се, че не може винаги да я искате като партньор за тренировка. Но Вие определено ще искате тя да обръща някакво внимание на здравето си и на телосложението си. И това не е само защото искате гореща мацка под ръка. Аз съм сигурен, че ще се възползвате от предимствата, които идват заедно с фитнеса, включително повишеното самочувствие, повишената лична ефикасност и като цяло по- положителната перспектива.

Така че, имате два избора в живота. Можете или да изберете половинка, която вече тренира добре – в този случай, вероятно ще трябва да започнете да сваляте жени във множеството здравни и фитнес форуми.

Или можете да изберете своя жена въз основа на някакъв друг критерий.  И тогава, ако тя е отворена към Вашата помощ, да ѝ покажете как да получи  страхотна форма като се упражнява и спазва правилно хранене. Разбира се, в тази статия ще се фокусираме върху последните две, като ще споделим някои стратегии, за да помогнете на жена си да влезе в най-добрата форма на живота си.

Упражненията

Наистина, последните изследвания показват, че упражненията са по-ефективни при лечението на депресия, отколкото антидепресантите! Освен това, ние всички знаем, че упражненията ни помагат да отслабнем и да изградим чиста мускулна маса. Хмм… упражненията помагат за промени в тялото, съживяват духа и изострят ума.

Най-големият въпрос по отношение на упражнението е това „Какъв тип упражнения са най-добрите за моята жена?“ Ами, като за начало, всяко упражнение е по-добре от нищо. Така че най-доброто упражнение е вида упражнение, което тя ще направи. Но честно, ако искате наистина да промени тялото си, тя ще трябва да прави, най-вече високо интензивни упражнения.

Два вида упражнения с  висока интензивност работят най-добре:

Силовата тренировка
Високо интензивни интервални / кондиционни тренировки

Силова тренировка

Сега, докато повечето жени мислят за силовите тренировки като нещо запазено за културистите и хардлайнерите, нищо не може да бъде по-далеч от истината. Докато силовите тренировки могат да бъдат направени в залата с тежести, те също могат да се направят с гири, чували с пясък, стари гуми от трактор, ленти за упражнения или дори чрез собственото Ви телесно тегло. И всичко това може да се направи у дома, в местния парк или в читалището.

Храна

Най-добрият начин за Вашата дама да започне да подобрява своята диета е като спази тези 5 прости правила:

  1. Яжте 4-5 пъти на ден и не чакайте толкова много между храненията
  2. Използвайте чисти, пълноценни протеини с всяко хранене или похапване
  3. Вмъквайте и вегетарианска храна
  4. Използвайте разнообразие от здравословни мазнини
  5. Приемайте богати на въглехидрати храни само след тренировка

www.anabol.bg

Последна промяна: Apr 01, 2015

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call