• Stanobol 50 (British Dragon) Винстрол - флакон 10мл.

Stanobol 50 (British Dragon) Винстрол - флакон 10мл.

  • Stanobol 50 (British Dragon) Винстрол - флакон 10мл.
  • Код на продукта: 50mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 53.00 лв

Синтетично произведен тестостерон. Стимулира апетита, и повишава теглото, силата и жизнеността. Станозолол винстрол е дериват на дихидротестостерон. Той е ниско андрогенен. Умерено токсичен към черния дроб. Малко вероятно е при употребата на Винстрол да се получи задържане на вода в организма.

 

Този стероид се използва най- вече във фазата на нацепване в комбинация с Primobolan или Parabolan. А когато се съчетае с тестостерон бива изключително ефективен за увеличаване на размера на мускулите и силата. Жените често употребяват Винстрол, но той може да има вирилизиращ ефект (ефект на възмъжалост) върху тях дори и в ниски дози. След прекратяване на употребата на Винстрол, натрупаната мускулна маса си остава.

 

Инжектиращата се форма на Винстрол е по- добра от таблетките. Инжекциите трябва да се бият поне 2 пъти седмично: някои си бият инжекжии всеки ден. Дозите варират от 3 до 5 cc's на седмица при мъжете и от 1 до 2 cc's при жените.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: British, Dradogon, British Dradogon, Stanobol, (British, Dragon), Винстрол, флакон, 10мл., Stanobol 50 (British Dragon) Винстрол - флакон 10мл.