Metandienona (Buen Poder) - Метандростенолон 100 таб. по 10мг.

  • Производител: Buen Poder
  • Код на продукта: 100таб.10mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 42.00 лв

Стероид Metandienona – един отличен орален стероид с основна активна съставка метандиенон, който има пряк ефект върху метаболизма на протеини, което води до подобряване на азотния баланс и укрепване на физическото състояние на организма. Освен това, той нормализира кръвното и стимулира калция за по-бързо усвояване от костната тъкан.

 

Metandienona : ефекти и свойства

Този анаболен стероид има подчертани анаболни и андрогенни ефекти върху тялото, като стимулира растежа на мускулна маса и сила. Като безотказно средство за набор от мускули, Metandienona от Buen Poder работи не само бързо, но и безопасно. При прием на това лекарство в рамките на първите седмици от цикъла, спортисти споделят, че има забележително подобрение на мускулната маса.

 

Таблетките метан задържат голяма част вода - около 30%, при което е възможно да се появят странични ефекти. Въпреки това, някои спортисти го маркират като плюс, защото допълнителната течност се натрупва в ставите и предотвратява телесна повреда и или микротравми по време на тренировка. За да се избегне натрупването на излишната вода, трябва да се добавят комбинация от анти естрогени като Провирон и Кломифен.

 

Важно е да се отбележи, че ефектът на Metandienona 10mg, не e само в развитието на физическите характеристики, но също така при подобряването на спортните резултати. Той се характеризира с антикатаболен ефект, което е много важно за спортисти, който постоянно се стремят да развият оптимално формата на тялото. Също така, при този медикамент се наблюдава ефект от изгаряне на мазнини. При прием на Метандростенолон комбиниран с ниско въглехидратна диета може да се постигне ефект от висококачествени и силни мускули.

 

Как се използват таблетки Metandienona

Като широко разпространено и доста популярно лекарство за покачване на мускулна маса, не е изненадващо, че се използва от спортисти трениращи различни спортове.

 

Metandienona 10mg се усвоява много бързо и има валидност около 4-5 часа (време на полуживот на метандиенон). Следователно, за да се постигне максимален ефект и да се предотврати спада трябва да се приема три пъти на ден след хранене (10-20mg дневно, в зависимост от спортиста).

 

Дозите за Metandienona се определят в зависимост от вида на спорта (бодибилдинг, вдигане на тежести и т.н.), от подготовката на един спортист, възраст и тегло или дори от индивидуалните способности. Но обикновено стероидът се приема в дози от 30 до 50 мг на ден. Необходимо е, на първо място, да се разбере, че размерът на дозата и приложението изисква силно индивидуален подход. Така, ако сте начинаещ, дозата трябва да не надвишава 20-30 мг на ден. В началните етапи, дори и тези суми ще ви помогнат да постигнете значително подобрение.

 

Metan Buen Poder : Комбинация

В случай на намаляване на активността на стероида не е необходимо да се прибягва до увеличение на дозите, но вместо това е по-добре да се опита комбинация с други андрогени. По мнението на много спортисти съдим, че едни от най-използваните комбинации са с нандролон деканоат в размер на 200-400 милиграма на седмица, или Sustanon - 250-500 мг на седмица. За спортисти с по-голям опит с тези препарати седмичната доза от нандролон може да се увеличи до 400-600 мг и дозата на метан до около 50 мг на ден.

 

Ако сте по-заинтересовани от увеличаването на производителността на енергия, може да комбинирате Metandienona с Винстрол или Анавар. По отношение на мускулна маса винаги най-ефективното решение е да се комбинират лекарства с дълго действащ тестостерон или Sustanon 250, както вече бе отбелязано в размер на 250-500 мг на седмица.

 

Прием на Metandienona от жени

Приемът на това лекарство води до маскулинизация, за това не се препоръчва употреба от жени. Но това правило си има изключение. Някой атлетки могат да постигнат добри резултати, при използване на метан в дози от 10 до 20 милиграма на ден. Но в същото време трябва да бъдат много внимателни и да се придържат стриктно към тази доза, в никакъв случай, да не се надвишава. В същото време, жени, чиито тела не са чувствителни към наплива на андрогени може да увеличат дозата до 30 мг. Тази доза се препоръчва само за жени, който не са чувствителни към притока на андрогени.

 

Важно е да се спомене, че при не прекомерно използване на Metandienona може да се появят странични ефекти (омазняване на кожата, акне, задържане на течности, увреждане на либидо и др.). Поръчка на Metandienona може да направите от нашия онлайн магазин на спортни продукти. При големи поръчки ние работим също със страни от "Митнически съюз", като предлагаме бърза доставка на стоки на посочен адрес. Преди да направите покупка, можете да проверите отзиви от предишни купувачи за нашите продукти в нашия онлайн форум.

 

Заедно с Metandienona 10 можете да поръчате голямо разнообразие от други спортни стимуланти за повишаване на вашия спортен успех. Нашата ценова листа разполага с най-популярните спортни продукти предлагане в Република България. Ние от години държим пряко сътрудничество с надеждни доставчици, който винаги предлагат много високо качество спортни стероиди и други лекарства на разумни цени.

 

Отзиви и мнения за Metandienona от Buen Poder

За начинаещи, мненията от опитни спортисти в мрежата могат да служат като голяма помощ при избора на анаболни стероиди. Много мнения за Метана разкриват, че този таблетен стероид е много подходящ за начинаещи, използван в ниски дози и точно по зададените препоръки. Такъв препарат е в състояние да осигури значително подобрение в увеличаването на силата и мускулната маса.

 

Мнения в интернет, включително и в нашия форум, говорят за добро качество на продукта. След като проучихме отзивите, можем да се заключим, че таблетки Metandienona 10mg надвишава много от своите колеги и е един от най-добрите фармацевтични продукти в своята категория. Това е чудесен стероид, който с правилно приемане ще даде бързи резултати, без повишен риск от странични ефекти или оплаквания за качество на продукцията.

 

И не забравяйте, че ако сте решили да купувате таблетки Metandienona, цената им в нашия магазин може да бъде значително намалена, което със сигурност ще ви зарадва. Това е възможно благодарение на системата за отстъпка на Anabol.bg, подробности, за което могат да бъдат намерени на страницата FAQ "Често задавани въпроси". Там е цялата необходима информация за клиенти, и не само за отстъпки, но и за закупуването на анаболни стероиди, както и работата на нашия сайт.

Ако имате някакви въпроси и се нуждаете от изясняване? Винаги можете да получите професионални съвети в нашия форум или на посочения телефон.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса