Анавар Cygnus Pharma / Русия

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 100.00 лв

Оксандролон - Анавар (Cygnus)

Анаварът е синтетичен стероид. Първоначално е разработен за лечение на пациенти със синдром на Търнър, анемия, за ускорено възстановяване от изгаряния и за укрепване на костната тъкан. Това е стероидно лекарство и има положителен ефект върху развитието на мускулите, поради което се използва в културизма.


Отзиви за Cygnus PharmaceuticalsПроизводство Cygnus Pharmaceuticals

Русия


Ефектът на Анавар върху спортиста

Оксандролон има висока анаболна активност, но има малък ефект върху хормоналните нива. Този стероид не ароматизира (не се превръща в женски полови хормони - естроген), следователно практически не причинява странични ефекти.Освен това той:

 Повишава твърдостта и релефа на мускулите;

► Насърчава изгарянето на подкожни мазнини;

 Не води до развитие на гинекомастия;

► Увеличава силата.  • Тъй като е най-лекият анабол, те са незначителни и се появяват изключително рядко (ако се приемат правилно). 


Как да приемате Оксандролон - Анавар

Oxandrolone се продава като таблетки от 10 mg. Пие се не повече от 12 седмици, като през това време той няма време да причини чернодробна дисфункция (хепатотоксичен при продължителен, неконтролиран прием).  • Дозировката зависи от това какви допълнителни анаболни стероиди са включени в курса. Има някои характеристики на приложението:1. Ако приемате само Оксандролон, тогава го пийте по 1 таблетка 2 пъти на ден през 8 - 12 часа.

2. Ако този стероид е включен в комбиниран курс с Тестостерон ципионат, Сустанон или Примоболан. Те имат значителна андрогенна активност. Поради това дозата на "Анавар" се намалява.

3. Този анаболен препарат е ефективен за подобряване на релефа. Не се използва за изграждане на мускули.

4. Когато се появят странични ефекти (намален тестостерон), се препоръчва допълнително да се включи Прегнил.

5. Колкото и да искате да подобрите мускулната маса, важно е да запомните, че излишъкът на препарата ще доведе до негативни последици. Ако приемате повече от 80 mg на ден, след 12-седмичен курс синтезът на вашия собствен тестостерон ще намалее с 67%. Това ще доведе не само до проблеми с ерекцията, така че молим не правете своеволия !


За да се постигне добър резултат, не е достатъчно само да се пият таблетки. Чудо няма да се случи, ако се откажете от тренировките. Диетата е наложителна (не ограничение в храненето, а увеличаване на приема на протеини). Само в комбинация с упражнения и правилно хранене, анаболът ще спомогне за увеличаване на мускулната маса, ще даде на мускулите необходимата твърдост и орелефяване.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: oxandrolone, анавар, оксандролон, cygnus pharmaceuticals