• Parabolan  (Generics Pharma) Тренболон - 5 ампули 100мг/мл

Parabolan (Generics Pharma) Тренболон - 5 ампули 100мг/мл

  • Parabolan  (Generics Pharma) Тренболон - 5 ампули 100мг/мл
  • Производител: Generics Pharm
  • Код на продукта: 5амп,100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 39.00 лв

Parabolan е дългодействащ стероид тренболон. Той има ясно изразен анаболен и андрогенен ефект с висока активност и следователно за употреба се препоръчва предимно за мъже. Производството на Parabolan е от фирма Generics Pharma, която е добре позната на спортистите от България. Лекарството помага за увеличаване на мускулната маса и подобряване на ефективността на организма, така че той е особенно важен за силовите спортове - бодибилдинг, вдигане на тежести, както и други сходно популярни спортове.

 

Описание на Parabolan

Стероидът тренболон, който е в активната съставка на лекарството първоначално не е развит за спортната практика. Дълго време той е бил използван във ветеринарната медицина (за увеличаване на мускулната маса и стимулиране на апетита при рогати животни), и едва по-късно, когато вече се доказва, като ефективен спортен допинг, стероидния естер придобива популярност при спортистите.

Parabolan Generics помага значително за нарастването на мускулната маса, както и за развитието на качествен мускул без задържане на течности или увеличаване на телесните мазнини (напротив, той значително помага за намаляване на мазнините по човешкото тяло).

Важно е да се отбележи, че по време на прилагането присъства намаляване на нивото на кортизол (катаболен хормон) и повишаване на нивото на IGF.

Parabolan от Generics - (тренболон Hexahydrobenzylcarbonate) е препарат с редица силни анаболни и андрогенни процеси (индексите му, като анаболна и андрогенна активност са, съответно, 400% и 200% от тестостерон). Така препаратът е с удължено действие, и с продължителност около 14 дни след инжектирането.

Parabolan и неговите обичайни действия могат да предизвикат някой нежелани реакции. Възможно е, особено ако спортистът не спазва препоръките за дозата и продължителността на употреба, да се появят странични ефекти от андрогенен характер (акне и високо кръвно налягане) или прогесртогенни разстройства ( симптоми на гинекомастия при мъжете).

Според мненията на вече използвали го спортисти разбираме, че този продукт не отстъпва на своите колеги въпреки ниската му цена. Неговият ефект е мощен и се чувства доста бързо, макар и необходимите ефекти да се развиват постепенно.

Ако закупите този препарат ви препоръчваме следните условия за съхранение: при напълно сухо и тъмно място недостъпно за деца и домашни любимци. Температурата на съхранение не трябва да надвишава 40 градуса по целзий.

 

Ефективно използване на параболан

Той е мощен стероид, предназначен за използване предимно от опитни състезатели. За начинаещите се препоръчва да приемат по-меки стероидни препарати, по-специално въз основа на Turinabol, тестостерон пропионат или дори болденон, докато естерите на тренболон остават прерогатив за по-опитните състезатели.

Цикълът с Parabolan от Generics Pharma може ефективно да продължи около осем пълни седмици. Средна най-честа употреба (около 5-6 седмици) при високи дози може да бъде необходимо да приложи и гонадотропин (Прегнил).

Препоръчителните дози от Parabolan - 100-300 мг на седмица (седмичната доза обикновено е разделена на няколко дози при различен ден с еднакво разстояние между тях, например, в случай на 300 мг - 150 мг понеделник и 150 мг петък).

Този стероид често се използва в комбинация (въпреки че тренболона е доста силен стероид той е подобен на тестостерон, и е в състояние да осигури добри резултати дори използван самостоятелно). Медикаментът параболан ефективно се комбинира с различни стероиди, изключения са предимно стероиди с голяма прогестогенна активност, като нандролон или анадрол.

Добри резултати може да поучите при използването на Parabolan Generics с дългодействащ тестостерон (тестостерон енантат, ципионат или Sustanon). Това е силен андрогенен и анаболен куп, напълно подходящ за опитни спортисти за максимално покачване на мускулна маса и значително нарастване на производителността на енергия.

Важно е да се добави, че ако имате някакви въпроси относно свойствата или употребата на този препарат, по-добре да искате съветите от опитни професионалисти. Това може да стане в нашия онлайн форум, където присъстват консултанти, като професионален треньор по културизъм и различни други опитни спортисти. Тук вие ще получите необходимите насоки в краткосрочен план.

 

Поръчка на Parabolan

В нашия онлайн магазин стероиди като параболан могат да бъдат закупени и доставени до всяка точка на Република България. От наша страна, ние не можем да го гарантираме, качество и коректност, но по обясними причини не можем да отговаряме за работата на куриерските фирми.

Ако направите поръчка на Parabolan от Generics Pharma може да не се притеснявате за вашите предадени лични данни, на сайта сме инсталирали интегрирана система за сигурност. Каквото и да стане, вашите поверителните данни никога няма да попаднат в неупълномощени лица.

На разположение е добра Цена Parabolan, така че вашата покупката ви винаги ще е рентабилна. Освен това, винаги можете да спестите пари, защото в магазина е активна и гъвкава система за отстъпка при закупуване на по-големи поръчки. Тук можете да получите не само добра оферта, но и бонуси под формата на подаръци или безплатна доставка. Повече за това в "Често задавани въпроси", там са описани най-популярните въпроси от посетителите.

Поръчка на параболан може да направите в най-удобно за Вас време, тъй като нашия онлайн магазин работи денонощно. Входящите поръчки се обработват възможно най-бързо, така че клиентът да не чака и да си вземе поръчката възможно най-бързо. Имайте предвид, че поръчаните стоки са опаковани по надежден начин. Това се прави за по-голяма сигурност и конфиденциалност.

Ние имаме богат избор от качествени стероиди за спортисти и обратна връзка от клиенти, който потвърждават това, че ние работим честно и изпълняваме всяка една входяща поръчка.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса, тренболон