• Nandrolon (Lipthai) Нандролон - флакон 10мл.

Nandrolon (Lipthai) Нандролон - флакон 10мл.

  • Nandrolon (Lipthai) Нандролон - флакон 10мл.
  • Производител: Lipthai
  • Код на продукта: 200mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00 лв

Име: Nandrolon

Производител : Lipthai

Общо название: Deca Durabolin

 

Нандролон Деканоат е химичното наименование на активната съставка в Deca Durabolin. Deca Durabolin е считан за един от най-сигурните и ефективни стероиди. Нандролон деканоат често се използва като основа в стероидния цикъл.

 

Nandrolone Decanoate е анаболен стероид , който присъства в човешкото тяло, но може да се направи и по синтетичен път, но естествените му нива в човешкото тяло са прекалени ниски. От всички стероиди този е най- широко употребяван от културисти и спортисти. Той е идеален стероид за преди състезания, и най- често се употребява в съчетание с Winstrol, Halotestin и trenbolone. Nandrolone Decanoate е доказан да бъде прогестин.

 

При жените този стероид повишава сексуалният нагон, но при мъжете високите нива на стероида могат да убият желанието за секс. Странични ефекти: има широка гама от странични ефекти, когато се използва за дълго време, но когато се използват в ниски дози, страничните ефекти са редки и незначителни.

 

С изключение на подуване на корема и гадене, повечето хора не забелязват други странични ефекти. Повечето странични ефекти се отразяват след като стероидът бъде спрян, като например: появата на мазна кожа и акне.

 


Nandrolone съществува под формата на хапчета, както и като течност за инжекции. Инжекциите трябва да се бият само в задната част, като страните трябва да се сменят всеки път при биене на инжекция, за да не се получи абсцес. Препоръчителната доза за прием е 50- 100мг. На седмица.

 

Ако няма видими ефекти след 6-месечна употреба, употребата на стероида трябва да бъде прекратена. Течната форма на стероида се разваля по- лесно, отколкото таблетките, затова ако течността бива обезцветена или изглежда на буци, не трябва да се употребява.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Lipthai, Nandrolon, (Lipthai), Нандролон, флакон, 10мл., Nandrolon (Lipthai) Нандролон - флакон 10мл.