Boldebal Болденон (Nas Pharma) - 10амп. 200мг/мл.

  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 59.00 лв

Boldebal е силен стероиди добър анаболен ефект и умерено андрогенна дейност. Неговата активна съставка - болденон е създадена в средата на 20-ти век, от фармацевтична компания Ciba. Едно от основните предимства Boldenal е минимална възможност на прояви на андрогенни странични ефекти, които включват: акне, подобряване мазна кожа, загуба на коса на главата или прекомерен растеж на тялото и др.

Днес този анаболен стероид се използва главно в спортната практика. По-специално стероида Boldebal редовно се използва в културизма и в силовите спортове за качествен растеж на мускулна маса и сила. Въпреки създаване му болденон е замислен като фармакологичен агент за ветеринарна употреба, тъй като той може да се използва за подобряване на физическата активност и апетит, не само при хора, но също така и при слаби или болни животни.

 

Описание: Какво е стероида Boldebal от Nas Pharma?

В сърцето на лекарството, както вече беше отбелязано е стероида болденон ундециленат. Той има 100% анаболен ефект и 50 на сто андрогенна активност на ендогенен тестостерон. По време на цикъла, Boldebal Nas Pharma има следните действия и ефекти:

 

Той бързо повишава концентрацията на червени кръвни клетки, което води до подобряване на кръвния поток

Значително увеличаване на силата при спортисти

Болденон подобрява транспорта на кислород до в мускулите

Лекарството осигурява качество на растежа на мускулите

Повишава апетита

 

Болденон и неговия полуживот в организма е до 15 дни, което води до препоръчителната честота на неговата употреба - инжектирането обикновено е веднъж седмично. Откриването при допинг тест е възможно в рамките на 5 месеца след прилагане.

Прием на този стероид в стероидни цикли могат да го прилагат както мъжете, така и жените. Разбирасе жените го прилагат в по-малки дози. Например при момичетата да се ограничи доза от 50-100 мг на седмица, докато мъжете могат да бият и 800 мг за същия период.

Условия за съхранение трябва да се спазва от всички спортисти, които са закупили Boldebal от Nas Pharma:

 

Съхранение на лекарството се извършва в затворено на тъмно и сухо място

Температура на съхранение трябва да е стайна

Да бъде безопасно скрито от деца и домашни животни

 

 

Максимална ефективност при прилагане на Болденон от Нас Фарма

Стероиден цикъл с болденон може да се използва в соло или в комбинация с други стероиди за по-голяма ефективност. Ако говорим за целите, в повечето случаи използването на инжекционния препарат се извършва за набор от висококачествена мускулна маса, за увеличаване на силата енергията и стимулиране на апетита.

Дозировка Boldebal, се препоръчват от 200 - 800 мг в седмицата. Болденон има дълга активност (около 15 дни), така че честата му употреба не е препоръчителна. Обикновено се прием приема в скорост от веднъж седмично. Цикъл с това лекарство обикновено отнема от 8 до 10 пълни седмици. Това е достатъчно за голямо развитие на мускулната сила и показателите на растеж.

 

Важно е да се изясни, че концентрацията от активно вещество в лекарството е 200 мг на 1 мл. Това означава, че за изпълнение на максималната седмична доза (800 мг), трябва да биете 4 ампули от лекарството.

Ако планирате да провеждате съвместен цикъл със стероиди, трябва да знаете, че използването на Boldebal е умело съчетан с използването на станозолол, параболан, тестостерон пропионат, оксандролон и други стероиди, различаващи се по свойства и качества.

 

Например, за по-осезаемо развитие на мускулите и да се увеличи силата можете да комбинирате един цикъл с Boldebal и станозолол. Това разбира се, също ще доведе до значително увеличаване на апетита, укрепване на костната структура и повишение на издръжливостта.

За повече информация относно свойствата и употребата на стероиди може да посетите Forum Anabol.bg. Там нашите квалифицирани и опитни консултанти, които включват майстор на спорта по вдигане на тежести, спортен лекар, треньор по културизъм, както и други експерти, ще отговорят на всички въпроси, които имате и ще ви дадат добър съвет.

 

 

Факти, мнения и отзиви за Boldebal Nas Pharma

Интернет отзиви около този анаболен стероид са доста срещани. Няма да ви бъде трудно да намерите и мнения за този инжектиращ препарат, защото се основава на болденон ундециленат, много ефективен и популярен в спортните среди, стероид разработен в средата на миналия век.

 

Между другото, след като прочетете мнения за Boldebal, вие знаете, че това лекарство има значителен брой положителни свойства и ефекти върху човешкото тяло. По този начин допринася за качествен растеж на мускулите, значително увеличава силата осигурява по-добър кислород към мускулите, повишава апетита и нивото на червените кръвни клетки, като по този начин стимулира растежа.

Плюс това, както се казва за Болденон и максимална ефективност може да се комбинира с различни стероидни препарати. Например, можете да комбинирате болденон със станозолол или болденон с оксандролон и да постигнете по-значими резултати в края на цикъла. Също така той перфектно се комбинира с тестостерон енантат със стероида тренболон, както и други средства.

 

 

Поръчка и цена на Боденон Nas Pharma

За съжаление, или може би за щастие, в магазините за търговия на дребно този стероид е много известен (има го навсякъде).  Ние не сме за първа година на местния пазар за спортна фармакология. И ние можем да кажем, че с течение на времето ние сме били в състояние да постигнем много. Къде другаде можете да си купите Boldebal или друг анаболен стероид, като сте уверен за оригиналност?! Какво е това? Много просто, ние сме в състояние да установим доставката на фармацевтични продукти "от първа ръка", тоест, директно от заводите на производителите. Което, както можете да се досетите, е гаранция за първоначално качество.

Предимството на нашия магазин е най-удобната услуга. Така че, ако вие направите поръчка на Boldebal, ще се постараем да ви го доставим възможно най-скоро. Самата доставка се изпълнява от спедиторска фирма Еконт или Спиди на територията на Република България. Атлети от тази страна вече не се чудят къде да направят правилната покупка, те просто посещават нашия сайт, защото са сигурни, че ще закупят автентична покупка.

По-конкретно, цена Boldebal може да бъде намалена, ако направите поръчка за голяма сума. И това се отнася не само за този анаболен стероид, но и за други препарати, които могат да бъдат намерени на щандове в магазина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenon, чиста мускулна маса