Изчерпано количество
  • Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл
  • Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл

Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл

    Изчерпано количество
  • Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл
  • Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл
  • Код на продукта: 5 дози по 1мл.
  • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 99.00 лв

STANOJECT - е инжекционен стероид, който се проявява в множествено число и разнообразно в същия положителния ефект. Когато се използва правилно, той може да осигури повишена издръжливост и сила, подобряване на качеството на мускулите (твърдост и изсдаржливост), помага за изгарянето на мазнините, а дори и да се оттегли излишната течност от организма. Поради забележителни характеристики на лекарството са разпределени високо анаболни и андрогенни в минимална активност, почти пълното отсъствие на риск от странични ефекти, но не много голяма продължителност на действие.

Ефективно използване на този препарат е в практиката на спорта, например културизъм, и в хуманната медицина. В спорта най-често се използват за подобряване на физическите характеристики като издръжливост и сила, за да се повиши тяхното качество, т.е. схванати мускули и възстановяване. В областта на медицината неговата активна съставка има следните показания за употреб: нарушаване на синтеза на белтъци, остеопороза, мускулна дистрофия и други.

 

 

Описание STANOJECT от OrienPharma:

Лекарството е инжекционна версия на станозолол. Тази съставка е изключително популярна и в същото време се е появила още в далечната 1962 г. под търговското име Winstrol. Предполага се, че се произвежда за лечение на наследствен ангиоедем и анемия, възстановяване на отслабнали и болни пациенти (включително след хирургия, изгаряния и наранявания) и други медицински цели.

 

Ефекти и форми на действие :

Препарата подобрява мускулния релеф

Увеличава издръжливостта на спортиста и повдига нивата на енергия

Премахва допълнителните течности от организма

Подобрява апетита, показвайки по този начин значителното изгаряне на мазнини.

 

В заключение за съхранение: Тези инжекционни анаболни трябва да пазите на напълно сухо и тъмно място, в същото време защитено от влага и светлина. За сигурността на стероидните инжекции се препоръчва също да се скрият от малки деца и домашни любимци.

 

 

Използване на Винстрол в спорта :

Атлети от различни дисциплини обикновено го използват за подобряване на качеството на мускулите (релеф) и подобряване на физическата работоспособност (сила и издръжливост). В същото време, ние отбелязваме, че приемът му почти никога не е соло, често го комбинират с други анаболни стероиди като тестостеронови естери или метандиенон, за да се повиши ефективността на процеса и да се постигнат по-изразителни резултати.

Дозата, в която се препоръчва да се извършва прием на Stanoject OrienPharma - е 50/100 мг дневно. Стероидните цикли, които се включват с този препарат обикновено продължават в района на шест до осем седмици.

 

Как да приемате Stanoject Orien Pharma, и с кое е по-добре да го комбинира?

 

Ефективните комбинации са много, освен това се определя от целта, преследвана от спортиста, опита и финансовия капацитет. Така че ще трябва да се реши по-рано това, което се стремим, и какви ресурси са на разположение.


  • За релеф може да се препоръча цикъл с тестостерон пропионат, както следва: 50 мг Винстрол всеки ден + пропионат 50 мг, след това Кленбутерол 80-120 мг дневно. Този цикъл е с продължителност шест пълни седмици.


От друга страна, препарата нандролон може да ви помогне да постигнете добри резултати, ако вашата основна цел е да се създаде достатъчно високо качество на мускулна маса. Прилагането е както следва: 200 мг нандролон деканоат на седмица + 50 мг от Stanoject на ден за седем или осем пълни седмици. На изхода от цикъла - 100 мг на ден тестостерон пропионат + туринабол 40 мг на ден в продължение на три седмици общо. В терапията след цикъл - 50 мг провирон дневно в продължение на две седмици.

 

Важно: За да изберете всички нюанси в детайли в използването на инжекциите на OrienPharma, можете да отидете в нашия форум. Там можете да получите разумен съвет за фармакология и спорт от опитни и квалифицирани консултанти на Anabol.bg.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Stanoject, (Orienpharma), Винстрол, дози/1мл, Stanoject (Orienpharma) Винстрол - 5 дози/1мл