• Stanabolon oil based (Pharm Tec) Маслен Винсторол - 10амп. 50мг/мл

Stanabolon oil based (Pharm Tec) Маслен Винсторол - 10амп. 50мг/мл

  • Stanabolon oil based (Pharm Tec) Маслен Винсторол - 10амп. 50мг/мл
  • Производител: Pharm Tec
  • Код на продукта: 10амп.50mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 78.00 лв

Синтетично произведен тестостерон. Стимулира апетита, и повишава теглото, силата и жизнеността. Станозолол винстрол е дериват на дихидротестостерон. Той е ниско андрогенен. Умерено токсичен към черния дроб.

 

Малко вероятно е при употребата на Винстрол да се получи задържане на вода в организма. Този стероид се използва най- вече във фазата на нацепване в комбинация с Primobolan или Parabolan. А когато се съчетае с тестостерон бива изключително ефективен за увеличаване на размера на мускулите и силата. Жените често употребяват Винстрол, но той може да има вирилизиращ ефект (ефект на възмъжалост) върху тях дори и в ниски дози.

 

След прекратяване на употребата на Винстрол, натрупаната мускулна маса си остава. Инжектиращата се форма на Винстрол е по- добра от таблетките. Инжекциите трябва да се бият поне 2 пъти седмично: някои си бият инжекжии всеки ден. Дозите варират от 3 до 5 cc's на седмица при мъжете и от 1 до 2 cc's при жените.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Stanabolon, oil, based, (Pharm, Tec), Маслен, Винсторол, 10амп., 50мг/мл, Stanabolon oil based (Pharm Tec) Маслен Винсторол - 10амп. 50мг/мл