Boldenone (ProPharma) Болденон - флакон 10мл/200мг.

  • Код на продукта: 200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 76.00 лв

Болденон е анаболен стероид,който има естрогенни и андрогенниефекти. Неговата структура е много подобна на тестостерон също така се води неговата лека версия.Тои е отличен препарат за изграждане на чиста мускулна маса.

Подобрява азотния баланс в организма, високо стимулира синтеза на протеини и повишава апетита. Активното вещество в него Boldenone Undecylenate несе включва в списака на 5-алфа кондензирате формули. Разликата при него,че от повечето стероиди,той има уникалната формула - 5Ar, която позволява дирекно включване на препарата в рецепторите.


Продуктат болденон има слаба ароматизация, т.е. превръщането му в естроген е слабо и несе получават странични ефекти, като например генекомастия или натрупване на излишни мазнини. В малки количества този хормон стимулира усвояването на глюкоза и нормализира анаболната активност.


Друга полезна функция на препарата е, че тои стимулира хормона еретропоетин (ЕРО) - хормон, който е отговорен за повечето навлизане на кислород в органите и тъканите. Така, че е отлично средство за поддържане на кръвоснабдяването. И добър препарат за подготовка.


Препаратът Болденон най-често се комбинира с стероиди като станозолол или тестостерон пропионат. Комбинацията със станозолол е най-подходяща за атлети, които търсят не само да получат мускулна маса, но също така и да увеличичат твърдостта на мускулите си. При тази комбинация е необходимо 300-400 мг на седмица и Станозолол - 50 мг на ден. Друга добра комбинация с този препарат е със стероида Тренболон.


Активноста на Болденон на ProPharma е активна в първите 4 седмии от цикала, така че препарата трябва да се инжектира всяка седмица. Дозите на този стероид варират от 200 до 1000мг на седмица. За най-добър ефект от болденон на Propharma препоръчваме приемът да е (от седмица): 1) 400 мг, 2) 400 mg, 3) 400 мг, 4), 600 мг, 5), 600 мг, 6), 400 mg, 7) 400 mg, 8) 200 mg. В края на цикала постепенно се намалява дозата.
 

Ефектите от приема на Болденон

1. Комплект от много високо качество на чиста мускулна маса без мазнини.
2. Бързото увеличаване на мощността.
3. Увеличаване на издръжливостта по време на тежки тренировки.
4. Увеличаване на кръвоснабдяването.
5. Повишен апетит, повишена способност да се приема голямо количество храна.
6. Запазване на мускулната маса след спиране на приемат му.
7. Липсата на типичните странични ефекти.

Болденон се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:
1.Станазолол ( Стромба ) 2. Метандростенолон ( Дианабол ) 3. Туринобол

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: ProPharma, Boldenone, (ProPharma), Болденон, флакон, 10мл/200мг., Boldenone (ProPharma) Болденон - флакон 10мл/200мг.