Turinover (Vermodje) Туринобол - 100таб.

  • Производител: Vermoje Moldova
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.00 лв

 

Turinover – е мощен стероид произведен на активното вещество метандиенон - hlordegidrometiltestosteron. Това е стероид с орално приложение и е много популярен при широк спектър от спортисти.


Основният ефект на продукта се изразява в повишаване на производителността на енергия, увеличаване на скоростта и издръжливостта на спортиста, увеличаване на сухата и твърда мускулатура.

 

Описание Turinover

Молекулата на активната съставка на лекарството е със структурата на метандиенон, който добавя хлорни атоми. Поради това, лекарството не  ароматизира и има намален андрогенен ефект.


  • Странични ефекти Turinover, съответно са по-слаби и обикновено е по-безопасно лекарство за тялото.


Историята на форхидротестостерона започва през 1960 в ГДР. Експерти на Социалистическа република искат да докажат на света своето превъзходство, и че използването на такива вещества от спортисти са положителни, които действат на екипи на ГДР да достигнат второ място в олимпийските игри през 1972 г. в Мюнхен.

  

Лекарството става популярно сред спортистите като предизвиква сила и скорост в спорта поради уникалните си свойства. В допълнение към използването на Turinover Vermodje в културизъма, продажбата му се увеличава многократно. Често можете да намерите аналози на лекарството с активното вещество от различни производители.

 

Така че, стероида Turinover, Turinadrol или Turinabol – са почти същите лекарства. Разликата е в опаковката, производителя и Формата (цвят) на таблетките, активната съставка е същото съдържание в една таблетка е 10 mg. Изборът е предпочитанието и доверието на един или друг производител и, разбира се, цената може да бъде решаващ фактор.

 

Форхидротестостерон е за опитни спортисти така и за начинаещи. Това лекарство не прилага ароматизиране и конверсия в дихидротестостерона в организма. Единственият недостатък е неговата хепатотоксичност, така че има някои противопоказания. По този начин, той не може да се използва при пациенти с бъбречна и чернодробна недостатъчност и по време на бременност.

 

Активното лекарството остава в тялото за около 16 часа, така че е оптимално трябва да се приема ежедневно. Разходите за стероида Turinover Vermodje напълно отговарят на високо съотношение качество - цена. Всички разходи се отплащат щедро сила, скорост и издръжливост. В допълнение, той остава активен за дълго време в тялото и напълно се отстранява след 6 седмици.

 

Подробни инструкции за употребата на Turinover 100 10 мг са на разположение в нашия форум, където можете да намерите информация и най-добрите мнения за многото препарати. При използването на му се намалява нивото на естествен тестостерон. След края на цикъла се възтановява за известно време.

 

Като цяло, това е анаболно средство сред най-сигурните стероиди. Новодошлите в тази тематика, е добре да започнат с него, защото няма странични ефекти, когато се приема в препоръчваните дози.

 

 

Turinover: Дозировка и стероидни цикли

Дозировка при мъжете обикновено е от 20 до 60 мг на ден. Размерът на индивидуалната доза зависи от теглото на спортиста. Лекарството се приема в размер на 0,4 мг на килограм телесно тегло.


Цикъл с Туринобол трае средно 6 седмици. Дългосрочна употреба не е препоръчително, защото има негативните ефекти върху черния дроб.

 

Туриновер също може да се използва от жени атлети, но в дози не повече от 5-15 мг на ден. Въпреки, че лекарството има намалена андрогенна активност, жените трябва да го използват внимателно. При първите признаци на страничните ефекти от употребата на лекарството трябва да се преустанови приема.

 

Дневната доза обикновено се консумира веднъж дневно сутрин, или разделено на две части. С правилното използване на анаболния препарат е възможно да се набере до 8 кг чист мускул, с високо качество на мускулна маса. Неговият прием може да се приема самостоятелно или в комбинация с други стероиди.

 

  • За опитните спортисти, които имат ясни цели и добре познават тялото си, е възможно по-дълго приемане 10-12 седмици.

 

Turinover често се комбинира с нандролон и тестостерон. В комбинация със Stanozolol и Parabolan много добре изгаря мазнините и мускулите придобиват сух вид.

 

 

Turinover: Мнения

Може би най-добрите мнения, за Боговете на Олимп, можете да си представите. Много съветски и източногермански атлети използващи това вещество постигат изключителни резултати. Отзиви Turinover Vermodje лесно могат да бъдат намерени в Интернет, както и в нашия форум. Там хората имат значителен опит при вземането на анаболни стероиди, и коментират собствените си и лични преживявания в резултати.

 

Съвременните мнения за Turinover потвърждават добрата му репутация. Увеличението на мощността и скоростта след първите седмици от приема достига 10-15%. Това означава, че спортистът става достъпен за нови хоризонти в покачване на тегло.

 

Отзиви от Turinover Vermodje и неговия ефект са много окуражаващи. Лекарството ни позволява да не използваме допълнително други компоненти а изгаряне на мазнини. Също така, многобройните изявления в мрежата подпомагат на начинаещите да изберът точно този продукт. С него също ще можете да увеличите силата и издръжливостта това е гарантирано, както и висококачествена мускулна печалба. Естествено, при спазване на режим на чести тренировки и спортна диета.

 

 

Къде да купя Turinover и каква е неговата церна ?

Нашият онлайн магазин работи в България. В нашия магазин можете да си купите анаболни стероиди за всеки регион на страната. Само с няколко кликвания, можете да поръчате и нашите мениджъри ще се свържат с Вас своевременно и организират вашата поръчка.

 

Поръчка на Turinover може да направите по всяко време, независимо от делнични почивни или празнични дни. Ние работим само с надеждни производители и доставчици. Също така, трябва да знаете, че Vermodje SRL - лицензиран в Молдова и всички техни препарати от различни продукти са с добро качество и надеждност в употреба.

 

Ако ви предлагат да купуте Turinover, и цената му е много ниска - той е най-вероятно фалшив или не притежава активната субстанция описана в листовката. Не рискувайте здравето си за няколко дребни банкноти в портфейла. Ние гарантираме на нашите клиенти качествени продукти.

 

Тук може да поръчате Turinover и да бъдете спокоен в качеството му. Всичко е опаковано внимателно, както и поверителността и анонимността са ключът към вашата и нашата сигурност. Ако искате да имате силно тяло, този продукт за вас.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Turinobol, чиста мускулна маса, релеф