Нандролон Деканонат (Aburaihan Co.) Иран - 10ампули.

  • Код на продукта: 1ml x 100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00 лв

Nandrolone Decanoate произведен от Aburaihan и разработени на базата на същото активно вещество, тя е една от най-известните и влиятелни тестостероно производни стероиди. Анаболната и дейност е близо до 150% от тестостерон, а андрогена и е много понижен, само една трета. Това го прави мощен анаболен стероид, със слаби страничните ефекти. Продуктът осигурява значително увеличаване на мускулната маса, укрепва скелетната система, премахва болка в ставите, подобрява доставката на кислород в тялото и засилва имунната система.

 

Списъкът на предимства не може да остане незабелязан към всеки един спортист. Единственият му недостатък е, дългия период на елиминиране от организма, който достига до една или до две години.

 

 

Нандролон Деканоат : Описание

Това са две познати форми на анаболен стероид, съществуващи в човешката кръв. Това са деканоат и фенилпропионат. В културизма, той се появи прези 1960. Чрез големите си анаболни свойства, тя бързо печели популярност. Много голям плюс е, че има почти пълна липса на странични ефекти.

 

Нандролон деканоат действие се изразява в стимулиране на синтеза на протеин, което води до увеличаване на мускулната тъкан и укрепване на опорно-двигателния апарат. Дека ускорява процеса на възстановяване и в същото време се увеличава производителността на сила и издръжливост. Активното вещество остава активно в тялото след инжектиране около две седмици, което позволява инжектирането да е рядко. Често се описва като "бавно действащ стероид."

Оригиналното веществото е било използвано за медицински цели, за възстановяване от травми и операции, както и нарушения на производството на хормони. Според неговата химична структура е много подобен на тестостерон, но е лишен от един от въглеродните атоми.

 

Нандролон Дека от Иран - може би е най-добрият стероид по отношение на цена и качество. За повече от петдесет години, много от спортистите имаха възможност лично да се уверят от неговите високи анаболни свойства. С оглед на дългия му полуживот, за състезаващите се спортисти тя не е подходяща.

Но нандролон деканоат, предвид цената му, е идеален за начинаещи спортист, или при възстановяване от контузия. Най-пълен справочник за лекарството е на разположение в нашия форум, там комуникират и споделя своя опит много спортисти, както и професионални консултанти.

Този инжекционен стероид не ароматизира и почти не е токсичен за черния дроб. Поради това, употребата му е много по-сигурна от тестостерон или други андрогенни стероиди. Може да се каже, че е напълно защитена от появата на странични ефекти при прием на препоръчителните дози.

 

 

 

Как да приемате Nandrolone Decanoate - Дека

В ампулите дека присъства маслен разтвор от активната съставка. Преди да се приложи, трябва да се затопли. Примерната доза е 4 мг на 1 кг телесно тегло, и обикновено е 200-600 мг на седмица. Тъй като лекарството действа дълго, от по-чести инжекции няма нужда. Максималната концентрация на активното вещество в кръвта достига ден след инжектиране и след това се намалява до известна степен, и около 10 дни, се държи на високо ниво.

 

Използването на Нандролон Дека от Иран осигурява висока печалба на мускули. В течение на 4 седмици спортиста може да набере 4 до 10 кг. Индивидуалните резултати зависят от интензивността на физическата активност, дозата на лекарството, общото ниво на подготовка на спортиста и чувствителността на тялото към лекарството.

 

Дека се прилага разбира се, както соло така и в комбинация с други стероиди. За по-бърз обемен се съчетава с метан, сустанон. Добри резултати се получават и с комбинация от винстрол. След завършване на цикъла се определя с помощта на кленбутерол, той спира катаболната фаза и подчертава мускулите.

Използване на лекарството при жени е възможно, но в много ниски дози, които трябва да бъдат назначени от опитен човек или доктор. Въпреки малката андрогенна активност и намалените странични ефекти, вирилизация и маскулинизация лесно може да се появи, така че много внимавайте какви дози използвате.

 

Цикъл с Дека от Иран - един от най-ефективните начини да получите качествена мускулна маса с минимални странични ефекти. Имайте предвид, че лекарството е противопоказано при лица със свръхчувствителност, сърдечна и бъбречна недостатъчност, хипертрофия на простатата, атеросклероза. При дози, които не надвишават 600 мг на седмица, страничните ефекти на лекарството са редки. Но злоупотребата може бързо да развие гинекомастия и да натрупа голямо количество течност.

Както всеки стероид, използването му потиска собствено производство на мъжкия хормон в организма. Ето защо, за възстановяване, трябва да се вземат лекарства и терапия след цикъл при един стероиден цикъл над 10 седмици.

 

 

Нандролон деканоат : Мнения

Всички състезатели, които са имали опит с лекарството, потвърждават високата му ефективност. Както и факта, че лекарството не само увеличава мускулната маса, но има и големи характеристики върху положителния ефект към целия организъм.

Отзиви за Дека казват, че при прием на нандролон избледняват ставни проблеми, повишена издръжливост, възстановяване от тренировките по-бързо.

Нашият форум дава възможност да се видят мнения за нандролон деканоат от реални хора. Там начинаещите и професионалистите, общуват задават и отговярат на въпроси или просто споделят личен опит. Можете да оставите вашите коментари и да задават въпроси и то напълно безплатно.

 

 

От къде да направя поръчка на Иранска Дека

Нашият онлайн магазин предлага услуги за жителите в територията на България. Сега можете лесно да си купите стероиди не само тук, но и във всяка друга Европейска страна. Доставката при страни членки на Европейския съюз отнема 10 до 15 дни.

 

Поръчка на нандролон деканоат от нашия онлайн магазин, можете да направите спокойно и сигурно. Ние работим само с надеждни доставчици и с най-добрите производители. Купете тези стероидни агенти, с помоща на куриерски фирми Спиди и Еконт, като се гарантира анонимност и висока надеждност.

Ние гарантираме, ефективност и качество на нашите продукти, както и анонимността на клиентите.

 

Поръчка на Nandrolone Decanoate – Идеален и мощен анаболен стероид , без вреда за вашето здраве.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Нандролон, Деканонат, (Aburaihan, Co.), Иран, 10ампули., Нандролон Деканонат (Aburaihan Co.) Иран - 10ампули.