Boldenone (Euro Generics) Болденон - 10амп. 200мг/мл

  • Производител: Euro Generics Pharm
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 78.00 лв

Какво е Boldenone? Това е ефективен продукт от Euro Generic Pharm с активното вещество болденон ундециленат, достатъчно високо анаболен и умерено андрогенен стероид. Рискът от нежелани реакции, при спазване на препоръките дози на практика не съществуват.

Може да се използва ефективно в спортната практика и за различни проблеми, по-специално в културизма и други дисциплини, както и за постигане на качеството на растежа на мускулите, и получаване на гъста венозна мускулатура.

 

Boldenone и неговите свойства

Активната съставка на лекарството е анаболен стероид, първоначално разработена за ветеринарна употреба (въпреки значителните разлики във физиологията на животните, може значително да ускори процесите на синтез и да стимулира растежа на мускулите при различни индивиди).

Структурно е дериват на тестостерона и е в близост до метандиенон. Една от основните разлики е наличието на метан в 17-алфа-метил група, която дава възможност да премине през черния дроб, когато се приема орално.

 

Boldenone Евро Дженерикс, как въздейства? Стероидът варира ефекти ако се използва правилно, увеличава множество подобрения значителни за спортната практика. той може да осигури растежна  висококачественни мускули, значително увеличава силата, подобрява апетита, подобрява преноса на кислород в организма и прилага кръвоснабдяване и мускулна плътност.

В същото време в него не присъства хепатотоксичност, изразен прогестоген или естрогенно действие, което на практика елиминира спортиста от много потенциални рискове.

 

Стероидът Boldenone е доста силно анаболен. Индексът на анаболната активност е 100% на ендогенен тестостерон. Андрогенната активност, от своя страна, специално - 50% от тестостерона. Той обикновено не причинява андрогенни странични ефекти. Това означава, че вероятността от странични ефекти, такива като загуба на коса, мазна кожа, акне, окосмяване или лице и тяло, не съществува.

Boldenone има относително малка андрогенна стойност, в което е подходящ за жени с цел използване в спорта. Въпреки това, не се препоръчва високи дози, само малки количества в региона на 50-100 мг общо на седмица, за да се избегнат нежелани реакции.

 

Съхранението на този стероид се препоръчва да е на сухо място, защитено от влага и светлина, далеч от деца и домашни любимци.

 

 

Цъкъл с Болденон на Euro Generic Pharm

Стероиден цикъл с този стероид може да се прилага от опитни спортисти, както и от начинаещи, за да получат чиста и висококачесвенна мускулна маса. Той се използва най-често в комбинация с други анаболни стероиди за по-големи постижения.

Препоръчителната доза от Boldenone е около 400-600 мг общо за седмицата (в зависимост от уменията и нивото на спортиста, но обикновено е в рамките на 200-800 мг на седмица). Всичко е по-индивидуално, но средната стойност е 1-2 инжекции за цяла седмица. Твърде често инжектиране не се изисква, тъй като стероида действа - до 15 дни след прилагането.

 

Имайте предвид, че по-малко от препоръчваната доза обикновено е неефективна, но от своя страна големи дози не водят до драматично подобрение на резултатите, но могат да бъдат свързани с повишен риск от странични ефекти.

 

Цикъл с Болденон в комбинация с други стероиди се прави в зависимост от целите, преследвани от спортиста, опита си и наличните финансови ресурси и цели. Вариантите са много, защото болденон се съчетава добре с много ефективни и актуални днес в спорта стероиди, като станозолол или тестостеронови естери.

За набор на мускулна маса, например, добър вариант е разбира се с Sustanon. Примерни дози: около 400-600 мг болденон плюс около 250-500 мг сустанон седмично. На свой ред, за начинаещите за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, можем да препоръчаме цикъл с болденон и туринабол в приблизителна доза: 400-600 мг, туринабол от 30-50 мг на ден.

 

Преди да предприемете цикъл с продукта, моля посетете нашия форум, където можете да получите необходимите препоръки. Ако имате въпроси или нужда от индивидуална консултация от опитни консултанти, включително бодибилдинг треньор. Там ще ви помогнат да създадете ефективен стероиден цикъл, и да изберете най-добрите лекарства за употреба.

 

Boldenone : Отзиви на спортисти

Ако искате да научите коментари от други спортисти използвали този и други препарати закупени от нашия уебсайт можете да го направите лесно.

Мненията за болденон Euro Generics и други стероиди могат да бъдат открити в нашия форум, или директно в страницата на продукта в магазина.  Ако говорим за това как ние да опишем този инжекционен стероид прилаган от спортисти, ще стигнем до следните заключения.

Това е доста добър стероид, който прилага много добър ефект (от повишен апетит до стимулиране на растежа в мускулите), и обикновено не предизвиква странични ефекти. Той е един от малкото качественни продукти с активна съставка болденон ундециленат

 

 

Поръчка на Boldenone от Euro Generic Pharm

Поръчайте високо качество на популярни спортни фармацевтични стероиди, това можете да го направите бързо и надеждно. Цените на основните лекарства, са достъпни за спортисти. Тук можете лесно да намерите най-добрите средства от реномирани производители и да ги поръчате без загуба на време.

 

Поръчка от Anabol.bg, Boldenone може да направите безопасно, защото имаме защитна система. Тази система, осигурява информация да се предава безопасно. С други думи, ако направите покупка от нашия каталог, можете да сте сигурни в безопасността на личната си анонимност. Нашият сайт осигурява защита срещу DDoS и защитна SSL-връзка.

 

За удобството на посетителите и клиентите има форум, където всеки може да получите съвети и отговори на въпроси. Нашият сайт е лесен за използване и за поръчка на стероиди няма да ви отнеме много време. Нашият екип обработва бързо поръчките и веднага се свързва с клиента. Доставката на продукти е на разположение във всички градове на Република България.

За оригиналност на нашите продукти няма и съмнение, защото ние получаваме стоката само от сигурни източници. Anabol.bg сътрудничи само с производствени компании или с надеждни доставчици, които работят с производителите. Това означава, че лекарствата, идват при нас от "първа ръка".

Болденон цена, както и за други фармакологични средства е адекватна. Възможно е и дори изгодно икономично закупуване. Редовно проверявайте нашата месечна система за отстъпка, която позволява да закупите продукти по-евтино. Посетете "FAQ: въпроси", ако имате въпроси за отстъпки доставка или как да поръчате стероиди. Там можете да намерите отговори на всички важни и по-често задавани въпроси.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenone, (Euro, Generics), Болденон, 10амп., 200мг/мл, Boldenone (Euro Generics) Болденон - 10амп. 200мг/мл