Test Comp (Unigen) Тесторон комплекс - 5амп.

  • Производител: Unigen
  • Код на продукта: 5амп.250мг/1мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00 лв

Testosterone Compound Injection - е силен анаболен и андрогенен стероид, който се произвежда от фармацевтична компания Unigen. Той се основава на четири популярни и ефективни тестостеронови естери: Тестостерон деканоат, тестостерон фенилпропионат, тестостерон изокарбонат, тестостерон пропионат.

 

Известен като Сустанон от Unigen (композитен микс от тестостерон) предимно заради своя мощен и траен ефект върху човешкото тяло, което води до покачване на мускулна маса, увеличаване на физическата активност и за укрепване на организма. Ето защо той е най-често се използва в спортната практика, като например в културизма. Той се основава и при полезни и медицински цели - повишаване на либидото, за увеличаване на апетита и други причини.

 

 

Подробно описание на Test-Comp 250 от Unigen

Този стероид, както вече бе споменато, има продължително действие, периода на активност достига до три седмици. Следователно не е необходима ежедневна употреба - обикновено се поставя веднъж на всеки 3 или 5 дни.

Имайте предвид, че поради високата андрогенна активност в стероида Сустанон на Униген, прием се препоръчва само за мъже, жени ако го приемат могат да се сблъскат с големи сериозни заболявания.

 

 

Ако говорим за положителното от активността на сустанон Unigen, първото нещо е да се предоставят следните свойствата и ефектите, които ще бъдат полезни в практиката на спорта:

 

Антикатаболен ефект

Повишен апетит

Увеличаване на мускулна маса поради синтеза на протеини

Повишаване на количеството от червените кръвни клетки, подобряване на кръвоснабдяването

Подобряване на транспорта на кислород

Увеличаване на издръжливостта и качество на възстановяването

Повишена сексуална активност и либидо по време на цикъла

 

 

В края на описанието ще разпределим условията за съхранение на тестостерон микс от Униген, за да се запази ефективността на лекарството:

Пазете ампулите от светлина и влага;

Добре обезопасен от достъпа на домашни любимци и деца.

 

 

Дозировка и съвети при прием на Test-Comp Unigen

Приемана на стероиди насърчава мускулния растеж, повишава издръжливоста и силата и апетита. За тази цел, може да се осъществи прием в комбинация с други анаболни средства.

Много голям брой от хората комбинират Сустанон с болденон. Като и двата стероида с използват в 500 мг на седмица. По време на цикъла, се препоръчва също така да се приема Proviron (около 25 мг на ден).

 

Има и други възможни комбинации, при които прилагането на Сустанон е в доза от (350-700 мг) + нандролон деканоат (100-200-400 мг) + метан (20-40 мг). Също така, Proviron се използва паралелно, 25 мг, а в края - РКТ - Кломифен или Tamoxifen 100-150 и 30-40 мг, съответно.

По принцип, препоръчваната доза за спортисти - е 350-700 мг от стероида седмично (поради дългодействащия ефект го инжектирайте или на всеки 3 или 5 дни, може и веднъж седмично). Това е достатъчно, за да се създаде материална стимулация на мускулната маса, увеличаване на силата, апетита и други фактори, които са важни в спорта и извън него. Средната продължителност на цикъла е - от 4 до 8 пълни седмици.

 

Забележка: За повече информация относно начина на използване и употребата на стероиди в други спортове, се съдържа в нашия форум. Посетете някоя от темите и ако нещо неви е ясно може да се свържете с някой от нашите консултанти (майстор на спорта по вдигане на тежести, квалифицирани спортни лекари и други специалисти) и да получите добри съвети и препоръки.

 

 

Факти и мнения за Сустанон от Unigen

Този фармакологичен продукт, се радва на невероятната популярност в спортните среди. И всичко това благодарение на положителните качества, които могат да постигнат значително подобрение на физическата форма и укрепване на организма.

Наред с другите неща, прегледи на Test-Comp 250 се определят като ефективно средство с мощна продължителна дейност (стероида може да покаже своята дейност в продължение на 3 седмици). Неговите ефекти, които включват: стимулиране на покачването на мускулната маса, увеличаване на силата и издръжливостта, антикатаболни действия, укрепване на костната структура на тялото.

Да не забравяме, че този анаболен медикамент може ефективно да бъде комбиниран с други лекарства. Както казват мненията, Тестостерон Композиум от Униген е умело съчетаван с декаNaposimстанозолол, болденон и разнообразие от други стероиди.

 

За отрицателните ефекти присъстват много мнения, че те са редки, обаче, има шанс, и трябва да сте внимателни. Може да си знаете за себе си, че последиците са силна ароматизация - повишена телесна мазнина, гинекомастия и задържане на течности.

 

Ако искате да разгледа повече мнения за Test Comp на Unigen, можете да ги намерите, като посетите форума на нашия сайт. Там спортисти могат свободно да споделят мнения и просто да разговарят помежду си. Така че липса на информация във форума, не съществува.

 

 

От къде да купя Test-Comp от Unigen и каква е неговата цена?

В редовните магазини – аптеки за фармакологични средства, препарати като този медикамент неможе да се купят. Това означава, че ако искате да направите поръчка на Test Comp 250 от Unigen вие сте на точното място.

Наличност и широк спектър от фармакологични средства - не са единствените предимства Anabol.bg. Също така, ние осигуряваме надеждност, рентабилност, бързина и удобство за пазаруване.

 

Ние сме създали една лесна за ползване услуга, която е в състояние да разбере всеки спортист, независимо от уменията му да се справят с онлайн. В същото време за поръчка, дори при незнаещите потребители ще отнеме само няколко минути, защото всичко, което трябва да направите е да изберете вашите продукти и да напишете вашата информация за доставка.

Необходимо е да се поясни, че цена Test Comp в нашия уебсайт е от полза най-вече за клиентите. И всичко това благодарение на специално създадената система за отстъпки.

Важно е също така, че всичката фармакология на щандове в магазините, ние доставяме "от първа ръка", без посредници или от други трети страни, и да се съмнявате за"оригиналност" не е необходимо.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Test, Comp, (Unigen), Тесторон, комплекс, 5амп., Test Comp (Unigen) Тесторон комплекс - 5амп.