Прапарати за начинаещи (информация)

Winstrol + Дека - оптимална комбинация от препарати за начинаещи. Тази комбинация не причинява значителни странични ефекти и работи добре за начинаещи, които са все още в тази фаза не се нуждаят от мощни стероиди. Обикновено се използват 50 мг Winstrol Depot всеки ден (или през ден) + 200 мг Deca една седмица. Тъй като и двета стероида са с слабо задържане на вода, повишаване на грандиозно тегло не може да се постигне, но качеството мускули ще е много по добро. В допълнение към това - ще има загуба на мазнини след процент на преустановяване (повечето набрана мускулна маса повреме на цикала ще се запази). Точно по време на курса ще се осети значително повишена мощност по време на тренировките, която остава и след стероидния цикал.
Поради факта, че водата при тези стероиди не се натрупва, комбинацията също често се използва от опитни спортисти в предсъзтезателен период. Дозировката е 50 мг дневно Winstrol + Deca от 500 мг на седмица. Освен това, ще е много добре ако се прибави и Parabolan (200-250 мг на седмица).

 

Primobolan + Winstrol - една от най-сигурните комбинации при която неможе да се срещнат никакви странични ефекти. Дозировка: 50 мг Winstrol през ден + 200 мг Primobolan седмично. Има само един проблем - високата цена на Примаболана. Но наистина, тези средства са едни от най-добрите препарати в момента на пазара, тази комбинация - може би е най-доброто, което може да се предложи.Инжектиращият Примаболан задържа водата, така че обикновено е възможно да се постигне впечатляващо качество на захранването и набор на тегло след спиране на препаратите.
На практика често се използва оралната форма на Primo, която не задържа вода (за разлика от варианта на инжектиране). Въпреки Primobolan таблетки са по-малко ефективни от инжекции, така че те трябва да се консумират в големи дози. В този случай, спортистите, приемащи 50-100 мг Primobolan на ден + 150 мг Winstrol Depot на седмица. Тревоги несъществуват, защото таблетките не вредят на черния дроб (за разлика от много други орални стероиди).

 

Метан + Дека - една от най-силните и ефектни комбинации, насочени към огромно увеличаване на силата и мускулната маса. Ако използвате тези препарати за първи път, ще натскочите с 8-12 кг. повреме на цикала. Не за нищо съществува твърдението, че ако не измислен препаратат Метан нямаше да имаме Олимпийски шампиони. Дозировка: Метан 20-30 мг на ден + 200-400 мг Deca на седмица. Нещо повече, при приемат на метан е най-добре да се изпозва "пирамида", която ще осигури безпрепятственото влизане и излизане от курса. Например (броят на таблетки от 10 мг на ден) ... 1-1-1-2-2-2-3-3-3-4- -4-3-3-3-2-2-2-1- 1,1. Дека работи усилено, от самото начало на процеса, а от средата му продалжава значително, дори и след прекратяване на метана. Дозировка Метан не трябва да надвишава 30-50 мг на ден, тя не е обоснована от нищо. Ако ядете повече - увеличение и наддаване на теглото ще е значително.


Сустанон + Метан - класическа комбинация за бързо покачване на мускулна маса, още по-мощна от Метана + Дека. Този цикал се използва и до ден днешен от културисти когато са в основен период и искат да покачат 10-15кг. Дозите: 250-1000 мг Сустанон седмично + 20-30 мг дневно Метан (използвайте пирамидата от предишният цикъл)


Сустанон + Параболан - Тази комбинация позволява да се постигне по-добра визия на мускулите също се очаква и значително покачване на килограми. Дозировка: 250-800 мг Сустанон седмично + 75 мг Параболан на всеки два дни.


Параболан + Винстрол - чудесна комбинация от анаболни препарати предназначени за предсъстезателен период. Те дават на спортист явно увеличение на твърди и висококачествени мускули заедно с огромна печалба на сила. И всичко това без никакво натрупване на вода и ароматизация. Дозировка: 76 мг Параболан (една ампула) на 2 дни + 50 мг Winstrol Depot на всеки 1-2 дни.

Също така, за още по-добър ефект (ако имате средства ), можете да добавите 25 мг оксандролон на ден.


Виснтрол + Анавар + Тестостерон пропионат - комбинация, която дава солидна и качественна мускулна маса също така тази комбинация от препарати значително ще ви помогне да премахнете излишните мазнини и да придобиете много нарязан и нацепен вид.

Call