Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300

  • Производител: Biotech Beijing
  • Код на продукта: флакон 10мл 300мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.00 лв

Boldenone 300 на компанията Biotech Beijing - е стероид чийто ефект има анаболен и  андрогенен характер. Активно се използва в културизма и вдигането на тежести, като осигурява качествен на мускулите.


Ефектите от инжектирането включват повишен апетит, подобряване на преноса на кислород в кръвта, повишено кръвоснабдяване и мускулно орелефяване на спортиста, увеличаване на силовите показатели.

 

Важно: Biotech Beijing, осигурява система за проверка оригиналността на продуктите с цел да бъде предотвратено тяхното фалшифициране. За да се провери автентичността на продукта, трябва да се въведе уникалния код на продукта на официалния сайт: http://beijingpharmaceuticals.com/.

 

Кодовете на най-новите продукти се намират върху самите кутии (под холограмата). Ако въведете код за потвърждение на марката на продукта, ще сте 100% сигурни за неговия оригинален произход.

 

Какво представлява Boldenone 300? Описание на препарата?

Активната съставка на стероида е болденон ундециленат, модификация на естествената молекула на тестостерона. Чрез промяна на структурата на химичните връзки между въглеродните атоми, понижаването на андрогенните свойства е буквално удвоено в сравнение с тестостерона.

 

Анаболният ефект на Boldenone 300 остава на същото високо ниво. Активното вещество на лекарството е първоначално разработено за ветеринарни цели. От 1950 г. веществото е било използвано за животни - от пилета до едър рогат добитък. Навсякъде ефектът е еднакъв: животните лесно набират мускулна маса. Поради високите анаболни свойства и рядко срещаните странични ефекти, препаратът високо се цени в бодибилдинга. Подходящ е и за леки, и за силови спортове.

 

Днес лекарството е напълно "хуманизирано" и хората нямат представа за какво то се е използвало в миналото. Пространствената конфигурация на стероидната молекула е претърпяла значителни промени, дължащи се на добавянето на метилова група. Следователно не се проявяват страничните ефекти на ароматизация при използването на Boldenon Biotech. Не се наблюдава превръщане в дихидротестостерон, и няма токсичност за черния дроб. Голям плюс на лекарството е, че производството на естествен тестостерон се намалява почти незабележимо.

 

Именно по това препаратът до голяма степен наподобява така известния нандролон. По своята структура стероидът има някои прилики с метана (метандростенолон), като основната разлика е в разположението на естерната група.

 

Когато се прилага препоръчителна дозировка от Болденон 300 от Биотеч, е възможно качествената мускулна маса да се покачи с около 8 килограма. Растежът е относително бавен, тоест не се наблюдава моментален ефект на. Спортистите, които са се въоръжили с достатъчно търпение споделят в нашия форум, че този стероид води до минимален обратен ефект и странични ефекти, но пък осигурява максимално качество.

 

  • Препаратът е съвсем малко склонен към ароматизиране, така че рискът от гинекомастия е сведен до минимум.

 

За да се избегнат възможни неприятни странични ефекти спортистите е добре в края на курса да приемат анти-естрогени. Инжекционния Болденон от Биотеч оказва влияние върху клетъчните механизми, стимулиращи протеиновия синтез в тъканите и еритропоетина в кръвта. Мускулите получават повече кислород и работят с по-голяма ефективност.

 

При допинг тестове препаратът може да бъде открит до 4 месеца след края на курса. Друга особеност на този AAS е, че не е необходима употребата на задържащи ефекта препарати след курса, а натрупаната маса се запазва за дълго. В аптеките, за съжаление, няма да може да намерите субстанцията Болденон в течна форма, а и инструкциите към него описват само медицинския аспект на лекарството.

 

Информацията обаче се прехвърля от спортист на спортист, а популярността на лекарството не спира да нараства. Високата цена на препарата може за някои да бъде единственият недостатък на този уникален стероид.


  • Във всички останали отношения той стои на върха на рейтинга на стероидите за покачване на мускулната маса.

 

Как да приемате Boldenone 300 от Biotech Beijing

Активното вещество има доста продължително действие и функционира в кръвта до 15 дни. Ето защо е достатъчно да инжектирате лекарството веднъж седмично. Като се провежда курс с Boldenon, трябва да се има предвид, че е нужно време, за да може лекарството започне да върши работа.

 

Поради тази особеност, първите две седмици от курса изискват приемане на завишени дози. Приложението на Boldenon 300 Biotech се извършва в период с продължителност от 4 до 8 седмици, с интензивен вход и плавен изход от курса.


  • Седмичните дози на лекарството варират от 300 до 900 mg, в зависимост от нивото на спортиста.

 

Обикновено спортистите използват доза от 600 mg, като тази инжекция е относително безопасна по отношение на страничните ефекти и дава осезаем анаболен резултат. Жените също могат да приемат от това лекарство. Дозировка от 50-100 mg седмично не предизвиква развитие на андрогенни странични ефекти и се препоръчва на момичетата, които се занимават с културизъм.

 

Курсът с Болденон 300 е универсален що се отнася до комбинация с други анаболни стероиди.


 Най-ефективната комбинация е с тренболон, тестостерон пропионат и станозолол.

 

  • Станозололът и тренболонът ще помогнат да се развие максимално от мускулатурата, оставяйки я суха, твърда и релефна. Курсът, от своя страна, комбиниран с тестостеронови естери, ще осигури покачване на телесната маса и незначително влияние върху нейното качество.

 

Boldenone 300: Отзиви и коментари

За продукта оставят своите коментари главно спортистите, които се насочват към покачването на суха маса. Това е лекарство, което осигурява много добра твърдост на мускулите.

 

Отзивите за Болденона, представени на нашия форум от спортисти, го характеризират като добър анаболен стероид, с минимални странични ефекти при спазване на препоръчителните дозировки. Благодарение на дългото съществуване на лекарството, можете лесно да намерите мнения за Болденон в Интернет.

 

Интересното е, че има мнения за лекарството и от представителки на нежния пол, успешно провеждали курсове с Болденон ундесиленат. Резюмета за Болденон от Biotech Beijing: спортистите отбелязват, че по време курса почти не се проявява акне, омазняване на кожата, увеличаване на нежеланото окосмение, толкова характерни за тестостероновите естери.

 

По-голямата част от атлетите  отбелязват само кръвно повишено налягане и слаби естрогенни прояви. Но когато приемате антиестрогени, както се препоръчва от опитните спортисти, се изключва възможността за поява на гинекомастия и задържане  на течности, както и мастни натрупвания.

 

Основното нещо е да се храните правилно, да се спазва адекватна диета и да се провеждат интензивни тренировки. Прегледите на мненията за лекарството преди употреба са задължителни за начинаещите спортисти на аматьорско ниво, тъй като това ще им помогне да се освободят от съмнения и ще получат отговор на всичките си въпроси.

 

Освен това нашият форум използва опитни професионалисти, които ще Ви помогнат да разберете всички особености на приемането на лекарството и да направите индивидуален курс  в зависимост от личните Ви потребности и желания.

 

Къде мога да закупя Болденон 300?

Ако не знаете откъде да купите Boldenone 300 от Biotech, така че качеството и цената на продукта да са идеални, моля, свържете се с нашия онлайн магазин. Всички продукти, представени в нашия каталог са закупени от производителите "от първа ръка", имат гаранция за качество на производителя и минимална търговска надценка.

 

Закупуването този анаболен стероид в нашия онлайн магазин е абсолютно надеждно, има висока степен на поверителност на покупката, услугата е напълно анонимна. Онлайн магазинът е отворен денонощно и можете да направите желаната покупка независимо от това дали е уикенд или пък празник. Нашите мениджъри ще изпълнят поръчката Ви възможно най-бързо и ще я изпратят по куриер до посочения адрес.

 

За да купите Boldenone 300 са необходими само няколко кликвания на мишката. Ние гарантираме сигурността на Вашата поръчка, както и ефективността на лекарството и високия резултат, който ще получите. Това лекарство ще бъде най-добрият избор за спортист, който иска да получи висококачествен мускулен обем и да увеличи значително своята сила.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Поръчка, на, Болденон, (Biotech, Beijing), Boldenone, 300, Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300