Winstrol (Desma) Винстрол - кутия 3ампули.

  • Производител: Desma
  • Код на продукта: 3амп.1ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 14.00 лв

Winstrol Depot - това е силен анаболен стероид с ниска андрогенна активност (320 процента анаболен и само 30 процента андрогенна активност на ендогенен тестостерон). Произвежда се от фармацевтична компания Desma. В сърцето си той носи полезната за спорта и медицината активна съставка станозолол.

 

Детайлно описание Winstrol Depot

На пазара инжекционния станозолол се появява през 1962 г. година (той се произвежда от голямата фармацевтична компания Winthrop Laboratories под марката (Winstrol Depot). Този анаболен стероид  почти веднага е вписан в спортната общност и се използва в различни дисциплини - лека атлетика, силовите спортове и т.н.

В крайна сметка популярноста на станозолол инжекции само нараства, като в днешно време той се използва само от спортистите по света.

 

По-конкретно, днес този анаболен стероид, прилаган в областта на спорта, и извън него, спортистите го употребяват, за да получат високо качество на мускулна маса и повишаване на процента на сила. В медицината, този стероид се използва главно за увеличаване на апетита, издръжливост и бързо възстановяване на пациенти.

 

Тъй като дейността му продължава най-малко 8 часа, както и по време на цикъла, той проявява многобройните положителни ефекти:

 

Увеличава мускулното възстановяване

Значително увеличава енергията

Повишава апетита

Изгаря мазнините

Изкарва течностите от организма

Нормализира баланса на азот

 

 

Съхранението на ампулите е сравнително прост процес. Той не губи своята ефективност, когато е в защитено от светлина място (уверете се, че температурата на съхранение не е по-ниска, но не и по-висока от стайна и надеждно да се скрие от деца и домашни животни).

 

Как се използва Winstrol Depot

Този анаболен агент най-често се използва в комбинация с други анаболни стероиди. Целта на използването му, в повечето случаи е да се получи високо качество, т.е. твърди и стегнати мускули, и увеличаване на ефективността на силата.

 

С какви стероиди да комбинираме Winstrol Depot? Вариантите са много. Например, много популярен избор е във връзка с тестостерон пропионат. Дозите са следните: станозолол при 50 мг веднъж на ден или веднъж на всеки два дни, тестостерон - 50-100 мг всеки два дни.

 

С цел минимизиране на възможните странични ефекти и подобряване на крайния резултат. Също така в този цикъл трябва да се добави кленбутерол. За повече информация относно използването им можете да разберете, като посетите нашия форум.

 

Също Винстрол (станозолол инжекции от 50 мг на ден / всеки ден), често се комбинира с рецепция от нандролон (около 200 мг на седмица) и Turinabol (40 мг дневно). Или можете да го използвате  + оксандролон (50 мг на ден), както и много други комбинации, за да научите повече за може да посетите Anabol.bg Forum.

 

Отделно от това, ние отбелязваме, че препоръчителната доза Winstrol - е 50-100 мг. Инжектирането му обикновено е веднъж на ден или на всеки два дни. Средната продължителност на цикъла е - около 6 пълни седмици. Като цяло, такъв цикъл, и продължителност на рецепция е достатъчно за един спортист да увеличи силата и качеството на подобрение в мускулите.

 

 

Отзиви Winstrol Depot

Инжекционният станозолол - е от значение и затова е един от най-популярния в спорта. Ето защо няма да е трудно да намерите отзиви за Winstrol Depot от Desma, неговите качества и действия. В действителност, въпреки че е сравнително стар фармакологичен агент във вътрешния пазар, обаче, той е успял да спечели подкрепата на огромния брой спортисти.

 

Като цяло, мнения за Винстрол Дезма са, че той е много полезен за всички спортисти. И в действителност, погледнете в описанието и можете да видите, че той притежава анаболен благоприятен ефект. По този начин, той е в състояние да подобри качеството на мускулите, да повиши издръжливостта, силата и апетита, изгаря мазнините и осигурява бързо възстановяване.

 

Също така не забравяйте, че лекарството е за инжектиране - то също е отлична комбинация за стероиден цикъл. По-специално, както е отбелязано от изявленията, той най-вече се комбинира с тестостерон, с метандиенон, нандролон и Turinabol, както и много други не по-малко ефективни и популярни анаболни стероиди (за да изчислите вашата доза, продължителността на цикъла, необходими след стероидни средства и друга полезна информация, Посетете нашия форум).

 

Winstrol Depot : Купи сигурно и бързо на добра цена

Това лекарство е подобно на много други от категорията стероиди, но те немогат да бъдат закупени от аптеката. Но голяма беда в това няма, защото в нашия сайт можете да си поръчате почти всеки желан от вас спортен медикамент от хормона на растежа до хранителни добавки.

 

Тук можете да направите евтини покупки. Така че, ако направите поръчка на Винстрол Дезма, цената му може да бъде намалена, когато поръчката е в голям размер. И всичко това благодарение на гъвкава система за отстъпки, установена в полза на клиенти. Не забравяйте, че онлайн Anabol.bg постоянно е домакин на различни събития, както и в продажбата, което позволява да се купуват някои продукти на най-конкурентни цени.

 

Ние приемаме поръчки денонощно, което означава, че вече не трябва да се притеснявате кога да направите поръчка. Можете да пазарувате по всяко удобно за вас време, независимо от факторите и обстоятелствата.

 

Тук можете да си купите Winstrol Desma, и да сте уверени в неговата "оригиналност". Цялата ни аптека пристига направо "от първа ръка", директно от фабриките, без участието на трети страни. А това означава, че няма причина да се притеснявате за "оригиналност" на закупените лекарства.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, winstrol, чиста мускулна маса, релеф