Drostanolone Propionate (Biotech Beijing) Masteron

  • Производител: Biotech Beijing
  • Код на продукта: 10 мл флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 43.00 лв

Drostanolone Propionate (100 mg / ml, 10 ml) от Biotech Beijing (BBP) е стероиден андроген, лекарство на кратък естер на drostanolone propionate. Предлага се под формата на маслен разтвор, което предполага прилагането му във вид интрамускулни инжекции. Спортистите го използват главно в курсове за сушене с цел изграждане на качествена мускулатура.

 

Той често се използва и в курсове за увеличаване на силата  и набор на маса, но по-често в комплект с други продукти и най-вeче в комбинация с тестостерон пропионат.

Продуктите на Biotech Beijing Pharmaceuticals са придружени от кодове за проверка (ID), за да може да се потвърди автентичността им. Можете да проверите оригиналността на закупения продукт, като въведете уникални символи, които са разположени върху кутиите, на специалната страница на официалния сайт - http://beijingpharmaceuticals.com/.

 

Можете също да проверите дали кодът за потвърждение е уникален. Има брояч, който записва колко пъти са били въведени проверените идентификационни символи. В Anabol.bg се продават само оригинални продукти от Biotech Beijing!

 

Произход и свойства на Masteron от Biotech


Мастеронът (Дростанолон пропионат) е мощен андрогенен и умерен анаболен стероид с кратък, но бърз ефект. Първите дростанолонови лекарства се появяват на фармацевтичния пазар през втората половина на ХХ век и първоначално са били предназначени за медицински цели, като например в онкологията - при тумори на гърдата при жените или половите органи при мъже. Към днешна дата този медикамент не е актуален за подобни цели поради появата на нестероидни лекарствени аналози.

 

Структурно Мастерон от Биотеч е също така производно на дихидротестостерона, биологично активна форма на тестостерона. Следователно, той е подобен на двата стероида ( дихидротестостерон и тестостерон) що се отнася до биологичното му действие.

Стероиден профил на дростанолон пропионата: продължителност на активността - до 2-3 дни след инжектиране, полуживот - около 1-2 дни след инжектиране, време за откриване - според някои източници - 14 дни, а според други - няколко месеца; ароматизацията не е характерна, дори се предполага наличие на антиестрогенни качества, връзка с прогестини няма, токсичност за черния дроб - липсва или е минимална, подтискане на тестостероновия синтез - да. Какви ефекти за спортистите осигурява системният прием на Masteron от Biotech?

 

На първо място, лекарство насърчава качеството на мускулния растеж, изгарянето на излишните мазнини, премахване на водата от мускулите, подобряването на мускулната релефност, потискане на катаболизма по отношение на телесната маса, дори и повишаване на либидото.

 

Според окончателно действие може да се сравнява с бързо действащия тестостерон, да речем с пропионат, но Дростанолонът  не осигурява бързо увеличаване на мускулната маса. По отношение на изгарянето на мазнини този ефект се удължава – наблюдава се до 25-37% намаление на мастната маса в сравнение с началното ниво.Условия на съхранение: на място, недостъпно за деца и домашни любимци, на сухо и тъмно място, при температура не по-висока от 25-27 градуса по Целзий (стайна температура).

 

Masteron от Biotech Beijing : Дозировка и стероиден цикъл


На кого може да се препоръча Мастерон? На спортисти от много различни нива на опит - от начинаещи и любители  до истински професионалисти. Но за кого лекарството е 100% противопоказано, oпределено за жените спортистки.

 

Поради неговата висока андрогенност, дори когато се използва минималната доза, съществува риск от маскулинизация. Симптомите обикновено са повишена раздразнителност и удебеляване на гласа. Оптималните дози, както честотата и времето на прилагане на Мастерон се определят индивидуално. Средният вариант е да се прилагат 100 мг (1 мл) на всеки 2 дни, като инжектирането се извършва в първата половина или в средата на деня.

 

Обмислете няколко примера за комбинирани курсове, тъй като те са основният начин да използвате дростанолон пропионат за спортни цели:Мастерон Биотеч + тестостерон пропионат (предпочитана марка) и Оксандролон (предпочитана марка) е добра комбинация за релеф, която може да се препоръча дори и за начинаещи. Дозите варират, но по правило не надвишават 100 mg на всеки 2 дни тестостерон и мастерон, и 50 mg на ден анавар за 6-8 седмици. Терапия след курса: тамоксифен или кломифен цитрат - 3 седмици по 30/20/20 mg дневно или 3 седмици по 100/50/50 mg / ден, съответно.

 

● Забележка: Drostanolone Propionate Biotech Beijing, подобно на неговите аналози със същата активна съставка,  но произведени от други компании, ефективно се комбинира с днешните най-популярните стероидни хормони - от хлородегромедидостостерон до метенолон енант, който любителите, както и опитните спортисти са склонни да използват.

 

Мастерон: отзиви и факти за стероида


Отзиви за Мастерон (100 mg / ml, 10 ml) от Biotech Beijing можете лесно да намерите във форума на нашия онлайн магазин. Тук всеки може да изрази собственото си мнение за закупения продукт, без да бъде подложен на цензура. Просто трябва да преминете през изключително проста и бърза регистрация и след това да не нарушавате правилата на форума, които са описани подробно в раздела със същото име. Ако говорим за стероида и мненията за него, те са предимно положителни, защото продуктът е оригинален и наистина работещ.

 

Могат да бъдат намерени оплаквания за болезненост на инжекциите, но това е по-скоро изключение от правилата, отколкото често срещан проблем. Като изключим това, лекарството е добър избор - поне не по-лош  от аналозите, които имат същата активна съставка, но носят друго търговско наименование.

 

Забележете, че в нашия форум не само можете да намерите отзиви за мастерон, но също така да получите индивидуална консултация. Тук за посетителите има екип от опитни експерти, запознати със спортните медикаменти и спортната фармакология. Не се колебайте да се свържете с тях за съвет!


Колко струва и заслужава ли си наистина да закупите Мастерон?

Ако вярвате на отзивите, които ще прочетете, цената на Masteron от Biotech Beijing си заслужава и Ви се изплаща с лихвите.

 

Той е ефективен за различни задачи на спортистите, а страничните ефекти остават слаби или не се проявяват, ако се спазват препоръките. Що се отнася до цената, тогава на нашия сайт ще намерите наистина честна такава. Налице е система от отстъпки за клиентите, а също така и  партньорска програма. Редовно се провеждат томболи и винаги предлагаме отстъпки и подаръци.

 

И без това достъпните цени на спортните медикаменти могат да бъдат намалени с бонусите, които предлагаме: само един от тези бонуси е безплатната доставка.  Подробности можете да намерите на страницата "Често задавани въпроси", чието заглавие говори само за себе си. Погрижили сме се също така и за надеждността и безопасността.

 

На първо място, в Anabol.bg има внедрена интегрирана система за сигурност, която не само свежда до минимум, но направо изключва риска от изтичане на поверителна информация. Ако клиентът сам не се похвали какво си е купил, няма как трето лице да узнае това. На второ място, в нашия онлайн магазина се предлагат изключително оригинални продукти.

 

Ние работим само с доверени доставчици, така че клиентите ни не трябва да се съмняват в гарантирания произход на спортната фармакология, която си купуват.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Мастерон, , Дростанолон, пропионат, Мастерон, Дростанолон пропионат, Drostanolone, Propionate, (Biotech, Beijing), Masteron, Drostanolone Propionate (Biotech Beijing) Masteron