Strombafort (Balkan Pharma) 100 таблетки по 10мг.

  • Код на продукта: 100 ТАБЛЕТКИ ПО 10мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.00 лв

Strombafort - това е един от най-популярните препарати,който се купуват на пазара това е станозолол, синтетичен анаболен стероид с леко андрогенен ефект.

 

* Кутията съдържа 4 блистера по 25 таблетки ( 100 таблетки ).

 

Между другото, Upik код на този препарат ви позволява да се уверите, че е от оригиналната продукция. За да направите това, моля, посетете https://b-p.md/ и напишете кода за проверка ,който се намира на блистерите.

Проверете Strombafort:strombafort

 

 

Strombafort: действие

Стромба активира анаболните процеси и води до значително увеличаване на мускулната маса. Неговото действие е насочено към подобряване на костния калций в организма, който им придава твърдост.

 

Тя има същия принцип на действие както Stanox (имат една и съща активна съставка - станозолол). В литературата, можете да намерите описание за Strombafort, който често се нарича орален Winstrol. Това не е напълно правилно сравнение, но в по-принцип е така.

 

Strombafort - е най-новото развитие на молдовската фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals. Ако вземем под внимание коментарите в интернет, лекарството се доказа отлично, включително при използването с други стероиди. Това потвърждава, високо качество на продуктите от Balkan Pharmaceuticals. Ако решите да си купите този анаболен препарат от нас - бъдете сигурни, че ние продаваме само оригинални продукти на фсички фармацевтични компании. Можете да се уверите като проверите кода за автентичност.

 

Стромба се използва в спорта за подобряване на интензивните тренировки, дори повреме на състезателен период, когато спортистът преживява огромен неравностой на калории. Прием на Strombafort осигурява високо качество и бърз растеж на мускулите, както и намаляване на телесните мазнини.

 

Цена Strombafort може да си позволи всеки, който го прави още по-атрактивен за купувачите. В допълнение, лекарството дава необходимата обмяна при храненето на тъканите в тялото, повишава съдържанието на калций в костите и помага за запазване на витамините, който са важни за здравословното състояние на организма на спортиста. Това е много популярен анаболен стероид, заради способността му да държи елементи като натрий, калий, азот и фосфор.

 

Отзиви на опитни състезатели и спортисти показват, че стероида има умерено въздействие върху организма, в сравнение с по-мощните стероиди. Въпреки това, това е наистина един прекрасен стимулант, който е подходящ за изграждане на грандиозно увеличение на мускулната сила и издржливост.

 

Strombafort има дълга история. Лекарството и неговото активно вещество, е синтезирано в средата на петдесетте години на миналия век. Той първоначално е бил представен в две форми - таблетки и инжекции. През 70-те години на лекарството, започва производство в лаборатория "Уинтроп" и е наречен Winstrol. Още през 80-те години, придоби огромна популярност сред спортистите и много спортни постижения по това време са били свързани с редовното му признание.

 

 

Strombafort: препоръчителната доза

Оптималната доза е - 40 mg на ден. Тя е едентична, въз основа на същото активно вещество - станозолол. Покупка на Strombafort може да се препоръча за атлети, приемащи високи дози станозолол (60-100 мг / ден). Това ще помогне да се намали броят на хапчета, взети дневно.

 

Заслужава да се отбележи отличната съвместимост на активното вещество Strombafort (станозолол) с други стероиди. Така че, като целта е сила може да се използва във връзка с оксандролон. Тази комбинация е често използвана от атлетите, който не искат допълнително повишаване на теглото.

 

Съвместима е също така и често се комбинира с лекарства с прогестогенна активност, съставени от нандролон или оксиметолон. Това разбира се помага да се потисне прогестогенната активност и да се избегне риска от гинекомастия, както и на нежелано натрупване на вода. В допълнение, за периода на "релеф" тя може да се комбинира с тренболон, туринобол, болденон или мастерон.

 

 

Strombafort: Спортни мнения

Многобройни ревюта на Strombafort потвърждават, че стероидът е с висока ефективност и помага за изграждане на мускулна маса, без натрупване на вода. Повечето спортисти отбелязват бързото нарастване на качествена мускулна маса. В допълнение, ползите от активното вещество се доказва от факта, че често се използва в медицината.

 

Той има благоприятен ефект върху тялото с наранявания, изгаряния, дегенерация на мускулната тъкан и други заболявания. Широко прието е във ветеринарната медицина, боевете с кучета и други цели.

 

Използването на такъв стероид е доброто доказателство за неговата добра усвояемост от организма. Много атлети, приемащи Strombafort, показват високата си ефективност за отстраняване на излишните течности от организма.

 

 

Strombafort: Без страх от странични ефекти

Лекарството се различава от други стероиди с това, че когато рискът за получаване на различни странични ефекти - е минимален. Ако един спортист знае как да приема Strombafort и не нарушава препоръчителната доза, той не може да се страхува от отрицателни реакции към лекарството.

 

Изявления в мрежата подкрепят безопасността от стероида, когато той не се използва за по-дълго време, отколкото контролираните инструкции и препоръки. Основните нежелани реакции при продължителна употреба Strombaforta са болка в ставите и сухожилията, което е причинено от особеноста на станозолол, който искарва течностите от организма. Поради това, по-време на вашия цикъл с станозолол трябва да бъдете внимателни с големите тежести и да не прекалявате с времето на прием (до 10 седмици).

 

Също така, нежеланите лекарствени реакции, често се появяват, когато спортисти вземат фалшивата Strombafort. от нашия сайт можете да закупите само оригинални продукти, които ще ви помогнат да постигнете желания резултат.

 

Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Strombafort, (Balkan, Pharma), таблетки, по, 10мг., Strombafort (Balkan Pharma) 60 таблетки по 10мг.