Туринабол (Esto Pharma) 100 таблетки

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 67.00 лв

Туринабол - е ефективен стероид с достатъчно силен анаболен ефект и умерено андрогенна дейност, произведен от фармацевтичната компания Esto Pharma. В допълнение към значителната сила, която придава той има забележително широк спектър от положителни ефекти - увеличение на производителността на енергия и осигуряване на високо качество мускулна маса, и разбира се висока силова издръжливост.

 

Използването на Turinabol Esto Pharma е най-често в спортната практика, а по-точно аеробни спортове като борба, бокс, лека атлетика, но в наши дни много често прибягват към туринабол и спортисти от бодибилдинга. Ако говорим за най-значимите резултати от приема на туринабол - предимно за подобряване на показателите в сила и издръжливост, както и да се постигне увеличение на чистата мускулна маса.

 

Важно: След закупуване можете да се уверите, че продуктът е оригинален. За да направите това, трябва да въведете кода за проверка, който се намира върху кутията на официалния сайт на производителя (http://www.estopharma.com/check.php)

 

Какво е Туринабол: описание на продукта

В основата на това средство е доста популярната активна субстанция - hlordegidrometiltestosteron. Това е производно на метандростенолон и тестостерон, но с модификация и висока анаболна активност (100% от ендогенен тестостерон) и умерено андрогенен ефект (50% от тестостерон), който за пръв път се появи на фармацевтичния пазар в 60-те години на 20-ти век (разработен е през 1961 г., от германската фармацевтична компания Jenapharm, и по-късно патентован).

 

Какви свойства и ефекти придава Turinabol Esto Pharma по време на прием:

 

● Допринася за повишаването на ефективността на силата; 

● Значително увеличаване на издръжливостта на спортиста;

● Покачване на висококачествена мускулна маса;

● Увеличаване на спортните постижения.

 

От друга страна Туринабол от Есто Фарма не придава никакви присъщи андрогенни странични ефекти, а именно: акне, окосмяване по тялото и лицето, мазна кожа, и други. Не се страхувайте и от естрогенни странични ефекти: отклонения като гинекомастия, натрупването на течности и повишаване на мазнините по тялото. (hlordegidrometiltestosteron – Не ароматизираш анаболен стероид с лишена прогестогенна активност).

 

Забележка: въпреки ниската честота на странични ефекти и като цяло относителната безвредност, жените трябва да го използват с максимална предпазливост. По-специално момичетата спортистки, не трябва да приемат доза не по-висока от 10-20 мг на ден, и не по-дълго от 4-6 пълни седмици.

 

Съхранявайте туринабол таблетки от есто фарма на сухо и защитено от светлина място, извън обсега на по-нататъшното проникване на влага и светлина. Също така, като предпазна мярка, се уверете, че кутията с таблетките е далеч от деца и / или домашни любимци.

 

Инструкции за употреба Turanabol Esto Pharma

Анаболен стероид използван в спорта главно за покачване на качествена мускулна маса, увеличение на силата и издръжливостта. По време на приложение туринабол рядко се използва солово, той обикновено се комбинира с други стероидни препарати - естери на тестостерон, нандролон деканоат, болденон, за да се постигнат по-изразителни резултати.

 

Препоръчителната доза на туринабол е 30-50 мг дневно, като това се дължи на относително краткия период на действие (16 часа). Един ефективен стероиден цикъл обикновено трае от 6 до 8 пълни седмици. Такава доза и продължителност на приложение в повечето случаи е достатъчно да се постигне значително подобряване на физическата форма на един спортист.

 

За тези, които не са сигурни или просто не знаят как се използват таблетки туринабол правилно: концентрацията на активната съставка на туринабол таблетка от Есто Фарма е 10 милиграма. В действителност, за да се направи грешка е изключително трудно, защото при препоръчителната доза от 50 милиграма трябва да се приемат точно 5 таблетки на ден разделени на 2 приема на дневна база.

 

Как трябва да комбинираме ефективно използването на Turinabol Esto Pharma с други анаболни стероиди? Това е много прост въпрос, защото описания препарат има голямо разнообразие и избор за комбинации с различни активни субстанции. Всичко зависи от вашата финансова гледна точка и преследвана цел!

 

Така че, за да се постигне по-голяма производителност на сила и издръжливост може да използвате едновременно приложение на капсули туринабол и популярния стероид тестостерон пропионат. Дозите са следните: Туринабол - около 40 мг на ден, тестостерон пропионат - 50-100 мг дневно (ако се приемат 100 мг на ден от тестостерона задължително трябва да се приема провирон).

 

Ако целта е покачване на мускулна маса може да комбинирате препарата с нандролон деканоат и инжекции винстрол. Тази схема се употребява по следния начин: нандролон - около 200 мг на седмица (1-6 седмици) Туринабол - 40 мг на ден (от 1 до 6 седмици), инжекционен станозолол - 50 мг на ден (4-5 пъти седмично), като тук може да се наложи използване на някой анти естрогени като кломифен цитрат или както споменахме по-горе провирон. Забележка: повече информация относно използването на туринабол може да се намери в нашия форум.

 

Там можете свободно да общувате с професионални консултанти работещи във форума на Anabol.bg (треньор по културизъм, спортен лекар, майстор на спорта по вдигане на тежести, и т.н.) и да получите разумни препоръки за приложението му.

 

Отзиви и коментари за Turinabol Esto Pharma

Не е нужно да ровите много в интернет, за да научите свойствата и качествата на описания анаболен стероид. По-конкретно, прегледи за туринабол дори произведен от различни марки може да намерите в нашия форум. Ние никога не ограничаваме посетителите от комуникация поможеду си, така че недостиг на полезна информация никога няма да присъства.

 

След посещение на Forum Anabol.bg и преглед на всички мнения за този фармакологичен продукт, ще разберете, че това е силен анабол с умерено андрогенен ефект. По време на цикъла можете да покачите значителна мускулна маса и солидно увеличение на силата, което е много полезно в рамките на спорта.

 

Андрогенната активност на лекарството е умерена и се равнява на 50% от тестостерона, и така всъщност спортиста се защитава от проява на нежелани андрогенни странични ефекти (мазна кожа, окосмяване по тялото и лицето и други аномалии). Туринабол Есто Фарма съдържа 100 таблетки по 10 милиграма и при препоръчителна доза от 50 милиграма дневно кутията привършва за 20 дни.

 

Къде мога да купя качествен Туринабол?

Отговорът на този въпрос е прост – поръчка на анаболни стероиди и други спортни стимуланти може да направите от нашия уеб сайт. Защо от нас? В действителност има много различни причини, вариращи от надеждността, рентабилността и завършващи до системите ни за отстъпки. Тук накратко ще опишем най-важните предимства на уеб сайт Anabol.bg

 

Първо, при поръчка на Туринабол от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате оригинална продукция произведена от фармацевтична компания Esto Pharma. Фактът, че всички спортни стимуланти, идват при нас директно от производителите и фабриките, без участието на трети лица. Ето защо за тяхната "оригиналност" няма и съмнение.

 

На второ място, при закупуване на спортна фармакология от нашия онлайн магазин, можете да спестите добри пари. По-специално, ако вашата поръчка надминава определен праг, можете да получите отстъпка или бонус. Повече детайли за системата може да научите в секция "Често задавани въпроси". Там ще намерите цялата необходима информация за поръчка, отстъпки и доставка до България и чужбина.

 

Трето, ако изберете сайт Anabol.bg, за да поръчате анаболни стероиди вие автоматично ще се предпазите от изтичане на важни поверителни данни. На нашия ресурс е инсталирана защита - сигурна SSL-връзка, която осигурява пълна анонимност на работа.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Туринабол, (Esto, Pharma), 100, таблетки, Туринабол (Esto Pharma) 100 таблетки