банер стероиди

Спорт

Коронавирусът (COVID-19) повлия значително на ежедневието ни. Страх от разболяване, социална дистанция, затваряне на фитнес зали и изолация у дома - всичко това само ви подтиква да се излежавате дълго време, да не отлепяте поглед от смартфона си, или да седнете удобно в някое кресло пред телевизора и с дни наред да не мислите за нищо.

Дори и да сте затворени у дома в пълна изолация, има много начини да продължите да тренирате. Събрахме за вас препоръки, които ще ви помогнат да поддържате добър тонус и да останете във форма през периода на намалена физическа активност.

 

Правила за тренировки у дома

Проучванията показват, че редовната физическа активност е жизненоважна за поддържане на функциите на имунната система, предотвратяване на напълняването, подобряване на самочувствието и като цяло поддържане на...

От първите секунди на титулярната среща, която стана основното събитие на турнира UFC Fight Night 143 в Бруклин, Хенри Сехудо включи оказа натиск без да позволи на опонента да се чувства спокойно в осмоъгълника, и тази тактика много бързо донесе успех на шампиона и защита на колана.

Под натиска на врага Диллашоу първо загуби равновесие и след това пропусна силен форхенд, което беше началото на края му. След кратък финал, реферът Кевин Макдоналд спря борбата в 0:32 на първия рунд, като определи победата на Сехудо с технически нокаут, въпреки че Диллашоу веднага скочи на крака и започна да протестира, демонстрирайки, че смята, че спирането е преждевременно.

В интервю след битката, Хенри Сехудо изрази надежда, че неговото представяне ще спаси най-леката дивизия, а също така каза, че ще даде на Диллашоу реванш и, че...

USADA Pops Two : Спира правата на двамата бойци от UFC за използване на анаболни стероиди

Отдавна организацията UFC беше замислила да унищожи потребители на стероиди, но докато най-голямата промоция в света на смесените бойни изкуства предаде тази задача на USADA, никой не знаеше какъв наистина е същинския проблем.

Бойци като Джон Джоунс и Брок Леснар са едни от най-високопоставените бойци, които никога не са пропускали теста им да е отрицателен в епохата на САЩ, но те не са сами.


Сега, в съвсем нова версия, USADA потвърждава позитивните резултати на двама UFC спортисти, и двамата, които са дали положителен резултат са използвали забранения анаболен стероид на Ostarine, който много сайтове описват като не анаболен или именно SARM.

Ето тяхната версия: USADA обяви днес, че спортистите на UFC Руслан Магомедов и Зубайра Тухугов от...

Call