Поръчка на Anasteron (Анадрол) от фармацевтична компания Nas Pharma | Бърза доставка в България и Европа - Anabol.bg

Поръчка на Anasteron (Анадрол) Nas Pharma

Производител:Nas Pharma
Модел:50таб.50mg
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 47.00 лв


Anasteron (Nas Pharma) - 50таб. Анадрол

Име: Anasteron

Общо название: Oxymetholone

Производител : Нас Фарма


Описание:
Натрупване на маса и сила. Успокоява ставни проблеми. 
Оксиметолон е анаболен- андрогенен хормон, който има същата химична структура като мъжкия хормон тестостерон, който се произвежда по естествен път в човешкото тяло. Оксиметолон е един от най-силните по отношение на изпълнението на анаболни стероиди. За първи път е разработена през 1960 г. от Zoltan. Първоначалните цели са били да го използват за лечение на остеопороза и анемия, които са причинени от липсата на червените кръвни клетки в организма. Той също се използва като лекарство, използвано за лечение на HIV.
Оксиметолон е одобрен за човешка консумация. Този стероид работи добре при хора, занимаващи се с културизъм и работи ефективно за кратко време. Увеличава диаметъра на мускула за кратък срок. Има вероятност при приемане на оксиметолон в тялото да се задържи вода.
Тъй като е стероид, който се приема перорално, той обикновено се използва в комбинация с други стероиди. Оксиметолон е един от най- силните андрогенни стероиди на пазара. Има невероятното свойство да стимулира тялото да трупа маса с бързо темпо, стимулирайки протеиновия синтез в организма. Използва се предимно от бодибилдъри и атлети.
Като цяло, оксиметолон е прекрасен синтетични стероиди по много причини. Той е подходящ за щангистите и спортисти, тъй като дава по-бърз мускулен растеж. Неговият ефект е, че резултатите започват видимо да се проявяват в рамките на няколко дни от началото на приема.

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall