Andro (Nas Pharma) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.

  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.250mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00 лв

Andro производство на Nas Pharma - това е доста силен анаболен и андрогенен стероид, който се използва широко в спортове (вдигане на тежести, бодибилдинг и т.н.). Неговата активна съставка, тестостерон енантат (това е много популярен стероид, който има всички качества на естествения тестостерон, но се различава от него с удължено действие и продължителност до 15 дни).

Свойствата на този препарат осигорява стабилна и значителни печалби на мускулна маса. Той може също така да увеличи темповете на мощност и да укрепи организма (нормализиране на азотния баланс, повишаване на общата жизненост, повишено либидо, укрепване на ставните връзки и т.н.). За тези цели, лекарството се използва от спортисти от професионални спортове.

 

 

Описание Nas Pharma Тестостерон енантат

За първи път на пазара от фармацевтични продукти тестостерон естер, който е в основата и е отговорен за действията на Andro Nas Pharma, се появява в средата на 20 век. Той е първият стероид на маслена основа, и се радва на невероятно търсене.

 

Между другото, първоначално активната съставка в инжекционна форма се е прилагал в медицинската употреба. За лечение при дисплазия при юноши и за лечение на тумори на гърдата при жени. И след това той се появява в спорта, където започва да се използва и в днешно време с много голяма популярност.

 

Ако се опише въздействието на тестостерон енантат, ние трябва първо да определим, че има висока анаболна активност, която е равна на 100% на ендогенен тестостерон. Също така, трябва да се отбележи, че свойствата и ефектите, проявени от този стероид, са много и разнообразни:

 

 

Голямо увеличаване на мускулната маса

Изпомпващ ефект на мускулите

Стимулиране на регенеративните процеси

Повишена мощност

Укрепване на имунната система, сухожилия и кости

Нормализиране на азотния баланс

Увеличаване на либидото по време на цикъл

Увеличаване на общата жизненост

 

Важно: за да ползвате Тестостерон Енантат се препоръчва само при мъже, защото жените могат да получат вирилизация (развитие на мъжките характеристики при жените).

 

Също така трябва да отбележим, че съхраняването на инжекционните ампули трябва да се извършва на сухо място, защитено от влага и слънчева светлина при стайна температура. Винаги се уверявайте, че съхранението на стероида е извън обсега на деца и домашни любимци.

 

 

Използване на Тестостерон Енантат Nas Pharma

Най-често, това лекарство се използва в комбинация с други стероиди, като метан или Turinabol (това се прави, за да се повиши ефективността на процеса). Така че основната цел на неговата употреба е за увеличаване на мускулната маса и сила.

 

Препоръчителната доза за употреба на Тестостеронът - е 250-500 може и 750-1000 мг на седмица (обикновено се поставя инжекция веднъж седмично). Средната продължителност на цикъла с негово участие - около 7 седмици. Такъв обем и продължителност на прилагане е напълно достатъчен, за да увеличи осезаемо силата и мускулната маса.

 

С какви други стероиди мога да комбинирам Тестостерон Енантат от Nas Pharma, за да се повиши ефективността на цикъла? Вариациите и възможните комбинации са много. Всичко зависи от опита, финансови възможности и въображението на спортиста.

 

Така например, тестостерон енантат може да се комбинира с приемането на параболан, което ще доведе до по-голямо привличане на мускулна маса и сила. Дозите са: тестостерон - 500 мг на седмица (седем седмици) тренболон - около 200 мг на седмица (шест седмици). Също така, се прилага по време и след цикъла : Proviron (от втората седмица на цикъла по 25 мг), гонадотропин - прегнил (. FCT - 3 инжекции седмично в доза от 500 единици) И Тамоксифен (FCT 40 мг на ден) ,

 

Или използването на Andro (Nas Pharma) може да се комбинира с използването на Stromba Malay Tiger или Metan Malay Tiger при дози от 250-500 мг, 40 мг и 40-50 мг, съответно. Първите два стероида, се използват в началото на цикъла, а станозолол на изхода (за премахване на нежелани реакции - Тамоксифен 10 мг или 50 мг Proviron). Резултатът от такъв цикъл би бил забележително увеличаване на достатъчно добро качество от мускулна маса и сила.

 

Прочетете повече за прилагането на този стероид в нашия форум. Дори и най-подробни инструкции за Testosterone Enanthate 250 (Nas Pharma) ще са ви от полза, защото са написани от професионални консултанти (майстор на спорта, спортен лекар, и т.н.)

 

 

Andro (Nas Pharma): Мнения

Отзиви за този препарат е лесно да се намерят. За да направите това, просто трябва да посетите нашия форум. Там, спортисти, независимо от опита си, както и всякакви други показатели могат свободно да споделят своите мнения. Следователно, липсата на подходяща и полезна информация не се наблюдава.

Посещение на форума и изучаване на разположението там отзиви за Nas Pharma Тестостерон Енантат ще разберете, че този стероид е надарен с мощни и дълги разнообразни положителни ефекти, като стимулация за увеличаване на мускулната маса, укрепване на тялото и увеличаване на силата.

 

Освен това е известно, че за да се подобри степента на ефективност активно лекарство може ефективно да се комбинират с различни качества и свойства на други стероиди. По-специално, тъй като прегледите показват, че тестостерон енантат (Nas Pharma) умело се съчетава с Metan, Deca Durabolin или Stromba. Някои комбинации ще помогнат да се увеличи растежа на мускулна маса и / или сила, а други – да се изгради само чист мускул, и така нататък.

 

Също така, след като разгледа прегледите на Testosterone Enanthate 250, можете да видите, че е ефикасно и най-важното има безопасното използване само при мъже. Разбира се, някои нежелани реакции могат да бъдат активни (най-вече при големи дози над 1000мг на седмица). Въпреки това, повечето от тях ще е лесно да се предотвратят с помощта на спомагателната аптека. Така че сериозни проблеми не трябва да има. По-специално, за борба с естрогена " отлични лекарства са тамоксифен и Провирон Bayer.

 

 

Цена за поръчка на Andro от Nas Pharma

Вие не можете да си купите този стероид в аптеката. Но това не е голяма беда. В края на краищата, нашия сайт е тук за това, да поръчате желаните фармакологични средства, като например пептиди, анти-естрогени, хормони и т.н.

Въпреки това, онлайн магазин Anabol.bg от, където можете да си купите Тестостерон Енантат от Nas Pharma – присъства и широка гама от други марки, който предлагат активното вещество и всичко е в наличност. Също така, ние се опитваме да осигурим комфорт, надеждност и рентабилност.

 

Да започнем с това, че сте решил да купите тестостерон енантат произвеждат Nas Pharma от нас, тук не е нужно да се съмнявате в "оригиналност" на продукта. Фактът е, че цялата фармакологията идва при нас директно от фабриките и компаниите на производителите. Това е доказателството за първоначалното му качество.

Също така, ние следваме вашата безопасност. По-специално, за да се гарантира пълна анонимност на работата сме осигурили най-сигурната SSL-връзка, която гарантира безопасността при поверителните данни на посетителите. Продавачи със съмнителни сайтове, като например социални мрежи, не мислят за тяхната безопасност, а камоли за вашата. Ето защо, ако купувате от там, вие се поставяте на сериозен риск.

 

Другото предимство на Anabol.bg е удобната и бърза доставка. Например, ако поръчате тестостерон енантат от Нас Фарма, лекарството ще дойде при вас в най-кратки срокове. Важно: Доставката се извършва във всички градове на България.

Какво гарантира доставката на стоките? Начало - е нашата репутация. Запознайте се с обратната връзка от посетителите във форума, прочетете мненията на групи от спортисти в "Facebook" и ще разберете, че ние работим честно и надеждно.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Nas, Pharma, Nas Pharma, Andro, (Nas, Pharma), Тестостерон, Енантат, 10амп., 250мг., Andro (Nas Pharma) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.