• Boldagen (Genetic Labs) 10мл.

Boldagen (Genetic Labs) 10мл.

  • Boldagen (Genetic Labs) 10мл.
  • Код на продукта: 200mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 59.00 лв

Име: Boldagen

Производител: Genetic Labs

Общо название: Testosteron Enanthat

Тестостерон Енантат е стероид, който се инжектира и съдържа 250мг на милилитър от хормона тестостерон енантат. Стероидът се освобождава бавно в организма, затова инжекциите се бият по- нарядко (например 2 пъти седмично- Понеделник и Четвъртък).

Културистите считат този стероид като основен за всички цикли. Тестостерон Енантат е както анаболен така и андрогенен по своята същност. Хората, които употребяват този стероид ще усетят силен прилив на енергия, мускулна маса, добро физическо състояние и повишено либидо и сексуално желание.

В комбинация с този стероид могат да се използват: Anastrozole, Proviron, Tamoxifen, за да подтиснат естрогенния ефект. За по- чувствителните хора или тези, които взимат по- високи дози от Тестостерон Енантат (800-1200мг), е препоръчително да го съчетават с Letrozole или Exemestane.

Тези, които искат да се напомпат (да придобият огромен размер на тялото) могат да комбинират Тестостерон Енантат с Nandrolone Decanoate и/или Boldenone, както и перорално Dianabol или Oxymetholone. В края на цикъла е добре да се комбинира с Clomid, Tamoxifen, и HCG за 3-4 седмици, за да се възстанови действието на хипофизната жлеза и функцията на тестисите.

Мъжете трябва да взимат дози по 500-1250мг на седмица и цикълът трябва да продължава от 8 до 20 седмици. Жените трябва да приемат по 50-100мг на седмица.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Genetic, Labs, Genetic Labs, Boldagen, (Genetic, Labs), 10мл., Boldagen (Genetic Labs) 10мл.