Поръчка на Boldebolin (Болденон), прием ефект и качество, Boldenon Alpha Pharma

Поръчка на Boldebolin (Болденон) Alpha Pharma 10 ампули

Производител:Alpha Pharma
Модел:10амп.250mg/ml
Наличност:В наличност
Цена: 93.00 лв


Boldebolin (Alpha Pharma) Болденон - 10 ампули

Boldebolin е синтетичен стероид , който се радва на голяма популярност в спортната практика. Подобно на много други средства, този стероид има висока анаболна активност (100% от тестостерон), в комбинация с леки андрогенни свойства (50% от тестостерон). Той има една дългосрочна дейност след инжектиране, и е отличен за постигане на мускулния растеж и развитие на основните физически характеристики - издръжливост и сила

.

Описание и свойства на Boldebolin от Alpha Pharma

Активната съставка на стероида - болденон ундециленат, той е на пазара от доста време, обаче, обаче се пусна на спортния пазар по-късно. Първоначално се употребява при ветеринарната медицина, но в крайна сметка днес се използва активно в спорта, където в днешни дни има един от най-големите успехи.

Болденон от Алфа Фарма притежава в опаковка 10ампули с вещество 250 мг / мл, тук можем да кажем, че той е един от най-безопасните и в същото време ефективни стероиди за спортисти. За стероидни цикли е подходящ в бодибилдинга, но и поради широкия спектър на действие го използват в лека и тежката атлетика, като хокей, бойни изкуства и други дисциплини.

Ако употребявате Болденон Алфа Фарма правилно, може да ви помогне в множество спортни постижения. Той помага да се нормализира азотния баланс, повишава синтеза на протеини и апетита. Неговият ефект е особено значим и в предоставянето на еритропоетин. За справка, еритропоетин - хормон, който повишава производството на червени кръвни клетки и по този начин подобрява доставката на кислород в организма (във всички органи и тъкани в тялото, включително и в мускулите).

В резултат на това, резултатите от лекарството са: качество на мускулен растеж, увеличаване на издръжливостта, ефективност и мощност при спортиста, подобрява кръвоснабдяването в мускулите.

Тези благоприятни ефекти са благодарение на Alpha Pharma, който залагат на точно такива активни съставки, който не причиняват странични ефекти и не са свързани с ароматизация.

Трябва да се подчертае, че активната съставка (болденон ундециленат) е производно на мъжкия полов хормон тестостерон. Според структурата и той е подобен и има общи черти с Дианабол (Метандростенолон).

 

Цикъл с Boldebolin Alpha Pharma

Режимът на дозиране на препарата, както и цялостната схема на дозировка, трябва да се индивидуализира в зависимост от нивото на един спортист, физическата форма, както и общото здравословно състояние, както и други фактори.

Като цяло, за спортисти препоръчителната доза е около 400 мг на седмица (обикновено една доза е в рамките на 200-600 мг на седмица). Затова се избягва и твърде честото инжектиране, тъй като ефекта на препарата е до 15 дни. Като правило, прилага се 1-2 пъти седмично, не повече.

Средтана продължителност на един цикъл с болденон е около 8 седмици. По принцип, тази продължителност на приложение е достатъчна, за да изрази подобрение в оформянето на спортните постижения.

Въпреки факта, че този стероид е сравнително безвреден за употреба от спортисти, провеждане на стероидна терапия след цикъл се счита за задължителна, рядко се използва индивидуално, а най-вече се използва в комбинации. За терапия след цикъл, спортисти обикновено избират или на тамоксифен или кломифен.

Ако имате някакви въпроси за това как да направите цикъл с болденон, е силно препоръчително да посетите нашия форум и да разговаряте с консултанти. Опитните специалисти, включително и спортни лекари, дават своите коментари относно качествата на стероидни средства и др.

 

Комбинации с Болденон, Boldebolin

За спортни успехи този стероид може да се комбинира с почти всеки известен и действителен анаболен андрогенен, например със станозолол или тестостерон.

Той е много подходящ за покачване на телесна маса (защото почти няма задържане на вода и не увеличава мазнините в тялото), както и при индивидуален прием (осигурява плавно нарастване на мускулите, съчетано с подобряване на физ. Параметри).

За набор от чиста мускулна маса може да се съчетае във връзка с тестостерон пропионат и / или станозолол. Като тези лекарства често се използват при релеф или за постигане на растеж от висококачесветнни мускули.

От друга страна, за най-голям набор от мускулна маса Boldebolin може да се комбинира с дълго действащ тестостерон или смес от тестостерон (Сустанон или нещо подобно). Тестостерон Енантат (или тестостерон ципионат) може да осигури стабилен и висок растеж на мускулна маса за кратко време, също така ще помогне за подобряване на общия тонус, напомпването по време на тренировка, увеличаване на силата и апетита.

 

Мнения и отзиви за Болденон, Boldebolin Alpha Pharma

Коментари от опитни момчета са чудесен начин за придобиване на информация за начинаещите, за да разберат основните неща и да изберат, кой са най-добрите продукти. В интернет, тези коментари можете лесно да ги намерите в страниците на всички продукти.

Мнения на клиенти посочени точно към този стероид Boldebolin казват, че проявява точно действието, което се очаква от тях, - качествен растеж на мускулите, повишен апетит, и повишение на основните физични параметри. Въпреки това, той не разполага с висок риск от странични ефекти и, според изявленията на спортистите, дори и дискомфорт или болка от инжекции, обикновено не се среща.

 

Купете Болдебон Alpha Pharma на изгодна цена

В нашия онлайн магазин за качествени спортни стимуланти от реномирани производители могат да бъдат закупени на достъпни цени. Ние не правим изключения за нито един наш продукт Boldebolin Alpha Pharma, който можете да си купите не само полезно, но и безопасно, без никакъв риск. Ние предлагаме широка гама от локални лекарства в областта на спорта и най-добри условия за вашите поръчки на територията на Република България.

Като говорим за цена, струва си да се добави, че цената на нашите фармакологични средства може да бъде намалена благодарение на системата за остъпки. Ако поръчате голямо количество, ще получите огромна отстъпка. Всички отстъпки на Anabol.bg могат да бъдат намерени в страницата на въпроси и отговори: в "FAQ" там ще намерите необходимата информация.

Да добавим, че в нашия магазин поръчка на болденон може да бъде практически по всяко време. Ние сме отворени през целия ден и вашите поръчки ще бъдат изпълнени по всяко време (стоките са здраво опаковани и изпратени на клиентите в най-кратко време).

 

Купете Болденон лесно и бързо от нашия сайт!

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall