Поръчка на Deca 200 (Buen Poder) Дека, цена прием и дозировка, Deka | Бърза доставка в България и Европа - Anabol.bg

Поръчка на Deca 200 (Buen Poder) Нандролон

Производител:Buen Poder
Модел:10 амп. 250mg/ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 85.00 лв


Deca 200 (Buen Poder) Нандролон - 10амп. 250мг/мл

Deca 200 от Buen Poder​ – с активна съставка нандролон деканонат ( дека ) е използват предимно от спортисти и културисти. Дека от Buen Poder предвижда на спортистът покачване на качествена мускулна маса, увеличаване на производителността на енергия, също има положителен ефект върху ставите.

 

Фармацевтична компания Buen Poder е пусната на пазара в 2010г. и се въведе система за защита на продукти против фалшифициране, основано на въвеждането на код за потвърждение на официалния сайт. Този код може да бъде намерите на страничната част на опаковката, той е под специален етикет с защитен слой. Имайте предвид обаче, че тази система за защита е достъпна само за новите партиди от лекарства.

 

Какво е Deca 200: Описание на стероида

Самия нандролон е естествен хормон, присъства в човешката кръв в малки количества. Той е синтезиран под формата на етер през 1950 г. в американска лаборатория, и започва да се произвежда под името Дека. Медицинска употреба на Deca 200 описва подробно как да се използва при лечението на заболявания, такива като анемия, рак на гърдата при жени, хронични инфекциозни заболявания, забавяне на растежа при деца.

 

Също така, нандролон деканоат стимулира възстановяването след операцията и обширна травма.

 

Неговите свойства Deca 200 до голяма степен са наследени от тестостерон като активната съставка на стероидната молекула се различава само по липсата на метилова група в 19-въглероден атом. Но тази разлика води до значително увеличение на анаболните свойства на лекарството и намаляването на андроген. Нандролон взаимодейства с прогестероновия рецептор, който е отговорен за някои от неговите странични ефекти.

 

Така дека се различна от действието на тестостерон, под влиянието на 5-алфа редуктаза не се превръща в дихидротестостерон. На практика това означава, че страничните ефекти на андрогенни стероиди не се проявяват практически и поради това е много по-безопасно от тестостерон.

 

Дека Buen Poder има дълъг ефект на действие в организма след инжектирането продължава две седмици. Това се дължи на дългия естер, прикрепен с молекула на нандролон. Понякога спортисти предпочитат по-къса версия - нандролон фенилпропионат, който е по-подходящ за жени.

 

В бодибилдинга Deca 200 и неговите аналози са широко използвани, но тя не е подходяща за състезатели, въпреки хубавите анаболни ползи. Фактът, че нандролон се намира в кръвните тестове като допинг половин година след края на цикъла. Но нашият форум потвърждава, че това е един перфектен продукт за тези, които са само в началото на професионалната кариера и мислят за първото си състезание, както и за тези спортисти, които са принудени да се възстановяват от нараняванията или здравословни проблеми.

 

Атлетът, който избере да закупи този анаболен препарат, и ако реши да мине първо през аптеката да провери дали се продава такъв медикамент ще е само загуба на време. Въпреки това, нашият онлайн магазин лесно ще реши този проблем. Въпреки че, както с всеки стероид разходите и цената точно за стероиди Buen Poder никога не е ниска, защото тяхното съотношение цена / качество се оценява високо от атлетите в продължение на няколко години.

 

 

Как да приемате Deca 200 от Buen Poder

Инжекциите с лекарството се поставят обикновено веднъж седмично, въпреки че има и привържениците на по-рядко приложение. Обикновено, нандролон деканоат остава в кръвта на високо ниво за 10-14 дни, така че за целта не са необходими чести инжекции.

 

Цикъл с дека Buen Poder трябва да бъде приблизително, 6-8 седмици. Това се дължи на факта, че действието на стероида не започва веднага, и се развива постепенно, така че незабавни резултати не очаквайте. Разбира се затова време, ако използвате тестостерон, можете да получите много по-впечатляващи резултати, но ще бъдат значително по-малки. Приложението на Нандролон - Дека предвижда предвижда от 4-8 кг. качествени мускули.

 

За мъже дозировката на лекарството започва от 200 мг на седмица, до най-високи количества от 600 мг.

 

Жените, който искат да използват Deca 200 по принцип не се препоръчва поради дългата дейностна стероиди в организма. За предпочитане е да се използва по-лекия  - нандролон фенилпропионат. Въпреки деканоата да е сравнително безопасен от гледна точка на андрогени, когато се използва при жени, особено във високи дози, се показват ефектите на вирилизация.

 

Прием на нандролон за начинаещи може да се извършва индивидуално (соло), не може да се каже, че е много силен анаболен стероид като се използва сам, затова се използва в комбинация с други анаболни стероиди. Неговата дългосрочна употреба идеално се комбинира с тестостерон пропионат, сустанон, метан за да се увеличи обема на мускулна маса.

Трябва да се запомни, че всички комбинирани цикли изискват използването на провирон. Би било добре да се включи и гонадотропин или тестостеронов бустер в терапията след цикъл.

 

 

Отзиви за Дека от Buen Poder

Дългата история на този инжекционен стероид е натрупал много хубави примери, който потвърждават неговата ефективност. Отзивите публикувани в нашия форум, също са изключително положителни. Атлети обясняват, че ефектите са: постепенно увеличаване на мускулната маса, придружено от напредъка на сила и издръжливост.

 

Също мнения за Nandroblin отделят голямо внимание на нейното въздействие върху ставите и противовъзпалителните ефекти. Много бързо и лесно възстановяване от наранявания казват изявленията на клиентите, както и дава възможност на атлета да остане в добра форма.

 

Отзиви за Дека Buen Poder от нашите клиенти оставят само положителни впечатления, спортисти казват, че странични ефекти никога не са забелязвали дори, когато са увеличавали дозата до 800мг. на седмица.

 

 

Къде мога да закупя Deca 200

В нашия онлайн магазин можете да си купите този стероид безопасно и рентабилно, до колкото е възможно. Ние работим на територията на Република България. И затова отпада въпроса от къде да купя спортна фармакология. Ние ценим и уважаваме нашите клиенти, като предлагаме широка гама от стероиди и спортни медицински продукти с гаранция за качество.

 

Поръчка Deca 200  може да направите много лесно, защото в продължение на много години опит ние сме създали верига на доставки директно от производителите на лекарства, тоест всичко идва при нас „от първа рака”. Ето защо, ако сте решили да си купите Deca 200Buen Poder в нашия онлайн магазин, цената му ще бъде изгодна за вас, и качеството е гарантирано. В допълнение, когато има голяма поръчка ще получите значителна отстъпка.

 

За да поръчате този стероид трябва да направите няколко прости стъпки, за да получите перфектни мускули, сила, издръжливост, както и да укрепите връзките и ставите. Няма нищо чудно, че този препарат е толкова популярен сред спортистите с различна спортна подготовка.

 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall